Eşim bana ters davranıp eve gelmiyor, kaynanamla yaşarken bebekle bu evliliği nasıl kurtaracağım?

Benim sevgili kocam bana hep ters davranmaya başladı 2 günde 1 eve gelmiyor kavgalar gürültüler ee bebiş o da var yani bu adam kahretti 10 sene sevgili olduk sonra evlendik napacağımı bilmiyorum habire gideceğim diyorum bebeğim var kapı orada diyor öyle aşkla mesajlaşıyorduk araştırıyorduk adam habire huy değiştiriyor ben onu tanıyamıyorum kaynanamla yaşıyoruz bir de onun yanında bana bağırıp duruyor aşağılıyor ben nasıl güçlü olacağım ne yapacağım bilmiyorum ailem zaten gelmemi istemiyor annem yok kaybettim 22 sene oldu... ne oldu neden geleceksin diyorlar ben dayanamıyorum hep kavga ediyoruz hep delireceğim aramıyorum sormuyorum sessiz kalıyorum da sayılmıyorum abi ben ilgi istiyorum arıyorum mesaj atıyorum okumuyor bile gel gidelim dedim alışverişe ben bebeğimle tek gittim bizim yanımızda olmuyor bile kahroldum ne yapacağım bilmiyorum

Eşim bana ters davranıp eve gelmiyor, kaynanamla yaşarken bebekle bu evliliği nasıl kurtaracağım?