Hamileyken sürekli karışan, oğlunu kıskanan kayınvalideye karşı eşim arada kalmışken ben ne yapmalıyım?

Kızlar öncelikle selam buraya dertleşecek kimsem olmadığı için içimi dökmeye geldim öncelikle 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşim 31 yaşında evin tek çocuğu evlendik evleneli kaynanam her şeye karışıyor oğlunu kıskanıyor beni kısaca düşman olarak görüyor her kavgada konu ben sürekli ben yaptığı her şeyi başa kakıyor şu an hamileyim 9 aylık doğumuma 1 hafta kaldı yine kavga çıkardı delirdi ben oğlunu parmağımda oynatıyormuşum oğlu benim lafımla hareket ediyormuş çocuğun ismini kayınbabamın adını koyacakmışım eşimse arada kalıyor annesine bir şey diyemiyor kadın resmen terör estiriyor bir gün olsun karnında çocuk var demedi hep ağlattı ağzımda lokma varken bile ben ağlayınca da sorunlusun psikopat falan filan diyo torununa giden parayı bile dile getiriyor bir gün olsun sen bizim kızımızsın demedi elin kızı diyo hep ben şu an kıpırdayacak halim yok sabahtan akşama kadar ayakta çalıştırıyor akşam yemek yapmadığım zaman tabak çanak çarpıyor anlayış yok delirmek üzereyim artık

Hamileyken sürekli karışan, oğlunu kıskanan kayınvalideye karşı eşim arada kalmışken ben ne yapmalıyım?