Aşk İlişkileri Gayrimeşru çocuğunuz var mı? sjsjsjssjahsjw Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hastanede canım sıkıldı sorayım dedims skso Benim yook Güncellemeler+1 yıl Nereye dönsem uyuyamiyorum Güncellemeler+1 yıl Ah nedir bu hastanelerdrn cektigim Gayrimeşru çocuğunuz var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Çocuğum yok hayır sdfsdf 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Formaliteden yapabilirz istersen hayali deneme ile olsun 1 tane 😅 0 4 Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Dönme sabit kal Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Öyle de hiç uyuyamıyorum :( damaryolu var hep uyuduğum tarafta oraya donemiom Yorumla kuzularvebebekler +1 yıl Geçmiş olsun, varsa yapılacak bisey yardımcı olalım en kötü yemek söyleyim kafan dagilsin Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Teşekkürler sağolun:) Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır yok öyle bir durum olmadı Çünkü 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hee var 4 tane oğlum var dsfjsha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hastamısin yani hastanediyim dedin ya 0 11 Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Evet maalesef :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun:( neyin var Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Diş iltihabı yüzüme yayildi 3 gündür yatıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa çok geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun cevabı da yok çocuk 😂 doğmamis olanları olanları saymiyorsak 😂😂 Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Teşekkür ederim. 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😄 kaç yaşındasın bu arada Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl 20. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adın ne 😄 Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Çok soru soruyorsun. İyi gunelr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa canım sıkılıyor sadece de Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Daha 20 yaşındasın kıIm ne çocuğun olacak 0 1 Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Öylesine sordum dayı Yorumla
atınıgezdirenkovboy Takip Et Xper 5 Yaş: 112 +1 yıl Ben bir tamam ve 2 aya baba oluyorum 0 3 Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Eşiniz mi hamile Yorumla atınıgezdirenkovboy +1 yıl Hayir fakbadim Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Whattt Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Varsada bilmiyorum 0 0 Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İnş. Yoktur 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yokkkk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çocuğum yok hayır sdfsdf
Formaliteden yapabilirz istersen hayali deneme ile olsun 1 tane 😅
Dönme sabit kal
Öyle de hiç uyuyamıyorum :( damaryolu var hep uyuduğum tarafta oraya donemiom
Geçmiş olsun, varsa yapılacak bisey yardımcı olalım en kötü yemek söyleyim kafan dagilsin
Teşekkürler sağolun:)
Hayır yok öyle bir durum olmadı Çünkü
Yok 😃
Aynen bi bu eksikti ztn
Hee var 4 tane oğlum var dsfjsha
Hastamısin yani hastanediyim dedin ya
Evet maalesef :(
Geçmiş olsun:( neyin var
Diş iltihabı yüzüme yayildi 3 gündür yatıyorum
Yaa çok geçmiş olsun
Sorunun cevabı da yok çocuk 😂 doğmamis olanları olanları saymiyorsak 😂😂
Teşekkür ederim. 😀