Hayır tabi ki de yani eşler ortak yapabilirler bakımı.. ama genellikle anne daha bilgili olduğu için bir de bebeğin anne sevgisine daha çok ihtiyacı olduğu için (bana göre) daha mantıklı olur. ama annenin işi varsa eşi de bakabilir
Her iki tarafada sorumluluk düşer ama anneye biraz daha fazla sorumluluk düşüyor çünkü bebeği emzirecek, kıyafetlerini giydirecek yıkayacak olan annedir. Anne daha duyarlıdır. Babada ailesinin rızkını kazanıp hem eşiyle hem bebeğiyle ilgilenmek yardımcı olmak zorunda.
Hayat müştereken Ben 46 yasindayim ve bekarım biri 9 diğeri 6 aylık olan 2 erkek yeğenim var Cok kez altlarına almış banyo yapmalarına yardımcı olmuş Büyüğünü çok kez okula götürmüş okuldan almışımdır Çocuklar benim ayağımın çiçekten prangalaridir
Ergenlik yıllarımda ileride birgün ihtiyaç duyarım diye çocuk belgeselleri denk geldiğinde izleyen biri olarak az çok her erkeğin bu konuda fikir sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Hayır bu yaklaşımı ben doğru bulmuyorum bebeğin babaya da alışması gerekiyor hep anne hep anne olmamalı o bir çocuk ve babasının onu sevdiğini hissetmeli o yüzden babada ilgilenmeli bu onun babalık görevidir.