Aile & Toplum İçinizde ki çocuk yaşıyor mu? Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Uzun uğraşlar sonucu en son karar verip aldığım cüzdanım kskdkd İçinizde ki çocuk yaşıyor mu? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
sadgirloflana Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İçimdeki çocuk hala yaşıyor babamın bir tatlı lafına, saçımı okşamasına bağlı. Yeniden 5 yaşına dönüyorum ❤️🫠 0 0 Yorumla
MELINAi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hiçbir zaman ölemez daha da cocuklasabilecegim zamanlar gelsin herkes birlikte yaşlanmaktan söz ediyo ne bu yaşlanma merakı 🥲 0 0 Yorumla
Hanfiiiindiiibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Benim de çok hoşuma gidiyor böyle tatlis şeyler ne olmuş yani canımız istedi aldık bmmcmckxk 0 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Ne olmuş yanii dkssj Yorumla Hanfiiiindiiibiri 1 yıl Dimi yanii jxjxjxjx Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende winxli ve cırt cırtlı olan var sen ne diyorsun 0 1 Yorumla Ausrine 1 yıl Bayılıyorum şöyle şeylere 😄 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl gayet mantıklı ve mükemmel koyayım stradivarius, zara vb cüzdanlara 0 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Dimi dimii peluş cüzdanla takılayım azcık😂 Yorumla DertPaketEdition 1 yıl Her zaman bende süngerboblu almayı istiyorum ama cüzdanda sevmiyorum araftayım Yorumla
Gravillon Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İçimdeki çocuk kayıp. Duyan ve gören olmuşsa lütfen insanlık namına bana bildirsin! 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Evet yaşıyor, bende bunun peluş olanının kalemliğini aldım kendime 🥰🤣 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Çocuk olmak ile yetişkin olmak arasında şu sıralar. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İçimzdeki çocuk varda büyüdük dertler sürekli güncelleniyor bitmiyor.. 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Evet beni ayakta tutan yegane güç odur hiç büyümeyen yaramaz çocuk. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet yaşıyor.. Süslü püslü şeyleri çok seviyorum.. 😂 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Bir dönem saklambaç oynamış onu kaybettiğimi düşünmüştüm. Bana ulaştı tekrar. Çok yaşasın 0 0 Yorumla
ibrahimu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 48% 1 yıl Fazla olgun bir cüzdan büyümüşsün farkında değilsin. 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öldürdüler üstüne de beton attılar 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Katlettiler öldürdüler onu 0 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Çok tatlıymış. İçimdeki çocuk hala savaşıyor. 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşıyor da genelde uyuyor 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Bu aralar ulaşamıyorum kendisine. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşıyor ama uzun zamandır sessiz 0 0 Yorumla
mrcklyc61 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl İşte bu kızdan zarar gelmez abi 0 4 Yorumla Ausrine 1 yıl Neden😄 Yorumla mrcklyc61 1 yıl Genelde ponçik olurlar😁 Yorumla Ausrine 1 yıl Halden anlayan biri işte 😄 Yorumla mrcklyc61 1 yıl Ve sadık ve güzel ve iyi niyetli olurlar😁😁 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Evet yaşıyor 0 3 Yorumla Ausrine 1 yıl Araba ve peluş oyuncak koleksiyonunu biliyoruz 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Az önce bir soruya attım foto denk geldi haha Yorumla Ausrine 1 yıl Banane banane ben önceden görmüştüm kii 😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yaşıyor 0 1 Yorumla Ausrine 1 yıl Öldür onu Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yaşıyor evet. 0 4 Yorumla Ausrine 1 yıl Hani nerde Yorumla nomercy7 1 yıl Ekran görüntüsü mü lazım illa :D Yorumla Ausrine 1 yıl Kanıt😄 Yorumla nomercy7 1 yıl Delil yetersizliği oldu :D Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Daima. 0 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Çok tatlıymış ki... 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öldü o 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yiaa çok şeker 😍 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yaşıyor tabii 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok 2017 de büyüdü 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşıyor 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaşıyor 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. yasiyorrr 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Can çekişiyor. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yaşıyeah. 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaşıyor🐱 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Yaşatmazsak yandık 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Galiba öldü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
İçimdeki çocuk hala yaşıyor babamın bir tatlı lafına, saçımı okşamasına bağlı. Yeniden 5 yaşına dönüyorum ❤️🫠
Hiçbir zaman ölemez daha da cocuklasabilecegim zamanlar gelsin herkes birlikte yaşlanmaktan söz ediyo ne bu yaşlanma merakı 🥲
Benim de çok hoşuma gidiyor böyle tatlis şeyler ne olmuş yani canımız istedi aldık bmmcmckxk
Ne olmuş yanii dkssj
Dimi yanii jxjxjxjx
Bende winxli ve cırt cırtlı olan var sen ne diyorsun
Bayılıyorum şöyle şeylere 😄
gayet mantıklı ve mükemmel koyayım stradivarius, zara vb cüzdanlara
Dimi dimii peluş cüzdanla takılayım azcık😂
Her zaman bende süngerboblu almayı istiyorum ama cüzdanda sevmiyorum araftayım
İçimdeki çocuk kayıp. Duyan ve gören olmuşsa lütfen insanlık namına bana bildirsin!
Evet yaşıyor, bende bunun peluş olanının kalemliğini aldım kendime 🥰🤣
Çocuk olmak ile yetişkin olmak arasında şu sıralar.
İçimzdeki çocuk varda büyüdük dertler sürekli güncelleniyor bitmiyor..
Evet beni ayakta tutan yegane güç odur hiç büyümeyen yaramaz çocuk.
Evet yaşıyor.. Süslü püslü şeyleri çok seviyorum.. 😂
Bir dönem saklambaç oynamış onu kaybettiğimi düşünmüştüm. Bana ulaştı tekrar. Çok yaşasın
Fazla olgun bir cüzdan büyümüşsün farkında değilsin.
Öldürdüler üstüne de beton attılar
Katlettiler öldürdüler onu
Belki bir gün yeniden canlanır
İçimdeki yetişkin bile oldu. 🤷
Çok tatlıymış. İçimdeki çocuk hala savaşıyor.
Yaşıyor da genelde uyuyor
Bi o kalmıştı onu da öldürdüler
Bu aralar ulaşamıyorum kendisine.
Yaşıyor ama uzun zamandır sessiz
Kendisine sela okuyalı baya oldu
üzgünüm öldürdüm içimdeki çocuğu
Çoktan hakkın rahmetine kavuştu
İşte bu kızdan zarar gelmez abi
Neden😄
Genelde ponçik olurlar😁
Halden anlayan biri işte 😄
Ve sadık ve güzel ve iyi niyetli olurlar😁😁