Bazen içimizde hiç kimseye görünmeyen bizi yakalayan minik Küçük biri vardır.. hepimizin içinde küçük kalmaya ısrar eden büyümeyi sevmeyen istemeyen bir çocuk var mı hepimizin içinde? var mı içinizde küçük minik bir çocuk?🥺🥺🐾🤏💐🍭🍬

Bazen içimizde hiç kimseye görünmeyen bizi yakalayan minik Küçük biri vardır.. hepimizin içinde küçük kalmaya ısrar eden büyümeyi sevmeyen istemeyen bir çocuk var mı hepimizin içinde? var mı içinizde küçük minik bir çocuk?🥺🥺🐾🤏💐🍭🍬
Var saklamıyorum. Faydalanmak isteyene de büyüklüğümü gösteriyorum. Bazıları saf olarak görüyor sonra bakıyor ki bu çocuk o tür çocuk değil, tıpış tıpış kaçıyor. 😃
Bence vardır. Sadece bazılarımız bunu çok iyi kamufle ediyor. Belki de yaşadığımız toplumda her zaman son derece katı ve ciddi olmamız gerektiği sürekli bastırıldığı için içlerindeki çocuğu korumaya almışlardır
Toplum içimizdeki çocuğu bile susturur oldu..
Bende kesinlikle yok. aslında bazen çizgi film izlemeyi severim.. ya da bebek gibi sevilmek sdfsdf ama hayat o kadar yordu ki beni içim de o küçük hayalleri olan hayattan keyif alan çocuk kalmadı maalesef..
Herkesi bilemem ama ben içimdeki çocuğu harika yetiştiriyorum..
Oda egoist mi🙄😁😂(!)
Hümanist kendileri, o yüzden kimseyle tanıştırmıyorum..
Üzerler kimse bilmesin..
O kadarda uzun boylu değil, kimseye o hakkı tanımam..
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Mersi..
Ne demek ricalar..
Cevap
17Cevap
Benim var, herkesin var mıdır bilemem.
Herkeste yok o sadece bize özgü:) flaş flaş sosyetik sahura kalktı herkes esas duruşa 😂🤦🏻🥳
Uyumadım ki canım 😬
Heyt maşallah ya ben dayanamam.. kalkmam normalde de davulcular 🥺🤦🏻🤦🏻bu sene ahımı çok aldılar sanki telefonlarda alarm Yok 🤦🏻
Aslında gereksiz ama ekmek parası onların derdi de bilemiyorum :D dayandım da sahurdan sonra nasıl uyuyacam bilemiyorum 😃
Kafayı bir göm bir de bak iftar saati😂
Uykuya tutturacaz orucu desene djjd
Allah yardımcın olsun..💐iyi sahurlar iyi uykular..🎈
İyi sahurlar tatlım 🌺
Aslında büyümeyen çocuk diye bahsettiğimiz, çocukken yapamayıpta içimizde ukte olarak kalan şeyler. Çocukluğunda bir bisikleti olmayan hep başkalarına bakmış bir çocuk, ömür boyu o yaşayamadığı çocukluk heyacanlarını hep hatırlayacaktır. Hatta fırsatını bulursa gerçekleştirmeye çalıştığı çocukça bile olabilir. İşte tam burada o "içimizdeki çocuk" ortaya çıkıyor. Sonra bi bakmışsın etrafta küçüklüğümüz koşturuyor. Bütün çocukların çocukluğunu doya doya yaşaması dileğiyle
Evet bence de herkesin içinde vardır. Benimde var içimde çok tatlı, sevecen küçük bir çocuk... onu hiç öldürmedim içimde yaşıyor hep
Güzel bir şey bu..💐
Var zaman zaman kendini belli eder içimdeki çocuk ve ben ona sevgiyle sarılırım🌸🤍
Katılıyorum...
Teşekkürler🌸
Rica ederim 🍭
Evet ben buna inanıyorum en ciddi, mesafeli, soğuk insanda bile bi çocuk var. Yalnız kaldığında ortaya çıkardığı, bir çocuk görünce istemsiz tebessüm eden ve en çılgınca hareketleri bi başınayken yapan
var olmasaydı bu kadar oyunu oynayabileceğimi sanmıyorum 😅😂
😂😂
Evet kesinlikle vardır
Sende de mi🙄🙄😁
bence var hep var olsun o çocuk. çocuklar birbirileriyle iletişim kurarken ne kadar dogallar..
Var tabikii. Insallah hep de olur. Bir hanimefendi diyordu ozellikle kizların içinde kız neşesi, cıvıltısı olur o neşeyi kimsenin söndürmesine izin vermeyin diye. Hep aklimdadir.
Vardır
Bazılarında yok o dediğin put gibiler
Benim yok içimdeki çocuk büyümedi
Hiç ölmemesi gereken bir çocuk
Benim ki anne oldu artık))
Her zaman için olabileceğini düşünüyorum
hayır
Vardır ailemizin büyütemediği çocukluk vardır
Evet, kesinlikle vardır...
vardır neden olmasın
Evet ama toplumsal baskı o çocuğu basklıyor
Kesinlikle öyle 🌹