Eşim ilk evliliğimde zorla aldırılan bebeği başıma kakınca ne yapmalıyım?

merhaba. Benim ilk evliliğimde eşim bebeğimizi istemedi, zorla bebeğimi aldırttı, 15 seneden fazla geçti üstünden. O günden beri hiç unutamadım bebeğimi ve halen ağlarım aklıma geldikçe. Sonra başkasıyla evlendim, bazen onun yanında da hep ağlardım bu olaya, yıllar geçmesine rağmen her ay bunun için ağladığım günler olur ara ara. Neyse bugün bizim oğlumuz babasıylayken düşüp burnunu kanatmış ama baya kötü düşmüş, ben de bir an sinirle biraz ağır konuştum, dikkat etsene bu kaçıncı sana emanet ettikçe bir yerine bir şey oluyor falan dedim. Bak Allah kimseye evlat acısı vermesin, ben yaşadım daha unutamadım, çok zor dikkat et dedim. Sen evlat acısı yaşamadın, sen bile isteye aldırmışsın dedi, defalarca söyledi, bıçak saplasa bu kadar acıtırdı canım herhalde. Ben de seni asla affetmeyeceğim dedim, ayrı odaya yattım, yanıma geldi özür dilerim biliyorum bir önemi yok ama özür dilerim, istediğin zaman boşanabiliriz dedi, gözleri dolarak gitti yanımdan diğer odaya. Ben de ağladım ağladım, sonra bir baktım beni engellemiş sanırım evliliğimiz bitti. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum, nasıl hissedeceğimi de bilmiyorum
Eşim ilk evliliğimde zorla aldırılan bebeği başıma kakınca ne yapmalıyım?