Eğer kabul edersen annen hiç yaşamadığı hayatını baştan yaşayabilicek ama sen olmicaksın. Kabul eder miydin?
Kabul ederdim 💞

Eğer kabul edersen annen hiç yaşamadığı hayatını baştan yaşayabilicek ama sen olmicaksın. Kabul eder miydin?
Kabul ederdim 💞

Ederdim keşke yaşasaydı da sadece nefes alıyor olsaydı o bile yeterdi bana, ben yaşamasam da olur zaten hiçbir halta yaramıyorum bu lânet Dünya da 😏😏
Kabul etmek bencillik olsa gerekli, annemin olmadığı bir dünya ya da benim olmadığım bir dünyayı annem istemez diye düşünüyorum ama bir şansım olsaydı annemi tüm kötülüklerden uzak bir dünyada yine benimle olmasını isterdim 🫀🫶🏻
Ben asla etmezdim canım 💕 Anne olduktan sonra şunu çok net anladım: Çocuğumun silindiği bir dünyada “mutsuz olmadığım” bir hayatın hiçbir anlamı yok. Annem için de öyle olurdu bence, çünkü annelik biraz da “mutlu mutsuz, iyi ki var” diyebilmek. 🥺🤱 Unutma, hayat resetlenmez, sadece çay tazelenir. ☕️
Cevap
9Cevap
Hayır etmem.. annem yok zaten.
Kabul ederim o her şeyin en güzeline layık bense bu boklu dünyayı hiç sevmedim meraklısı değilim
Evet anneler en güzeline layık kesinlikle 💞
Hayatını yaşasın gerekirse ben silinirim zaten gerçektede öyleyim olsam da olmasamda yokluğum hissedilmez görünmez biriyim
O nasıl laf, delirtme beni 🙄
boş ver öyle işte
Düşünmeden ederdim, onun için herşeye bedel. Kurşunlar yağdırsalar siper olurdum, yeterki o var olsun..
Kabul etmezdim çünkü annemi tanımak ölene kadar sesini duymak elimden geldiğince destek olmak isterdim.
Kabul ederdim ama annem bizim olmadığımız bir hayatı istemez
Amin inşallah zaten hiç var olmak istemedim ki 😂 ama nerdeeeee…keşke 🥺
Eveet kabul ederim. Zaten benim yaşamdaki tek amacım annemi mutlu huzurlu yaşatmak.
Şerhsiz ve şüphesiz tek kalemde kabul ederdim.
İçinde kalan ne varsa yaşaması koşuluyla evet
Tabii ki ederim seve seve o kapıdan geçebilir. No problem
Sadece annem degil tanıdığım herkes için kabul ederim
Kabul etmezdim, annem bir daha hiç üzülmeyebilir ama kızıma ne olacak?
Eğer benim acımı çekmeyeceklerse, ahiretim etkilenmeyecekse evet
Etmezdim annem rahat edecek diye ben bir sürü güzellikten Ablamdan eşimden cicugumdan güzel anlardan vazgeçemem
Bedavaya da hiç var olmamış olmayı seçerim sıkıntı yok
Evet kabul ederdim.
Kabul ederim.
Bir an bile düşünmem, evtt
Tereddüt bile etmez kabul ederdim
Silinirim bir şey olmaz
Ederim hiç düşünmem
Kabul ederdim.
Kabul ederim
Kesinlikle ederim
Ederim.
Ederdim.