Annem evlilik erkekler konusunda canımı çok sıkıyor?

Evlilik lonusu geçince kadınlar erkeklere köle oldu diyor kadınları köle gibi kullanıyorlar diyor ha bire oku atan diyor ama ben atanana kadar 27 28 olurum. Hadi onu geçtim sürekli evlilik erkek konusunda biri lafını açsa ona soğuk yapıyor uzaklaşıyor kimse beni beğensin bile istemiyor istesin bile istemiyor sanki. Sürekli evliliği erkekleri kötülüyor yanımda ama şunu anlamıyor ben zaten evlilik meraklısı olduğum için değil ileride pişmanlık duymamak için denemek istiyorum ama kadın sanki biriyle görüşmeme dahi razı değil ya sevgilim olsun bekleyelim birbirimizi şuna eminim bana öyle tavır alacak ki uzaklaşacak ki. Bugün sevgilim var deyip şaka yapıyorum valla sen bilirsin diyor beni ilgilendirmez demeye getiriyor kızdım ona benim hayatıma biri girse yüzüme bile bakmazsın dedim de yok ben senin düşmanın miyim falan dedi. Evet bende atanmak isterim ama atanana kadar 26 27 belki 28 olacağım önüme fırsat çıktığında biri gelip söylediğinde onun yüzünden tanışamıyorum da hemen evlenecek değilim zaten ama onun yüzünden evet bile diyemiyorum hemen evlilik meraklısıyım gibi bakacağını düşünüyorum. Ya bende insanım bende sevilyim seveyim istiyorum ne yapayım
Annem evlilik erkekler konusunda canımı çok sıkıyor?