2 ay önce düşük yapıp bebeğimi kaybettim. Daha onun travmasını, üzüntüsünü üzerimden atamamışken eşimin suçlamalarıyla baş başayım resmen. Ağır kaldırdın, surekli ev isi yaptin diye söyleyip senin yüzünden oldu diye suçu bana atıyor. Cocugum yasasaydi Şu an karnın büyümüştü bile. Bi kac ay sonra dogacakti kucagimiza alacaktik. Mutlu musun felan diyor. Ben ister miydim böyle olmasını. Bana sürekli vicdan azabı çektiriyor ve bazen onun sözlerine aldanıp kendime kızıyorum. Keşke ben ölseydim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİşte insan partnerini en iyi böyle zamanlarda anlıyor. İyi günde değil kötü günde asıl yüzü ortaya çıkıyor insanların. Ve sen vicdansız, anlayışsız, merhametsiz biriyle evlenmişsin. Senin üzüntün sana yeter bir de seni suçluyor öyle mi? Afedersin ama çok mu aradın bu modeli? Ayrıca düşen bir tek onun çocuğu değil, senin de çocuğun, hatırlat istersen ona.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAllahin nasip etmesinden başla bir şey yoktur. Eğer o çocuk nasibinizde olsaydi maden ocağında çalışsaydın yine de dünyaya gelirdi. Ama tabi insansınız bir kadın olarak anne olamamak (şimdilik) üzer ve yorar. Eşine de anlayışlı ol onunda canı yanıyor. Ama sürekli suçlaması da doğru değil. Bir birinizi anlamaya çalışın. Allah neyi taktir etmişse başımıza o gelir. Allah daha iyilerini nasip etsin
00 Yorumla
1 yılBen hiçbir zaman rahatsızlığı bedeninde olan birinin hamile kalma taraftari değilimdir çünkü o bebek Rahmetli oluyor senin rahatsızlığın sebebin eşin insanın ruhundaki acı bedenine yansır bebeğinde sana kendisine feda etti melek oldu şimdi Allah'ın yanında sende bebeğin için fedakarlık yap bu deccali hayatından çıkart bir şeytan bokuyla an yaşadın bitti
00 Yorumla
Çok zor bir durumdan geçtiğini hissediyorum, gerçekten üzücü. Düşük gibi bir olayda suçlama kesinlikle yanlış ve haksızdır. Böyle durumlarda suçlamak yerine birbirinize destek olmak, anlayış göstermek çok daha önemli. Kendini suçlama, bu tür şeyler çoğu zaman kontrolümüz dışında olur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yüreğine kocaman sarılıyorum! Anneliğin en hassas yerinden vurmuş seni hayat… Kendini asla suçlama, düşük yaşamak çoğunlukla annenin kontrolünde olan bir şey değil. Eşinin öfkesine canını sıkma, o da acısını baş edemediğinden sana yansıtıyor olabilir. Lütfen kendine yüklenme, annenin duası çocuğa kalkan olurmuş diye boşuna dememişler. Vaktin geldiğinde yeniden umutlar yeşerir, senin kıymetini sakın unutma. 🍀 Bir anne ağlarsa, sabah çorbada tuz olur; ama yine de güler, hayata ekmek banar! 💛
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
72Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalıyor bebeğini kaybetmiş birine böyle bir saçmalık yapılmaz
60 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yıleşinden boşan direk.
10 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun öncelikle.. Eşin haklı değil bunu belirteyim.. He ne olursa olsun sen bir anne adayısın.. Bir anne hiç bebeğine zarar gelsin ister mi.. Hadi ağır kaldırdınız diyelim siz ağır kaldırırken kendisi ne yapıyormuş.. Madem ağır kaldırdığınızı biliyor neden kendisi kaldırmamış.. Önce kendisi yardımcı olsun ondan sonra söz sahibi olsun.. Çok sinirlendim gerçekten..
100 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar cahil birinin sözleriyle kendinizi asla üzmeyin. Anneler, her zaman bebeklerine ve çocuklarına babadan daha fazla sevgi v3 değer verirler. Hayat ölümle iç içe. Bebeğinizin hayatı o kadarmış, bunu hiç kimse engelleyemezdi. Huzurla kalın ve beyefendiye, sizi suçlamak yerine evlilik ve kötü günde iyi günde birarada olmak ne demek diye sorun. Evlilik evlat sahibi olmak, cinsellik yaşamak veya ortak para biriktirmek için yapılmaz. Evlilik, iki insanın, dünya karşısında ele ele daha güçlü olabilmesi için vardır.
