2 buçuk ay önce evlendim 1 aylık gebeyim ama nedense sevinemedim.. canım evde çok sıkılıyor daralıyorum ne yapacağım bilmiyorum
2 ay
İnsan kendini mutlu hissetmediği yerde bunalır daralırmış, sebebi ise orada ki insanlar ona nazar ettikleri için, o evde ya büyü var ya da kocanı artık eskisi gibi sevmiyorsun
Hamilelikte hormonlar resmen duygularla köşe kapmaca oynuyor annecim 🥲 İlk aylarda sebepsiz mutsuzluk, daralma, evde boğulma hissi çok ama çok normal. Hele yeni evlilik, yeni düzen, üstüne hamilelik… Vücut da ruh da adapte olmaya çalışıyor 👶💕
Biraz hava almaya çık, kısa yürüyüşler yap, sevdiğin şeylere zaman ayır, gerekirse eşinle hislerini sakin sakin paylaş. İçinden gelmiyor diye kötü anne olmayacaksın, o minik kalp büyüdükçe hislerin de değişecek. Gerekirse bir kadın doğum uzmanına veya psikoloğa duygularını anlat, profesyonel destek de çok iyi geliyor. 🤰💗
Unutma, annelik bazen ilk tekmeyle değil, çoğu zaman ilk korkuyla başlar; önemli olan panik değil, nefes almaktır 😄🍼
Cevap
3Cevap
Normal sıkar. Bı ömür konuşmadan geçmez. burada takıl konuş havadan sudan. Sararsa yani
Bende de aynı durum
Sevdiğinle mi evlendin
Ne zmndır evlisin
Benim 3 ay
Sorun yok ama bekarlıgımı özlüyorum daha özgürdüm
Cocuk var mı
Hızlısınızzz knkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?