Bazen sevdiklerimizle olsun, mutlu bir haber aldığımızda olsun veya eğlendiğimiz vakitlerde çocuksu tepkiler koyduğumuz oluyor.
Sizde böyle misiniz? İçinizde ki çocuk yaşıyor mu?

Bazen sevdiklerimizle olsun, mutlu bir haber aldığımızda olsun veya eğlendiğimiz vakitlerde çocuksu tepkiler koyduğumuz oluyor.
Sizde böyle misiniz? İçinizde ki çocuk yaşıyor mu?

İçimde ki çocuk kaç yaşında olursam, olayım hep benimle olacak. Hayatımda yaşadığım zorlu süreçler, duygusal anlara rağmen ben bu çocuğu kaybetmedim. Birinin engel olmasına bile izin vermeyeceğim..
Maalesef hayır. O çocuksu yanım veya içimde ki çocuk hissi hayatım boyunca hiç olmadı.
Olgunluk prensip haline gelmiş çocukken bile, zerre taviz vermiyor benliğim.
Kısaca; hiç var olmadı ki ölsün... Keşke olsaydı. 🙎🏻
İçimdeki çocuk hem öldü hem de yaşıyor garip..
Ben öldürmedim hayatın işi..
Bi kısmı yaşıyo ama :)
Arada çocuk gibi konuşuyorum 🤠🤠
😅 çok iyi ya
Cevap
4Cevap
İçimdeki çocuk tanımı bana çocuksu hareketlerden ziyade sevinç ve umut dolu olmayı ve pozitiflik gibi geliyor. Çocuksu tepkileri olan biri değilim beni havalara uçuracak sevinçlerim çok nadirdir hayatımda. Uyuyor diyebiliriz sessiz içimdeki çocuk. Ben gerçekçi biriyim yalandan polyannacılık oynayamam
İçimdeki çocuk gitti artık gelmez.
İçimde ki çocuk yaşamıyor artık, sadece çizgi film izlerken bir şeyler hissediyorum o kadar. bunun dışında o eski çocuk yok
İçimdeki çocuk şen bir şekilde. Az önce yeniden depremzede masumcuklar için bir yardım kuruluşundan gelip eşyaları aldıkları için oradaki masumcuklar sevineceği için bende mutluyum.
Bölgede misin
Bölgeye gidecektim görev geldi, kota dolduğu için gidemedim.
Anladım
Şükür hen üz yaşıyor
Yaşıyor ve yaşayacak.
Umarım herkesin içindeki çocuk hep yaşar ☺️🥳
Elbette😀Şayet 8 yaşında hissediyorum
Aldiralı çok oldu.
Yaşıyor
evet yaşıyor 🙃
Evet ve hep yaşayacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?