Ben 22 yaşında üniversite beşinci sınıfım seneye tusa gireceğim sürekli ders çalışıyorum
Annem de sürekli beni eleştiriyor ev okul ev okul sen bu gidişle evde kalırsın diye söyleniyor
Ben kariyerimi ön plana aldığım için sevgilim yok
Hangimiz haksız
Ben 22 yaşında üniversite beşinci sınıfım seneye tusa gireceğim sürekli ders çalışıyorum
Annem de sürekli beni eleştiriyor ev okul ev okul sen bu gidişle evde kalırsın diye söyleniyor
Ben kariyerimi ön plana aldığım için sevgilim yok
Hangimiz haksız
Annen haksız. Doktor olduktan sonra seçeneklerin artacak. Önce okulunu bitir. Etraf bir sürü embesil dolu. seçimini kendin yap. hele doktor olduktan sonrada saçma kişiliklerle zaman kaybetme. uzmanlığı garanti ya da bekar uzmanlar. zamanın var.
Evde kalmak nedir ya, üstelik daha da küçücüksün. Sen nasıl istersen öyle yap. Bu senin hayatın. Sayın valideciğin sadece şu konuda seni uyarmış; "Bak eş bulmak/seçmek zordur. Erkenden bakmaya başlasam iyi olur." Ne var ki kendi hayatlarımız en az doğru eş seçimi kadar önemli diye düşünüyorum.
Annen haksız sonuna kadar oku ve iş sahibi ol biriyle evlenmek zorunda değilsin bu ailelerin evlendirme isteği beni öldürüyor millet okumuş kariyer yapmış çocuğunu övmek istemiyor gercekte şaka gibi
Cevap
18Cevap
annen haksız elinden geldiğince bir kariyer yapmaya çalışıyorsun önceliklerin var ve öncelğinin kariyer olması mükemmel bir şey ayrıca daha 22 yaşındasın neden bu yaşta evlenesin. iyi bir kariyerin olunca iyi bir kariyeri olan biriyle evlenirsin günümüzde bu böyle. ayrıca insanlar evlenmek zorunda da değil evde kalmak diye bir tabir olmamalı artık.
Tıbbiyelilerin çoğunun vaziyeti budur zira okurken bir de sevgili ile vs uğraşmak zor oluyor.
Evde kalmazsın, gerek periferde gerek asistanlıkta illaki karşına birileri çıkacaktır.
Annen haksız tabi ki, önceliğin kariyerin olsun ki seçilen değil seçen sen ol. En doğrusunu yapıyorsun
:) annen anlamaz seni. Sen okuluna devam et , annenin hedefleriyle seninkiler aynı değil , sen kendi hedeflerine yoğunlaş, vakti gelince kaparlar seni
Yaw boş ver böyle şeyleri daha yaşın kaç ki evde kalasın. Ah bu anneler var ya şevk kırmakta üstlerine yok ds
Annen haksız tıp okumak kolay değil hem yaşın daha 22 çok gençsin
Annen koca sevdalısı bi ruh hastası senin de öyle olmanı istiyor ama sakın izin verme.
Xhsk annem de dedi dedi anneme dedim, varsa biri evlendir bulursam ben gidip isteyeceğim artık ksld sonra çok geçmedi fksk
Ya hayret bir şey neden evde kalasın okuyunca sende senin gibi okuyanıni bulursun . sonuçta erkekler de okuyor o dönem
Hayat maalesef ki çok yönlü ve her yönden başarı pek mümkün değil lakin dengede tutmak bizim elimizdeki bişey
Evde kalmazsın ya iş yerinden biriyle tanısip evlenebilirsin
Siz Haklısınız önce kariyer önemli sonra sevgili mümkünse eğer değil ise çok dert değil.
Arz talep dengesi diye bir şey var deseydin
Annen erken evlenmiş sanırım 22 yaş biraz erken hemde okuyosun bence sen kariyerine yoğunlaşmaya devam et
Bana daha çok evlenen insalar evde kalıyor gibi geliyor ama neyse. boş ver anneni herkes evlenmek zorunda diye bir kural yok hem çok gençsin.
Evde kalmazsın sen de hastanede kalırsın. Hfbhfjg
Belki asistanken bulacaksın? Ne saçma bir laf bu.
Doğru cevabı kendin de biliyorsun zaten.29 yasında evlenen kızlar var ne evde kalması?
Merak etme doktor hanim her sekilde talibin cikar
Tıp okuyorsan yaşın geç değil
Kal kendi evlendi de ne oldu başı göğe mi erdi
Sonuna kadar haklisin helal sana doktor
Evlenmek mi istiyorsun
Doktor olacaksin yani öyle mi?
Kısmetse evet olacağım
Teşekkür ederim 🙏
İhtimal var kesin değil
Haklı kadın
Oku da sonra halledersin ev işini
boş ver
Annen haklı çıkıcak
Nedenmiş
Bu devirde okuyan değil erken vakitte iş sahibi olup büyüyen kazanıyor okuyanlar işsiz ya da amele
Büyük bir bölümü öyle doğru
Fakat ben işsiz kalacağımı zannetmiyorum
Görürsün knk bu devirde tez vakitte evlenip hayatını yaşayan kazanıyor 30 dan sonra evlensen ne işe yaracak
Haklı değil
Sen haklısın
Doktor olunca bulursun
Tus zormu
Kolay değil maalesef
İntion maasin kaç
Asgari ücret
şu an acilde mi staj oluyin
ben son sınıf değilim 5 sınıfım
Acil stajı her üniversite de değişiyor
Ya izniniz olursa özelden yazsan olur mu buseyker sorsam bende diş hekimiyim
tamam olur