Beş aydır hamileyim, eşimle çok uzaklaştık, tek başıma hamilelik geçiriyorum. Eve geç geliyor, evde olduğu zaman da sürekli telefonla oynuyor ya da uyuyor. Yalnız hissediyorum kendimi, ne yapmam lazım
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
26Cevap
Yorumları okudum şiddet uygulamış aldatıyor gibi hissettiriyor çocugun için ayrılmıyorusn. Anlamaya çalışıyorum ancak gel bide beni dinle. Babam annemi aldattı bizi dövdü bu şekilde ayrıldılar. Böyle sorunlar yüzünden iğrenç bi çocukluk geçirdim önce yeme bozuklugu ardından depresyon ardından bipolar boşanalı 6 yıl oldu hastalıklarımı yeni yeni yeniyorum. Babasızlıgı hissediyor muyum evet ama emin ol 40 yaş üstü bi adam yanımdan geçse dövecek diye korkuyorum hâla psikiyatri de 8. Yılım. Çocugun baba sevgisini arar sen zorlanırsın vs diyerek onun hayatını mahvetme lütfen. Bitmesi gerekiyorsa bitir.
Knk bi sakin ol. O şu an hamile bi insan boşanmak bişeylerin kararını almak düşündüğün kadar kolay değil. Yargılayabil diye değil ilham olsun diye anlattım yaşadıklarımı
ona anlat hissetiklerini iletişim herşeyi çözer içine atmamalısın sen onun için kıymetlisin öyle olmasa evlenirmiydi oyüzden o belki farkında deyildir normal hayatına devam ediyo senin hamilelik sürecinde duygusal olman ve piskolojik desteğe ihtiyacın olabilir bu da gayet olağan ve normal bir durumdur
Hamilelik bir kadının en hassas dönemlerinden biri ve insan bu süreçte eşini yanında hissetmek istiyor. Ben olsam kırgınlığımı içime atmak yerine sakin bir anda hissettiklerimi anlatırdım; çünkü bazen erkekler davranışlarının bizi bu kadar incittiğini fark etmeyebiliyor. Ama buna rağmen hiçbir şey değişmiyorsa, bu yalnızlığı tek başına taşımaya çalışma. Sqen de ilgiye, sevgiye ve desteğe layıksın. Unutma, bu süreçte sadece bebeğin değil, senin de iyi olman çok önemli.
Evet çok güzel konusmussunuz teşekkür ederim anlatıyorum anlamıyor gecistiriyor ona dokunmak istiyorum izin vermiyor temas artık hiç yok çok üzülüyorum
Konuşmak ister misiniz peki bu konu hakkında birkaç taktik verebilirim
Dinliyorum sizi
Sen de zirvesin değil mi şu anda
Nasıl anlamadım
Libido olarak
Eşimde öyle o yüzden sordum
Evet ben istiyorum sürekli o uykudayken bile ona yaklaşıyorum kaldırıyorum ama itiyor istemiyor yorgunum diyor
Çok kötü ya. Cidden en istekli zamanlar bunlar
Seninle ilgilenene kadar boşalman lazım yani haksızlık yapıyor
konuşmalısın, evlilikte onun rolü çok fazla olmalı üstelik hamilesin. tek başına yapmadığını bilmeli ve sorumluluk almalı böyle bencil ve sorumsuz olunmaz.
Peki bir şey sormak istiyorum, kocandan uzaklaşmana sebeb olan bir şey var mı yani onun eve geç gelmesi ve ilgisiz olmasımı?
Korkmayın ortalama her erkekte aynı sendromlar oluyor
İki medeni insan gibi eşiniz karşınıza alın konuşun
Yanlış kişiyle evlenip yanlış kararla çocuk yapmışsın
Ahhh allahım ahhh bu adam nasıl sorumluluk alacakta babalık yapacak
sen ilgi istediğini belli etmişsindir ama anlamıyor ya dile getir artık
çocuktan sonrası daha zor olur yoksa
Kaç kere dedim anlattım hazırlandım sürprizler yaptım istedim yani belli ettim istemiyor yanasmiyor hiçbir şekilde beş aydır temas yok
canım ya, ayrıca bi kadının en seksi göründüğü dönemlerden birinden geçiyorsun. bunun kıymetini bilmeli ve hormonların şu an her zamankinden daha aktif. bunlardan bahset bence ama anlamaz gibi
çok yalnızım bebeğimi tek başıma büyütmekten mutsuz bir yuvada yetiştirmekten çok korkuyorum üzülüyorum
haklısın da. umarım değişir. dr a seninle geliyor mu peki. kontrollere
Hayır tek başımayım
Market alışverişi ev alışverişi bebek icin alışverişler hepsini tek başıma yapmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun ama dr a bu sefer onu da götür, bu sefer dr senin de gelmeni istedi, niye bilmiyorum ama de. öncesinde de dr u ara
sen sarkıntılık etmen lazım. karnını sevdir bebeğimiz sevgini hissetsin de.
kendini sevdir dokundur
Karşılıklı düzgünce bu durumdan bahset bence hamileliğinde kötü etkilenir böyle devam ederse
Zor bir süreç.. neden böyle oldu sence
inanın bilmiyorum elimden geleni yapıyorum bende böyle bir şey beklemiyordum ben beraber yuvamız büyüsün diye bir çocuk sahibi olmak istedim ama olmadı
Geçici bir durum olabilir. Sen de biraz alıngan olmuş olabilir misin?
Ama beş ay geçti ne kadar geçici bir durum olabilir ki
İçine atmak yerine, onu suçlamadan ‘Sana ihtiyacım var. Bu dönemde kendimi çok yalnız hissediyorum.’ diye konuşmayı dene. Erkekler bazen sorunun büyüklüğünü, açıkça söylenene kadar anlayamayabiliyor.
