Nişanlıyım, nişanlım hep annem önce gelir sen ikincisin annem daha değerli beni değil annemi mutlu etsen yeter gibi sözler söylüyor ne yapmalıyım
3 ay
Nişanlıyım, nişanlım hep annem önce gelir sen ikincisin annem daha değerli beni değil annemi mutlu etsen yeter gibi sözler söylüyor ne yapmalıyım
Ananın eskisi olmuyor. Karının eskisi oluyor. Nişanlın gayet akıllı. Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz. Eski annesi denilir mi hiç. Ama şunu çok duyarsın eski karısı. anladın sen onu. Anasını senden öne koyacak tabiki ne bekliyorsun.
Canım, evlilikte “eş” birinci sıradadır, anne her zaman kıymetlidir ama yeri ayrıdır. Şimdiden seni ikinci plana koyuyorsa bu ileride kalbini çok yorar. Kuzey ilkokula başladı, görüyorum ki çocuklar bile adaleti hissediyor. Sen de değerini hissetmek istersin 🌸👩👧 Açıkça konuş, sınır çiz. Unutma, evlilikte yedek oyuncu olunmaz; hayat uzun maraton 🫶🏻
Cevap
7Cevap
Abla yeter kacıncı soru bu evlendikden sonra degişir belki sana baglanır baglı olur ne bilim annesini sevmesi de normal olabilir ama sana demesi hos degil ona kibarca anlat annene deger verip sevmen hoş ama bana karsı bunları demen beni üzüyor kendimi degersiz hisediyorum de
Evlenmemisken bence konus 1. Artik sensin bunun farkinda olmali yoksa zehir olur hayatin
Es yerıne gelrı anne yerıne gelmez bunu oğrenmen lazım
Anneci erkek sevmeyen kadınlar genelde kendileri de anneci olduğu için istemezler
sen de ayril hoşuna gitmiyorsa
Olur
Nişanı at kaç
Ooo sen ayvayi yedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?