Umursamayın ve kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yeni bir melek sahibi olmak için hazırlanın.20 Yorumla
1 yılEşin biraz cahil sanırım! Eğer bebek sağlıklı ise zaten tutunuyor eğer bir risk sağlık açısından eksik bir durum var ise düşüyor benim ilk evladımda kanama geçirdim adam bıçaklamışlarcasına bir kanama idi ama şükür tutundu şu an ikinciye gebeyim 2 ayda ameliyat oldum serkilaj yapıldı yoksa eşiğin aşağıya inmesi sebebi ile düşücekti ki kaldı ki sağlıksız olsa idi kalp atışı olmaz boş gebelik olur yine düşebilirdi sen eşine takılma anne olmak kolay değil 20 si inş doğuma gidicem resmen şafak sayıyorum 9 kg almış olmama rağmen nefes alamıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum hazımsızlıktan bir sürü sıkıntı hiç bir erkek nesli bu sıkıntıları çekmez evlat için ama anne çeker ve her anına şükreder farkımız bu..
20 Yorumla
1 yılNe haklisi haksizi Allah'ını seversen. onun bir kere Allah'a inancı yokmu? ömrü bu kadarmış. eline gelip kucağına alıp hasta çocuğu için yana döne çare arayıp bulamayanlar ne yapsın. ona öyle bir tokat gelirki ne olduğunu anlayamaz. aci paylaşmak diye bir şey var suçlamak nedir. bu sana bir fırsat o narsist adamdan kurtulmani tavsiye ederim. sanki cinayet işledin.. pislik herif
83 Yorumla- 1 yıl
Altına imzamı atarım. Hanımefendi çok doğru söylemiş. 👏
- 1 yıl
Sağol.
1 yılBelki de kocanın bu pis tarafını görmek için bir fırsat sundu hayat sana
Ben olsam o adamdan çocuk falan yapmaz boşanırdım
Çocuğunu düşürdüğün halde sana bunu yapıyorsa daha neleer neler yapar
Karar senin ama bence çok iyi düşün.
20 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun, Allah sabır versin. Bu durum zaten başlı başına çok zor ve acılarla doluyken eşinin sana destek olması gerekirken böyle davranması çok kötü. Allah öyle uygun görmüş ve bebeği sizden almış. Bu değildir ki bir dshs bebeğiniz olmayacak. Elbette olur. Eşinin bu yaptığı psikolojik şiddet. Bunun altında kalma ve cevabını ver. Sen suçlu değilsin kim ister ki bebeği böyle olsun. Bir çift terapisine gidin. Böyle ilişki yürümez.
20 Yorumla
1 yılBazı bebekler vardır ne yaparsan yap düşmez ama bazıları da en ufak şeyde hayatını kaybeder. Fizyolojik yani.
Kocan da abartmasın, inşallah hayırlı bir çocuğa daha sahip olursunuz.
Haa illa dırdır edecekse boşa gitsin. Bu ergen ve anlayışsız cinsleri de nerden bulup evleniyorsun, vallah anlamıyorum.10 Yorumladüşük sebebi otopsi sonucu olması gerek. VARİKOSEL erkek hatalı olabilir daha önce cocugunuz varsa sorun yok ancak ilk ise varikosel tamir edilmezsse duzelmez. Tanıdıgım aşçı arkadaşım vardı varikosel oldugunu biliyordu 7 düşükten sonra ameliyat oldu normal dogum oldu şu anda tek çocuk buyudu.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
Bir anne adayına "senin yüzünden" diye suçlaması gereksiz.
Eşinin ne söylediği değil kendi üzüntünü yaşamalısın. Bebeğini yeni kaynetmişsin, bırasın da acını yaşa..
Eğer tekar hamile kalmak istersen biraz zaman geçsin..00 Yorumla
1 yılYaşasaydı karnın büyümüştü bile derken? Yani bakış açısı bu kadar basit ve çocuksu bence. Bebek olunca karnın mı büyüyormuş sadece. Çok basit ve çocuksu bir bakış açısı bu. Seni suçlayan bir adamla da çocuğun olsa ne olur? Sağlıklı bir babalık yapabileceğini sanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılEsin haklida olabilir, bunuda düşün,. düşün ki şerden , hayır çıksın. Hakliysa aynı hatayi tekrardan yapma ileride. Bebek içinde üzgünüm. Dilerim ki dünyadaki tüm bebekler hiç bir hastalık ve sendrom ve talihsizlik yaşamadan saglikli bir şekilde dünyaya gelsinler.
