Boşanmalımıyım? Kafam allak bullak?

1 yıllık evliyim eşimi yeterince tanıdığımı sanıyordum fakat yanılmışım. Tamamen zıt karakterleriz. Siyasi görüşümüzden tutun zevklerimiz adetlerimiz hobilerimiz tamamen zıt. Hergün tartışıyoruz. Sürekli bağırıyor her konuda yüksek ses. Bi kadında en nefret ettiğim şey. İnanın ypruldum kaprislerinden. Aklı fikri alışveriş yeni kıyafetler gezi planları nereye gitsek napsak tatil vs. Ben muhafazakar bi insanım bara gitmek içki içmek bana ters bu sürekli benle içmek istiyor hayır deyince tartışma trip vs etrafındaki insanlardan sosyal medyadan vs görüyor bunda ne var falan diyor yok sen hayattan keyif almıyorsun yok herkes eşiyle içiyor geziyor bilmem ne diyor bıktım. Sürekli onla bunla kıyaslanıyorum resmen. Eve geliyor bi kaç tane rahat arkadaşı var gram hazetmediğim tipler elinde telefon sürekli bunlarla konuşuyor. Onlara benzemeye çalışıyor sanki sürekli yeni kıyafet yok ne giysem ne alsam sürekli bi güzel olma çabası dışarı çıkarken sıfatında bi ton boya parfüm ben anlamıyorum lan sen evlenmişsin etmişsin ne bu süs hergün tartışma. Napsam bilmiyorum boşansam bi deeert boşanmasam bunla ömür mü geçer. Kadının herşeyi gözüme batıyor resmen bitirdi beni saçım başım ağardı. Aileme boşanacam desem diyecek ne bkuma evlendin o kadar masraf cart curt. Bilemiyorum..
Boşanmalımıyım? Kafam allak bullak?