Çocuk yapmak istemiyorum. Maddi olarak yeterli olacagımızı düşünmüyorum. Bunu eşime nasıl düzgünce dile getirebilirim?

Son zamanlarda iyice bu konuda isteğini dike getirmeye basladı. Ben öğretmenim. Kendiside aile işinde inşaat+hayvancılık calısıyor maaslı işi yok. Çok büyük şirketleri mi işleri mi desem artık okuyunca iyi gelebilir ama öyle değil yani. Ben zaten kendimden 10 yaş küçük tek kardeşim var. Onu okutuyorum. Babam yaşlı hemde asırı derece borcu var annem hayatında hiç calısmamıs insan. Kardeşime çok düşkünüm ben düzgün şartlarda okuyamadım en azından o okusun diye çabalıyorum. Çocuk istemememin sebebi ise durumumuz çok kötü değil ama yine de ona yetemeyecegiz gibi geliyor. Kendimde fakir bir aileden gelince çok zor olduğunu biliyorum. Hayat sadece evde oturmakla geçmez ona her güzel şeyi yaşatmak isterim. Son zamanda eşim bu isteği çok dile getirmeye basladı. Nasıl aramızı bozmadan anlatabilirim.

Çocuk yapmak istemiyorum. Maddi olarak yeterli olacagımızı düşünmüyorum. Bunu eşime nasıl düzgünce dile getirebilirim?