00 YorumlaOndan ayrıl ya bak ciddiyim ılerde çocuğun olsa senin yüzüne bakmaz tek hayatı o çocuk olur böyleleri sadece çocuk için evlenmız erkekler eee deli mi o yardım etseydı ayrıc düşmeyecegı varsa düşmez rızkı varsa dünyada atla zıpla düşmez spora giden var hamıleyken yürüyen her gün temizlik yapan
00 YorumlaHamilelik zaten yeterince zorlayici bir süreç eşinin destek olması gerekirken sana boyle bir tavir takinması ve kendi istegini dusunmesi bencil ve düşüncesizce bebek içinse çok bir önemi yok canim benim senin elinde değildi sonuçta en azından eşini tanımış oldun bence ondan cocuk isteyip istemedigine tekrar düşün bebek içinse daha çok zamanın var canını sıkma her şey yoluna girer kendine çok dikkat et
00 Yorumla
1 yılAllahın sevdiği kuluymuşsunuz da büyük bir yükün altına girmeden gözlerinizi açmanızı sağlamış. Böyle eşle ömür geçmez çocuğunuz düşmese ve doğsa bile ileride sıkıntı yaşayacağınız çok bariz gözüküyor bu psikolojideki biriyle. Bence boşanın hatta psikolojik şiddetten tazminat bile alabilirsiniz üzerine gitseniz. Çocuğunu kaybetmiş bir anne adayına söylenecek şeyler mi bunlar...
00 YorumlaHalla halla ne alakasi var demekki nasip deyilmis sen zaten psikolojik olarak çöküntü içindesin seni daha çok bunalima sokmasinin ne anlami var Kardeşim yani eşin üzgünde sen deyilmisin bòyle yapmamasi lazim demekki nasip deyilmiz deyip gececeksiniz önünüze bakacaksiniz sürekli bu söz konusu olmamali olursada huzur muzur kalmaz evde
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 676 cevap paylaştı.
s 1 yılKeşke ben ölseydim falan yok. O ultra zeki kocana söyle, bebek sağlıklı olsaydı sen ne yaparsan yap düşmezdi. Annem bana hamileyken ağır da kaldırmış yüksek yerden de atlamış sonuç? 28 yaşındayım. Keşke kendim ölseydim falan da yok lütfen bu adama çocuk falan yapma.
00 Yorumla
1 yılBu tür durumlarda hiç kimseyi suçlamamalıyız. Suçlu aramak doğru değildir. Size yüklenmesi doğru değil. Hiç kimse kaybetmek istemez. Aksine böyle durumlarda birbirinize kenetlenip manevi destek vermesi gerekir. Moral vermesi gerekir. O bebek doğmayacakmıştır ömrü o kadardır Allah'tan hayırlısını dileyin. Belki daha kötü birşeyden sizi ve o bebeği korudu. Olaya böyle bakın. Geleceğe adapte olun. Geçmişi dönüp dönüp yaşarsanız kafaya takarsanız mutsuz olursunuz.
00 YorumlaBöyle durumlarda iki tarafların gergin olması normal, üstüne gerginliği devam ettirilmemeli. Eğer ev işini yapıp, eşinin dediği gibi ağır şeyler kaldırıyorsanız yanlış yapmışsınız, hamile olduğunuzu biliyorsunuz.
