İdare etmek mi boşanma sebebimi? Benmi abartıyorum ya da bişi olmaz dikkat edim uzaklaşim evdenmi ofkelenince?

Kocamla her tartışmadan evde bebeğin yanında bir şeyler kırar fırlatır, yere büyük gürültü kopar ve o korkar, ağlamaz bile dona kalır. Bu sahneleri görmesi beni eritiyor. 1,5 yaşında oğlum. Herkes de oluyor tartışma, bu tepkilerini azalt diyorum. "Olmayacak tartışma" diyor. Başka odaya da gitsem yanımıza geliyor, yapıyor. Yani evden çıkıyorum artık bebeğimle, korkuyorum öfkesinden. Bağırınca elim ayağım buz kesiyor, karnım ağrıyor. Oğlumun psikolojisi bozulur mu? Sırf bu tepkilerinden dolayı boşanmayı planlıyorum. Gerçekten onun bunları izlemesi, yanında dibinde yapıyor. Yani düşünmüyor ki korkar. Sakinleşince de "Gel babam" diye öpüyor. Demeyin psikolog, ilaç, hepsini yaptı, yarıda bıraktı. Denedim her yolu. Aaa, aha pazar günü ekmek kalmamış diye al dedim, bir pazarım var, alamam. "Sen dua et, bebekle ben alayım" dedim. Bağırdı, etrafa vurdu. "Dinlenemeyecek miyim ben" diye boğazımıza diziyor. Güzel günleri demez ki, bayram, doğum günü bari etme. Oğlumun bir yaşını bile kutlamadı, küstük diye içimde kaldı. 2.'yi kutlayacağız diyor ama gerçekten hevesim yok. Onunla bir şeyler yaparken artık mutlu olmuyorum. Sırf çocuğum babasız mahrum kalmasın diye, maddiyatım da yok, susuyorum işte.

İdare etmek mi boşanma sebebimi? Benmi abartıyorum ya da bişi olmaz dikkat edim uzaklaşim evdenmi ofkelenince?