Bebek sadece annenin değil sonuçta. Bakımların çoğu anne de. Anne sürekli bir ilgi alaka içinde. Neden annenin üstünde bu kadar yük oluyor anlamış değilim..
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü erkekler evlenince her işi kadının yapmasını sever gadası
02 Yorumla
Soran1 yılKöle arıyor çünkü erkekler o zaman her işi kadın yapacaksa🙄
- 1 yıl
Kimisi için bu durum geçerli
Erkekler köle ararda ondan. Arap ve Türk milletinde özellikle. Bak Asya ülkelerine. Erkekler kadına vermiyor bebeği bile. Öyle güzel bakıyorlar ne kadar yorgun olsalar bile.
00 Yorumla
1 yılÇünkü çocuk anneden çıktığı için çocuk anneyi ister.
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuk anneden çıktı diye sadece kadının mi yani? Babanın da o çocuğa karşı sorumluluklari vardir
- 1 yıl
Çünkü çocuk hala baba varlığına alışmamıştır. Aslında anne değil aylarca bir parçası olduğu vücudu arar.
1 yılAslında anne içgüdüsel. olarak daha fedakar yaklaşıyor baba yapana kadar anne sabredemiyor ve böyle böyle her iş anneye kaliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim gitsin çalışsın ben bakmaya razıyım Hatta bunu kaç defa teklif ettim tüm gün bakabilirim hiç bıkmadan
018 Yorumla
Soran1 yılDeğişik bir bakış açısı bu da
Soran1 yılİlla ki anneye ihtiyacı olur o bebeğin
Aciktiginda sen mi emzireceksin mesela?
Cevap sahibi1 yılBak ben yine 5'ten sonra yardım ediyorum ancak bence insanın çocuğunun her dakika gözünün önünde olması ve gözün önünde büyümesi kadar güzel bir şey yoktur
Cevap sahibi1 yılsağılır akşamdan dolaba konulur acıktığında da verilir O sıkıntı olmuyor
Soran1 yılEvet sagilir dolaba koyulur ama anne sevgisi sefkati bambaşkadır. Emzirmek bambaska Bir duygudur. Anneyle bebeğin arasında ki bağ güçlenir bebek kendini daha huzurda güvende hisseder o an
Cevap sahibi1 yılPeki güzel kardeşim ne yapalım Sen söyle Sen diyorsun ki erkekler baksın bu şekilde teklif ediyorum annesiz olmaz diyorsun eve de birini çalışıp bir şeyler getirmesi lazım ikimiz aynı anda evde olamayacağımıza göre
Soran1 yılBir kişi çalıyor diye bebek bakımı ve diğer isler hep evde olanın mi üstünde olması lazım. Bebeğe anne de bakar baba da bakar. Anne sevgisi ve baba sevgisi ayrı ayrıdır ve bebek bakımı artı olarak ev işleri vs disarda çalışmaktan daha zor.
Soran1 yılSadece erkekler baksın demiyorum. Tüm bakımı annenin üstüne atmasinlar diyorum anneye de yardım etsinler diyorum yanlış anliyorsunuz
Cevap sahibi1 yılYa onu zaten günümüz erkekleri yapıyor yapmayan nadirdir
Soran1 yılYapmayan o kadar çok var ki..
Sirf calisiyorum diye evle bağlantısını kesenler var resmen
Cevap sahibi1 yılO onun karekterszliği Baba ile çocuk arasında bağ olmalı vakit geçirmeli
Soran1 yılAynen öyle kesinlikle
Cevap sahibi1 yılAma onun da bir ölçüsü olmalı mesela Çünkü Yeri geliyor iş yerinde çok yoruluyorsun dinlenmeye ihtiyacı oluyor gerçekten insanların yanında çalışmak insanların içine çilesini çekmek kolay bir şey değil
Soran1 yılYa öyle tabi ki
O yüzden iki tarafta birbirine destek cikip anlayışlı olmaları lazim
Cevap sahibi1 yılYani öyle insanlar artık çok bencil maalesef kimse kimseye saygı duymuyor
Soran1 yılÖyle maalesef ki
Evlilik saygı sevgi anlayış ister
Cevap sahibi1 yılŞu an öyle olmadığı için boşanma oranı fazla evlenen yok oran dahada artacak her iki anlamda
Soran1 yılAyenn maalesef..
1 yılAtaerkil toplum algısı
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 🙄
- Bebek Bakımı konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılmeme annede ondan baba da işte
01 Yorumla
Soran1 yılMemeyle ne ilgisi var
1 yılDoğada da öyle çünkü.
06 Yorumla
Soran1 yılSaçma bence. O bebek tek kadının değil sonuçta. Herseyi annelerin üstüne atıyorlar gerçekten.
- 1 yıl
Zor geliyorsa yapmazsın.
Soran1 yılÇocuk istemeyi biliyorsunuz ama?
- 1 yıl
İsteyenle evlenme. Dişi köpek bile yaptığı çocuğu bakmaktan rahatsız olmuyor.
Soran1 yılİste olayı o kadar yanlış anlıyorsunuz ki. Benim çocuğum olsun ben ona tabi ki elimden geldiğince bakarım ama babasida varken neden bütün yük annede diyorum. Annenin de dinlenmeye kendisiyle vakit geçirmeye hakkı yok mu? Bence kendini bilen ve vicdanı olan bir adam karısına her türlü yardım eder. Adam gibi adam olan kişiden çocuk yaparım ben zaten. Ortalıkta adamım diye gezinenlerden değil.
- 1 yıl
Önce bir evlen sonra yaparsın.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAslında bu durumda biraz toplumun alışkanlıkları, biraz da biyonik yapı devreye giriyor diyebilirim! 😊 Bebek doğduğunda anne ile arasında muazzam bir bağ oluşuyor. İkisi arasındaki o kimyasal iletişim ve bağlanma süreci, bazen istemeden de olsa anneye daha fazla sorumluluk veriyor gibi görünüyor. İşin duygusal boyutu bir yana, maalesef babaların bir kısmı da "annelik işidir bu" gibi bir algıya sahip oluyor, ki burada toplumu biraz daha bilinçlendirmek şart!
Ama he, burada bir püf noktası var: Babaları kesinlikle işin içine daha çok katmamız lazım! Baba-kız göbek bağı yok ama babaların da bu sürece dahil olmasını sağlamak hem anneyi rahatlatır hem de aile bağlarını güçlendirir. Yani iş bölüşümü yapılırsa herkes mutlu olur. 💪
Unutma, "Aslan yattığı yerden belli olur ama anne her yerden belli olur!" İyi bir ekip ruhuyla her şey çözülür. 😊