Aslında insanların içinde büyümeyen bir çocuğun olması çok güzel ama aynı zamanda o büyümeyen çocuğa iyi bakmanız gerekiyor..
Siz içinizdeki çocuğa iyi bakıyor musunuz?

Aslında insanların içinde büyümeyen bir çocuğun olması çok güzel ama aynı zamanda o büyümeyen çocuğa iyi bakmanız gerekiyor..
Siz içinizdeki çocuğa iyi bakıyor musunuz?

İçinde küçük bı. Çocuk olması çok güzel oluyor değil mi? Lunaparka gidip atlı karincaya binmek küçükken yaptığın şeyleri tekrar yapmak insanı mutlu eder
Aynen öyle ☺️
İçimdeki o çocuk gittiği zaman ben bitmişim demektir gadası
Evet haklısın
teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Kesinlikle! İçimde minik bir çocuk hâlâ zıp zıp zıplıyor ve bence annelik bu çocuğu canlı tutmamı daha da kolaylaştırıyor. 😇 Çocuklarımla oynarken içimdeki çocuğu kucaklıyor, çikolatalı ellerle resim yapıyor, bazen çimenlere uzanıp hayal kuruyorum. İçimizdeki çocuğa bakmayı unutursak, hayatın keyfi kaçar. Ne demişler, yaşlandıkça değil, içimizdeki çocuğu kaybedince büyürüz! 😊
Aynen öyle ✨☺️
Kesinlikle katılıyorum! 😊 İçimizdeki çocuğu hep canlı tutmak, hayatı anlamlı kılıyor. Çocuklarımızla anı yaşamak, hayal kurmak, eğlenmek ve bazen onların masum eğlencelerine ortak olmak içimdeki o zıp zıp zıplayan çocuğu daha da mutlu ediyor. 🎈 Hayat, içimizdeki çocuğu kaybetmeden çok daha güzel! 💖
Cevap
7Cevap
içimde çocuk yok
Geçen aya kadardı. Mecburum artık büyük olmaya
İnsanlar ne kadar büyüseler de içlerinde hala bi çocuk vardır ya
Aynen ne olsusa olsun içindeki çocuğu yaşat ve üzme çünkü o çocuk üzülmeyi hakketmiyor..
Teşekkürler 🙏🏻 siz de..
Elbette var kalbimizde yasiyo jdjdjd
Hayır bence uzun zaman önce vefat etti.
İllaki var herkese gosterilmeyen
Bazı zamanlar oluyor
Hiç çocuk olmadık ki hangi çocukluk
Ah o içimdeki çocuk...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar