Boşanmalımıyım sizce?

Arkadaşlar 6 senedir evliyiz benden hep uzak sanki mecburi evlenmiş gibi defalarca sordum kavga etti benlen beraber yatmıyoruz yanıma gelmiyor ben yanına gittikce o baska odaya kacıyor yatıyo güveniyordum sevdigim insana güvenirim tel karıstırmam ki sifre koymus teline maç izlerken uyumus peş peşe mesaj geldi bir baktım metresi varmıs bana bir kere askım demeyen zaman ayırmayan adam baskasına bütün zamanını ayırmıs askım demiş her sözlerinde neyse hesap sordum uyandırdım agladı falan affet bir kere affettim aradan bir sene gecti yine uzak duruyoru bu degişmedi bileklik buldum bas harfi ö olan kimin dedin iş yerinde kalmıs dedi bende dedim her iş yerinde kalanı cebinde mi tasıyorsın baktım aylardir cebinde telefonuna sabit kadından mesaj geliyo ama mesaj gözükmüyo bildiriö kapalı baktım biriyle gece telde konusuyo yine aynı kadın bosanmıs cocugu var kadının ogluna oglum diyor seviyır hep duyuyorum böyle birgün gene dinledim para atmıs 15 bin falan sonra eve gelmedi işe gidiyorum diye cüzfanında otel kartı buluyorum tatile gitmişler denize sürekli bir yalan tel konustu gene kayıp bir kere nasılsın napıyosun diye sormadı aramadı sevmıyor ama kötü de davranıyo arayınca sen beni niyr arıyorsun arama diyot ben yaklasamıyorum zamanım yanında bosuna gidiyo cocuk istiyorum yeniden evlenmek istiyorum bunu yapamıyorum caresizim ailem yok beni ev kiraları pahalı işimin garantisi yok aldatıyor sadece izliyorum ben kendi calıstıgımla bişeyler alıyorım bana hediye cicek almadu hiç birikimimizi kadına harcamıs para kalmamıs ben napcam bilmiyorum

Boşanmalımıyım sizce?