İki tarafın gergin kalmasına gerek yok birbirinizi anlayışla karşılayın belli bir süre.00 YorumlaMerhaba, kaybettiğiniz onun değil ikinizin bebeği, bir anne adayı bebeğini kaybetmeyi normal şartlarda asla istemez ve onu korumak için elinden geleni yapar. Bu durum senin psikolojini etkilemişken, eşinin saçma sapan baskılar yapması, seni suçlayıcı konuşması aslında sizin biraz da "eş" olmadığınızı gösteriyor. Suclamak aciz insanların işidir. Sen eşinin bu tip cümlelerine kendini kaptırıpta asla vicdan azabı gibi bir duruma kendini sürükleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşiniz anlayissiz ayının biri. Erkek adam böyle bir durumda eşinin yanında olur. Uzulmeye hakkı var ama öfkesini senden çıkarmaya hakkı yok, gitsin spor salonunda ağırlık kaldırsın, kum torbası tekmelesin, ne biçim insanlar var. Şu an da en çok istediğim şey bu sorunun troll soru olmasi, Allah yardımcınız olsun, Allah en kısa zamanda evlat acısını unutturacak hayirli bir evlat nasip eder inşallah🙂
10 Yorumla
1 yılEşin resmen saçmalamış sana destek olacağına köstek oluyor. Senin bir suçun yoktur adam olaydı kendi yapaydi elinden alaydi ev işlerini boş boş konuşuyor aldırma sen yine olur merak etme ama eşin haksiz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO bebek sağlıklı olsaydı ne yaparsan yap düşmezdi ilk gebelikte düşük sık görülen bir durum böylece rahim de yenilenmiş ve yeni gebelik için hazır hale geliyor sağlıksız olduğu durumda. Hamile her kadın temizlik vs yapıyor eğer riskli durumu yoksa sen doktorun dediklerini dinle boş ver kocanı kendini suçlama.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer suç sahibini korkutur derler mesela bir şeyi sen çalmadın birisi kalktı sen çaldın diyor üzerine alır mısın alınmasın üzerine alındığına göre birazcık senin de payın var galiba siz Türk kadınları zaten ev işi uğruna geberip gideceksiniz bir gün evim düzenli olsun ay dağılmasın Çat kapı misafir gelir sanırsam watingım sarayında oturuyorsunuz da
07 Yorumla- 1 yıl
Kes sesini kadın ne halde sen neler diyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Kelebekomrukadarr sen defol git öte de oyna bu kadar korktuğuna göre onun da suçu var demek ki otursaydın oturduğu yerde eve iki üç ay temizlenmedi diye belediye mühür vurmazdı
- 1 yıl
Harekete bağlı düşükler çok nadirdir aşırı ağır şeyler yapılmadığı taktirde bir bebek düşmez düşük sebebi başkadır
- 1 yıl
Ayrıca kadın korkmuyor kadın üzgün ve baskı altında suçlanıyor
Cevap sahibi1 yıl@Kelebekomrukadarr dediğim gibi her suç kendi sahibini korkutur mesela sen bir şey çalmadın ben gelip sen çaldın dersem üstüne alınacak mısın Güler geçersin buradan üstüne alındığına göre demek ki çocuğun düşmesinde payı var
- 1 yıl
Ya siz hiç mi her şey yolunda giderken kan uyuşmazlığı, rahime tutunamama vs sebeplerden düşük yapan insan görmediniz. Suçu üstüne alınmıyor ayrıca kadın eşi anlayışsız ve suçlayıcı biri.
Cevap sahibi1 yıl@Kelebekomrukadarr iyi olmuş o zaman öyle bir adamın çocuğunu doğurmamış olur ne diyeyim
Gizli Üye(30-35)1 yılSen ister misin böyle olsun sakın kendini suçlama Allah'a inancımız var şükür. Bende bebeğimi kaybettim. İkinci kez hamile kaldım doğum da yaptım arada sırada acaba ablası mı olacaktı yoksa abisi mi olacaktı diye düşünüyorum ama biliyorum ki Allah bizim için en hayırlı olanı verir sen de her zaman bu konuda tevekkül et.
00 Yorumla
1 yılDiğer hanımefendilere tavsiyemdir, beraber olmayı düşündüğünüz adamda empati ve nezaket de arayın. Evet biliyorum beş para etmez özellikler bunlar ama, örnekten gördüğünüz gibi olması gereken kişilik özellikleri bunlar.
14 Yorumla- 1 yıl
hiçte beş para etmez özellik değil
- 1 yıl
@tavuklupilavveayran Orada mübalağa ettim, tabii ki de beş para etmez özellikler değil ama şimdiki kızlarında hiç dikkat ettiği özellikler de değil.
- 1 yıl
yani orasını bilemem ama artık erkekler de aynı açıkçası ben çok dikkat ediyorum samimi olarak beni ahlak olarak yükselten birinin yanımda olmasını isterim
- 1 yıl
@tavuklupilavveayran Ne mutlu sana.
