AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Nasip kısmet, Allah gönlüne göre versin inşallah. Allah bilir.
Evlenmenin yaşı olmaz herşeyin zamanı vardır
Acelesi yok zaman var bunlar nasip kısmet
Ne olursa olsun ümidini kaybetme. Ümidini kırarsan kaybetmiş olursun
Valla 50 yaşında çocuk sahibi olanı gördüm. Aslında toplumda pek olumlu gözükmesede bu kişinin hayatına bağlı bir şey. Nasıl kendini mutlu hissediyorsa onu yapması daha doğru. Zaten insanların her dediğini kafamıza taksak çekilmez bu dünya
Benden.. Sana.. Gelene..
Karşılık.. Verir misin lütfen
Ben41 yaşında doğumusum dr doğurma demis annem çünkü şekeri falan çıkmış ama annem doğurmuş iyi ki doğurmuş benj
Yaşın ilerledikçe çocuğun sağlıksız dogma olasılığı artıyor diye biliyorum o yüzden insanlarin olumsuz yorumları anormal diil 🤷🏻♂️ neden evlenemedin ki
İsteyip de olamadıysan üzüntü olması doğal. tercih nedeniyle istememişsen takmıyorsun. bu saatten sonra istiyorsan çok detaya inmemeye bakacaksın.
Evlenme olayını 50 yaşına kadar gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki karşınızda doğru bir insan olduğu sürece. Fakat çocuk olayı için son zamanlarınızdasınız. 👍 yumurta kalitesi açısından..
... Yani geç denemez, çünkü basit bir örnekle Antalya'da bir kadın, yöntemiyle 56 yaşında hamile kalmıştı. Bu sadece bir örnek ve örnekler çoğalabilir.
Evlilik gözünü korkutmasın lütfen 4/4 lük bir insan bulmicağını aklından çıkarma elini taşın altına koy ve evlen böyle şeylere aldanıp ilerde kimsesiz eşsiz çocuksuz kalma yalnız yaşamak güzel bir şey değil oda bir yere kadar hayat en güzeliyle güzellikler yaşatsın
Yoo geç değil. Bence çok fazla vakit kaybetmeden şansını denemelisin. Umarım Allah sana en kısa zamanda çocuk nasip eder. Ve inşallah bana da :)
Benim annem beni 54 yaşında doğurdu sen mi geç kaldın tabi sonra annen yine denedi olmadı 🤣🤣🤣 ayrıca sizin yaşınızdaki kişiler yeni evleniyor çocukları da oluyor
Kadin kadının en büyük düşmanı diye boşuna demiyoruz
İnan bana hiçbisey için geç değil
Ve ayrıca yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Merhaba, üzülmen çok doğal ama lütfen umudunu kaybetme. 36 yaş kesinlikle çok geç değil. Günümüzde tıbbi imkanlar çok ilerledi; birçok kadın 40’lı yaşlarında sağlıklı bir şekilde anne olabiliyor. Önemli olan sağlığını korumak ve profesyonel bir doktorla görüşmek. Kendini başkalarının olumsuz yorumlarıyla üzme. Senin hayatın, senin zamanın. Dilersen bir uzmana danışarak seçeneklerini değerlendirebilirsin. Her şey gönlünce olsun
Vallah ben 28 yasinda olarak bazen dusunuyorum ne olcam diye maddi imkanda yok dogru duzgun iste yok hayatim boyunca bir melek kalpli hanimefendi olmadi kalbimde hayatimda cok uzuluyorum dusunuyorum senin durumunu gorunce kendimi koydum dusunce masasina 😞😕😕
Bence muhteşem bir anne olursunuz…🤗 sevgiyle kalın
❤️
Bende cok korkuyorum yaşım 27 evlenmek çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum artık
Benim hıc sevgilim olmadı bide karsı cinsle goz goze bile gelemiyorum utanıyorum. Artık bende sevmek sevilmek istiyorum ınsallah istediğim gıbı bırı cıkar..
Kadınlar için yaş ilerledikçe doğum yapmak zorlaşıyor diyebiliyorum. Benim yaş 35 bende güvenip yuva kuramıyorum. Hevesimde kalmadı açıkçası. Bir kaç sene içinde taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olsam mı diye düşünüyorum. Yani durum o kadar vahim. Umarım karşına biri çıkarda çocuk sahibi olursun.
Abim evlendiğinde 42ydi yengemle yengemde aynı yaşta öyle düşünme ama çocuk olma zorlaşıyor o yaşlarda açık konuşayım
Hayat herkese aynı olmuyor herkeste aynı şekilde İlerlemeyebiliyor Nasip kısmet ne zamansa o zamandır.
60 yaşında da çocuk doğurabilirsin, önemli olan senin düşüncelerin, zekasız gibi çevrenin düşüncelerini çok takıyor isen bir şey başaramazsın.
Bu nasip ya yani sen bekarsın mesela ben bir çoçuklu dulum acaba hangimiz şanslıyız? Hangimiz geç kaldık hangimiz erkenden bitirdik?