Duygusuz biriyle Evlisin
haklısınız ama hamilelikten önce böyle değildi ben buna üzülüyorum beni aldatıyor gibi geliyor bana duyguları yok gibi artık
Beni hiç görmüyor ilgilenmiyor hamile insana bir nasilsin diye sorulmaz mi sormuyor canımın çektiği bir şey var mı onu bile bilmiyor
Gerçekten üzücü bir durum
Seninle ilgilenmesi el üstünde tutması lazım sonuçta onun evladını taşıyorsun. Sanırım sorumluluk almayan biri daha doğrusu sorumluluk nedir bilmiyor. Öyle eve gelip yiyip içip yatıyorsa aklı hala bekarlık günlerinde olabilir.
Sen şimdi ona yakınlas kendini belli et hissettir bakalım ne yapacak
Yani gerçekten üzücü benim yorumumu üst üste kaldırıyorlar delireceğim ya burdayım 😂
@cansıkıntısıonline ne yazdın acaba
Soru sahibine yardımcı olmak istemiştim dertleşmek konuşmak isterse diye ancak site her yorumu kaldırıyor artık saçmalamaya başladı küfür yok argo yok yine de kaldırıyor
@cansıkıntısıonline özele gel dediysen silinmiş olabilir.
Sen mi sildin?
@cansıkıntısıonline yok ben görmedim denk gelsem silerdim
Yani kafanız nasıl çalışıyor anlamak güç hem özelden iletişim amaçlı yazı yazmak yasak hem de mesaj kutusu var ya mesaj kutusunu kaldırın ya bu uygulamayı böyle saçmalık mı olur
@cansıkıntısıonline bunu bende anlamıyorum gerçekten bu kurala bende karşıyım. Hem mesaj kutusu denen bir yer var hem mesaj at demek yasak 😅 bu kural saçma evet haklısın. Yalnız Su da var biri bir soru sorsa soruya cevap vermek yerine bu defa herkes bana dm at mesaja gel diyecek yine soruyla alakasız bir cevap olacak
Ama benimki cidden öyle bişey değildi dertleşmek konuşmak istersen burdayım demiştim ve soruya da yanıt vermiştim ekstra olarak
Bunu yönetime bildirirsen çok memnun olurum bide ses foto atma gelsin ya kadın hesaplarda erkek fışkırıyor 😂
@cansıkıntısıonline herkes senin gibi düşünceye sahip değil. Mesela biri soru sormuş elma sever misin diye cevap olarak dm gel söyleyeyim diyor
O türler kaldırılsın diğerleri dursun bence ama siz bilirsiniz
Zeki kadın it erkeği bana yapmaz 😍
Neden böyle sordun mu
Çocukla hiç göster çek oynamıyor mu
bu yüzden evlenmek istemiyorum shshs
Aldatoyo mu acaba
Banada öyle geliyor çünkü bir erkek iki üç aydır birlikte olmadan kadınına dokunmadan yapabilir mi ben kadın halimle yapamıyorum
Yapıyorum hazırlanıyorum ama istemiyor
Telefonunun sifresini her gün değiştiriyor içine giremiyorum
Ve telefonu sürekli sessizde
İmkan vermiyor cirkinlesiyor sinirleniyor
Hatta birkaç kere dövdügü oldu kollarım bacaklarım morardı
Ama çocuğuma ne olucak babasız büyümesini istemiyorum
Uyarın kendisini
Konuştum uyardım sürekli gecistiriyor kontrollerime bile ben gidiyorum bir kadın olarak tatmin olamıyorum benimde zor zamandan geçtiğimi anlamıyor
ne yapmam lazım kocamı da çok seviyorum ama başka birinden de şüpheleniyorum
ama bu kadar zamandır böyle olması normal mi beş ay oldu neredeyse
Evet bısey olmayımca boyle oluypr
sevişin
Üzülme düzelir her şey
Kendisinin ilgisine ihtiyaç duyduğunu soyle
Eşinizle konuşun önce
Karşına alıp konusabılirsin
Sende uyu
Bence aldatıyor seni
Benim ile konuş
aşer sürekli
beni önemsemiyor aşerme diye bir şey yok diyor dediğim hiçbir şeyi de almadı bu zamana kadar ben kendi imkanlarımla aldım ya da cevremdekilere aldırdım çok üzülüyorum ne hayalle çocuk sahibi olmak istemiştik ikimizde
Bana değer vermiyor sanırım umrunda olmadığım için de böyle yapıyor
Bilmiyorum çok moralim bozuk bunu bebeğime yansıtmak istemiyorum ama elimde değil sürekli sigara içiyorum
Uyar konuş
Çok uyardım kavga çıkardım yok ise yaramıyor
Kaç aydır böyle
Beş aydır felan
Tuhaf
Aranızda birsey olmuyor mu
Psikolojik dir
Beş aydır sence normal mi hiçbir şey yapmaması
Beklenmedik zamandami oldu
Hayır planliydi bebek istiyorduk ikimizde
Hicmi konusmuyo
Konusmuyor dokunmuyor dört beş aydır temas bile yok yakınlaşma yok cinsel yaklaşım yok
Bı ya Z sa na
düzelir umarım
Orulbu çocuğu 😊😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu dönemde kendini yalnız hissetmen çok doğal, çoğu anne adayı benzer duygular yaşar. Eşinle hislerini açıkça konuşmayı dene, belki o da durumu farkında değildir. Onu hamilelik sürecine daha fazla dahil etmeye çalışmak size iyi gelecektir. 🥰🤰💖 Unutma, çocuk yapmak kolay, çocuk yetiştirmek olay!