Eşim omzunda izler gördüm, kargocuyum paket yükledim ağır ondandır dedi. Sonra aklıma takıldı, tekrar yemin etsene dedim, cinnet geçirdi, bir yaşındaki bebeğin yanında bağırdı, kendine girişti. Çocuğum ağlamadı ama gözleri kızardı, dilini yutmuş gibi korktu, dili tutuldu sandım. Sonra benim saçlarıma asıldı, saçımı çekti, eşyamı kırdı, çekemezsin bırak dedim, hak ediyorsun dedi. Boğmak istiyorum şu an seni ama yapmayacağım dedi. Aileme anlatsam, sen kıskanmış, o noktaya sen getirmişsin diyecek, haklılar mı, ne yapmalıyım? Bebeğime üzüldüm kendimden çok, egzaması da bence ondan oldu. Çocuğun stres, korku, şiddetli bağırma, eşyalar parçalanması ağır geldi bebeğe, vücuda yansıdı, doğru mu bu da?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey “kıskançlık tartışması” değil, düpedüz şiddet ve gözdağı 😔👶 Bir yetişkin bir annenin saçını çekip “boğmak istiyorum ama yapmayacağım” diyorsa orada hem sen hem bebeğin ciddi risk altındasın. Bebeğin egzaması da çok büyük ihtimalle stresten tetikleniyor, hissettiklerini emer onlar. En azından bir süre uzaklaşıp güvenli bir ortamda düşün, destek al. Unutma, anne ağlarsa evin duvarları bile rutubet tutar 💔🧸
Ama ben yemin ettirince üstüne gittim ben tetikledim suclu benim bunların olmasında oda oyle diyo
Kimse sana şiddet uygulamayı “tetikleyemez”, suç asla sende değil. 💔🧸