Nasipten öte yok. Anne olmak kaderinde varsa yaşın kaç olursa verecek olan Allah sana verir. Çok örnekler var.
36 yaşında da çocuk sahibi olunabilir ama genç anne olmak için tabii ki 35 36 veya daha altı yaşlarda çocuk yapmak gerekiyor
Hiçbir şey için geç değil. Hem doğurmak ta şart değil evlatlık alırsın Bir insanı kurtarmış olursun
Insanlar dogrulari yazmiş neden kiziyorsun ki? Nasil ki hayvanlarin bir biyolojik işleyiş sistemleri varsa insanlarin da öyle. Belirli bir yaştan sonra kadinlar da çocuk olmuyor. Buna neden kizar ki bi insan? Yalan mi soylesin insanlar?
Biyolojik açıdan zor evet kadınlar için çocuk doğurmak ama evlilik imkansız değil
#Hükümdar
ben de üzülüyorum Ama yapacak bir şey yok nasip bu iş sonuçta Bu ailenin Genetiği ile ilgili bir şey Ellide de altmışta doğuranlar da oluyor
Geç diyenlere bakma evliliğin ve aşkı yaşı yoktur çocuk istiyorsan 45 i geçirme
Gec degil artik tip ilerledi doğum yaşı da ilerledi
Emin misin
Yaşa çok takılma bence kendini nasıl hissettiğine göre değişir 30 yaşında 70 yaş davranıslarına sahip ve 70 yaşında çok renkli insanlarda var bu biraz senin hissetmenle alakalı bir durum
Kadınların daha erken yaşta çocuk sahibi olmaları gerektiğini düşünüyorum, bu onların ince vücutlarına kavuşmalarına yardımcı olacaktır. Aksi takdirde, ileri yaşta anne olma riski ortaya çıkar.
Artık hayat zorlaştı yaş önemli değil bazı insanlar genç yaşta meslek sahibi anne olurken bazı insanlar halen iş eğitim kariyer peşinde olabiliyor hicbisey için geç değildir
Olumlu da çok. 50 yaşında çocuk doğurmuş gibi bir haber söyledi anam dün
Benim yengem 40 yaşında normal doğum ikiz doğurdu. Olabiliyor. Geç değil bence.
Geç kalmış hissediyorum. Ama düşüncem hep tek olacağına hiç olmasındı. En az iki tane doğururum diyeni bulamadım diye kaldım.
Baya geç kalmışsınız çocuk 20 yaşına geldiğinde sen 55 olacaksın.
Elbet olur ama biraz geç kalıyorsun 40 olmadan yapmalısın bence
Sen ne düşünüyorum peki
Çok bence yaa sen aşırı yaşlıyken ergenliğe bile girmemiş çocuğun olacak çocuğa yazık
Falan filan Allah nasip ederse kimse mani olamaz taktikca mahvolursun
Umarım her şey gönlünce olur ve çocuk sahibi olursun
Merhaba @soran , birbirimizi tanıyalım mi?
Ben de bekarım.
son bir kaç senen kalmış ama bu kirlettiğimiz dünyaya çocuk doğurmak!!!
Hayır geç değil merak etmeyin her şey nasip işi kafaya takmayin
Yok geç kalmadın. Annemde 43 yaşında tekrar anne oldu. her şey nasip kısmet
Olur Allah dilerse olur abla. Geçen senelerde 60 yaşında bir kadın hamile kalmıştı dünya şok içerisinde bir sessizlik ve şaşkınlıkta diye haberlere çıktı yani geç değilse oluyor.
Ben de 1 ay sonra 35 yaşına gireceğim ve sizin gibi aynı durumu yaşıyorum.
Evlenmenin yaşı yok kader ne zaman yazmışsa o zaman evlilik olur
Bir tık geç kalınmış ama ümitsiz olmaya gerek yok.. Yine olur
Hiç yaşlanmıcak gibi yaşıyorsunuz ama hayat işte durmuyor
yooo niye gec 40larda doguran bir dunya insan var
hayatta hiç bir şey için geç değil. geç olsun güç olmasın
Oda bişi mi arkadaşımın annesi 50 yaşında doğurdu 🤣
Geç evet ama şimdi bile denesen olur şansını denemelisin hemen evlen bulabilirsen
Evet geç tabi, iki ayağın çukurda artık, çocuğun daha 20 yaşına gelmeden yaslamış olacaksın belki de mefta olacaksın, o çocuğa anne acısı yaşatmaya hakkın yok diye düşünüyorum
Aslında geç değil yani günümüz şartlarında normal
Lütfen biraz Kuranı Kerim okuyun ☺️☺️ ne mucizeler var
Benim arkadaşta 46 yaşında hala umudu var nasipse olur
Hiçbir şey için geç değil bu hayatta. Ne zaman ne istiyorsan onu yapabilirsin
Eşim 38 yaşında anne oldu. Allah herkesin gönlüne göre versin