Kayınvalide ve görümce bebeğin eşyalarına karışıyor, beşik olayında eşim de beni suçlayınca ne yapmalıyım?

Bu zamana kadar bir şey yapsalar eşimin ailesi bana hiç sorma gereği duymazlar bebeğin dolabını da görümcemle karar verip aldılar benim evim ayrıdır beşiği de görümcem kendi bebeğine almıştı aynısından alacaktı görümcemgil de gördüm beğenmedim fazla alçak bir beşik eğilip kalkarken insanın beli tutulur ve biraz da basit bir beşik fileli yeni çıkan park ve oyun beşiği insanlar kötü yorum yapmışlar ben de alsam eminim bebeğim filelerini yırtar öteki beşikte bezdi hep soymuştu ben ömürlük sağlam rahat bir beşik istiyorum ama eşim bana hiçbir şeyden hoşnut olmuyorsun dedi ne yapayım kimse fikrimi almıyor beni insan yerine koyup soran da yok annesi benim ama kendi kafalarına göre hareket ediyorlar parasını verebilirdi normalde yürüteç alacaktı bizimkini görümcem aldı kaynanam diyor yine iş görür bu yürüteci kullansın yerine beşik alırız dedi eşimle daha önceden de dedim o da o beşikten alacaktı ben istemiyorum o beşiği ayrıca görümcem almışsa ne yapayım ben başka beşikten istiyorum herkesin zevki farklı adam akıllı bir şey istiyorum ama eşim de kırdı beni yok sen yaşlanınca gelinin de sana böyle yapacak iyi de ben elimden geldiğince hep iyiyim saygımı hiç bozmadım lohusalıkta emziremedim diye bir sürü günahımı aldılar annem bana perde almıştı kaynanam bilezikleri satıp aldığımı konuştu yok işte cahilmişim evime bile senede bir geliyorlar benimle dalga geçti hepsi bebeği büyütemem diye 7-8 aylık oldu oğlum şükür şimdi hiç kimseye taviz vermiyorum eskiden hepsini severdim ta ki çocuktan sonra gerçek yüzlerini gördüm eşim izin vermez onlara beni üzmelerine sonradan eşim de beni üzer ama ne yapayım beni insan yerine koyan yok ki geçen doğum günümdü annemler kutladı sürpriz yapıp wp'de duruma attım mesaj bile atmadı o görümcem öteki görümcemin kızının doğum gününü dün kutladılar ister istemez çok üzüldüm eşim de sana sürprizi var dedi annemin meğer beşikmiş işte

Kayınvalide ve görümce bebeğin eşyalarına karışıyor, beşik olayında eşim de beni suçlayınca ne yapmalıyım?