Kişilik & Karakter İçinizdeki çocuk büyüdü mü? VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Merhabaa 🌸İçiniz hala küçük bir çocuk gibi cıvıl cıvıl, neşeli ve eğlenceli mi yoksa içinizdeki çocuk büyüyeli ve olgunlaşalı çok uzun zaman mı oldu? İçinizdeki çocuk büyüdü mü? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HzM3vL4n4 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Doğar iken büyük doğdu çok geçmedi htiyarladı ve öldü. Büyük ihtimalle okuyanların olası düşünceri ve fikirleri onların dünya ya bakışının bir yansıması benim dünyam ile alakası yok 😂🚬 1 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Galiba aynı yaştayız. Hayat şartları. 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Masal saatine denk gelse de, hep yaşıyor… 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet, büyüdü büyümek zorunda kaldı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır öldü sanırım 1 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İçimdeki çocuk bile büyüdü ama sen büyüyemedin. 8 yıldır bu sitede olup hala nasıl 21 yaşındasın, hayret. 1 2 Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Güzel tespit ama o kadar uzun süredir burada değilim, ayrıca evet 21 yaşındayım 🙂 Yorumla BirFilmKarakteri +1 yıl Çok uzun süre gibi görünmüş bana. Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İçimdeki çocuk bu hayatın çilesini derdini kahrını çeke çeke hırpalandı, çocukluğundan eser kalmadı. Şimdi ise ecelini aralıyor 2 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl İçimde çocuk olmadı ki umutlarımı öldürdüler yıllarımı boşa yaşadım. Belimde silahım ölümü bekliyorum, ben bir hiçim. 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Büyüdü gibi ama aslında büyümedi. Ortamına göre davranıyor. :) 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır büyümedi bir tarafım hala çocuk kaldı bir tarafım ise olgun 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben içimdeki çocuğu yeni yeni açığa çıkarıyorum.Artık daha çok küçülebiliyorum. 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayir hirsli sadece. Yasayamadigi. cocukluklari en guzel sekilde yasamanin hirsiyla duruyo 1 0 Yorumla
saglikmensubu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişiye göre değişir. Ciddi yerde 60 yaşındayım. Samimi yerde çocuk gibiyim 1 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl içindeki çocuk büyümüyor ancak zamanla etrafınızdaki kişiler çocuğu sizin içinize hapsediyor 0 0 Yorumla
solussum01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hayat bizi buyuttu ama icimde biryerde o kucuk cocuk bir yerde yasiyor herhalde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin icindeki cocuk cok fena büyümüş tatli seksi ve çekici kadın 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. içimdeki çocuk halen çocuk 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. İçimdeki çocuk öldü 😅 1 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Büyüdü ama arada kendimi şımartmaktan da kaçınmam 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Büyüdü maalesef 1 0 Yorumla