Anneniz sehir disina gitmenize izin vermese ne yapardiniz?

Merhaba

34 yasinda bir kiz ile tanistim. Ailesi ile yasiyordu. Ben de onun sehrine is icin gelmistim. . Kiz biri gorecek diye asiri tedirgin olunca ailesi ile de gorustum. Sonra kizin ailesinin istegiyle onlarin sehrine yerlestim.

Dakka bir gol bir : "Bari bir ev alsaydiniz evladim " dedi. Sonrasindamutfakta " Ay bu adam culsuzun teki bula bula bunu mu getirdin eve" dedi annesi.
Sonraki gorusmelerde;
" Evladim sen buralarda sefilsin vs dedi. Babasi " Evine git orada sana anan baksin dedi" ( Bu sanirim kizimdan uzak dur demekti.)
Halbuki 8000 TL maasla is bulmustum onlarin sehrinde.( 15 000 olcakmis oyle istediler)
Sonraki haftalarda
Reddedince covid bahanesiyle 3 hafta kizi gostermediler.

Ancak kiz beni seviyordu dedigine gore... Bir yandan da anne babasinin isteklerini kendi talebi" gibi anlatti.
Her biri 33 gramdan 9 bilezik, ev yazlik, kosk vs. ( Muhtemelen ailesi isi yokusa surmek icin istedi bizimki de fark etmedi)
Ve biz kavga etmeye basladik. Aliyor musun almiyor musun kavgasi... Bu yuzden 3-4 kez ayrildik baristik.
En son babam bu isler cocuk oyuncagi degil, bi ayrilip bi barisandan hayir gelmez dedi.
Bu kadar para pesinde iken seni batirirlar dedi.
Bir sonraki ay ise
Babam covid sebebiyle vefat etti. Vefat ettigi gun kizin babasi " Bas sagligi icin "aradi. Annesi de " Artik o buralara gelemez ben de seni sehir disina gondermem " demis ve kiz o gun beni cok sevdigini ancak ayrilmak zorunda oldugunu soyledi, ayrildi. " Bu halde seni birakandan hayir gelmez dedi " Cenazeye de gelmedi. Annem de tavir aldi. Babanin da vasiyeti gorusmiceksin dedi. Ben de bi daha onu gormeye gitmedim.

6 ay sonra benimle tanismadan onceki huysuz haline dondugunu beni geri istedigini ailesinin de beni kabul ettigini soyledi. Basit bir nikah yeter dediler. "Ne degisti dedim " soylemedi. yuz yuze konusalim dedi "Bu sefer sen gel" dedim . Annem izin vermiyor dedi. Gitmedim ve iliski bitti.
Anneniz sehir disina bile cikmaniza izin vermese ne yapardiniz?
Siz olsaniz cenazeye gelir miydiniz?
Anneniz sehir disina gitmenize izin vermese ne yapardiniz?