Babasız büyümek, annenden de yeterli ilgiyi görememek, çocuklukta seni çürütmeye başlıyor. Şu an değersizlik hissi ve anksiyete ile boğuşuyorum, nasıl kurtulurum?
12 gü
Babasız büyümek, annenden de yeterli ilgiyi görememek, çocuklukta seni çürütmeye başlıyor. Şu an değersizlik hissi ve anksiyete ile boğuşuyorum, nasıl kurtulurum?
Acılar insanı olguslastirirmis.
Sen babasız büyüyerek bir nebze hayata 1..0 geride başlamış olsanda bunu gelecek için güçlü birisi olarak yürürsün.
Annen baba olmayınca hem anne hem baba görevini yaparken esksiklikler olabilir. Bunları fazla dert etme hatta sen ona destek ol hayatın zorluklairnda.
Unutma çocuk esirgeme kurumlarında hem anne hem baba olmadan büyüyen ve hayata sımsıkı sarılan çocuklar var..
Haklısın evet
Çocuklukta yaşanan zorlukların izleri maalesef derin olabiliyor. 😔 Bu hislerle boğuşman çok doğal, yalnız değilsin. Kendine şefkat göstermeyi ve bir uzmandan destek almayı asla ihmal etme. Önce sen iyi olacaksın ki hayata ve kendine daha sağlam sarılabilesin. İçindeki o güçlü kadını asla unutma. 💖 Anneler bilir; en zor sınavlar, kimsenin ders çalışmadığı yerden çıkar!
Cevap
5Cevap
Ewet çocukluk travması herkesin farklı kiminin ağır kiminin hafif ama hepsi travma olarak kalıyor
Maalesef benimki ağırdı
Herkesin işte kendine göre var tabi ama Allah sanada sabır versin
Sizi Sizden Daha İyi Kimse Anlayamaz, Kendinize Değer Ve Kıymet Verin. Kimse Sizden Üstün Değil.
Herkes bunu söylüyor ben de biliyorum bunları ama bilinçaltına yerleştiremiyorsun kalıplaşmış düşünceleri değiştirmek o kadar kolay değil
İlaç kullandın mı peki ilaça yönelesim var
Sürekli dışlanma korkusu mu oluyor
Evet
Anlatmak ister misin
Güçlü bir erkeğin olmalı arkanda
Psikoloğa git
Maddi Gücüm yetmiyor
Destek al
Onları anlayarak ve affederek baslayabılırsın
Terapi al
Çok pahalı gücüm yetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?