Kardeşim öncelikle basın sağolasın sanada geçmiş olsun ama karşısına alıp konuşmalısın verende Allah alanda Allah tekrardan çocuğunuz olur dua edin ama sende ağır işlerden kaçın önlem al korun ne bilim her şey gönlünüzce olsun
00 YorumlaEğer öyle ise haklı ancak seni de kirmamali. uzmemeli. Maalesef bazı hataları kabul etmeli. Ancak tıbbi olarak rahminin sağlıklı tutmamasi durumuda vardır. bilemezsin. ben olsam eşimi kirmam ve üzmem asla
05 Yorumla- 1 yıl
Nasılsın haklı? Kadını ev işi yaptığı ve ağır kaldırdığı için suçlayacağına kendi o işleri yapsaymış.
- 1 yıl
Bence net değil. Mesela hamile kadını ağır kaldırmak zorunda bırakan erkek nasıl olur da haklı olabilir? Hem kadını ağır kaldırmak zorunda bırak hem de ağır kaldırdığı için suçla...
Çok eminim ki bu kadın ağır kaldırmasa ve yoğun ev işi yapmasa klasik şehir efsanesi (%95 gerçeklik payı yok) olan hamile kadınlar tarlada çalışıyor, sen evde anca hafif iş yapıyorsun diye kınardı. Kadını bunları yaptığı için eleştirilerine kendi erkek olsaymış da bunları halletseymiş. - 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü
https://voca.ro/11fKraBS3qFa
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılDüşüğün fizyolojik ve psikolojik nedenleri olduğu gibi immortal/idiyopatik yani nedensiz düşükler de görülebilir. Bunun için çiftler birbirini suçlamamalı olabildiğince birbirine destek olmalıdır.
00 Yorumla
1 yılKendi ellerinle bebeğini öldürdüğünü mu söylüyor? Hangi anne ister böyle bir şeyi? Hiç mi vicdanı yok yanında destek olacağına üzüntünü paylasacagina boyle yapması cok kötü. Bir suçlu varsa kendisi. O da senin yanında olmayarak çok suçlu.
00 Yorumla
1 yılHaksiz o bebeği karnında sen taşıyorsun ne olursa olsun bir anne adayısin bu şekilde düşünmesi çok bencilce sana destek olmalı senin yaran ondan daha büyük destek olmalı anlayis göstermeli bu erkekler beden böyle canım yaaa😡
00 YorumlaAllah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Allah verdi Allah aldı yapacak bir şey yok. Ömrü o kadar deyip geçmek gerek. Üzerinde durarak daha da kendinizi yıpratabilirsiniz.
10 YorumlaSuçlu aramak yerine senin yanında durması gereken ilk kişi o olmalıydı. Ama senin yasını paylaşmak yerine seni suçluyorsa bu hem duygusal şiddet hem de empati yoksunluğu.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 316 cevap paylaştı. Demeki kısmeti yok ki o bebeğin her şey de bir hayır var sende ona de Allah'a inancın olsun bir tek o bebek mi var başka çocuklarımız da olur
20 Yorumlaİşler yolunda gitmediğinde, bütün suçu sizin üzerinize atan erkekleri çok mu arıyorsunuz? Eşim dediğin kişi, böyle bir durumda senin sakin kalmanı sağlayacak, kötü hissetmeni engelleyecek, önemli değil bir tane daha yaparız aşkım sen yeter ki canını sıkma diyebilecek kişi olmalı. Kendi yapaydı o zaman ev işlerini.
00 Yorumla
1 yılBence hiç cevap verme yoksa dahada sitrese girersin, anlamıyorsa oküz olacak kocan kendi haline bırak, herşeyin Allah'tan olduğunu bilmesi lazım, demekki nasip değilmiş
00 YorumlaGerçekten çok yazık madem bu kadar düşünceli sana bırakmadan o kaldırsaydı ağır şeyleri o temizleseydi evi asla böyle düşünme bende düşük yaptım bunun acısının tarifi yok birde o piskolojiyi atlatmadan eşinin baskısını yaşamana çok üzüldüm bir yerde okumuştum hasta olan bebekler düşermiş eğer doğsaydı belki her ikiniz içinde zor olucaktı allah yardımcın olsun
00 Yorumla
1 yılOlabilir kimse istemez tâbi ki böyle bir şey yaşanmasını siz de istemezsiniz... Sizi suçlaması yanlış olmuş eşinizin belki istemeyerek anlık olarak söylemiş olabilir...
00 YorumlaSiz suçlu değilsiniz ama eşiniz saçmalıuor üzüntüden bu yüzden bu süreçte bir aile büyüğüne bir profesyonele anlatmanız gerek bence size böyle yaparak neyi amaçlıyor bilmiyorum ama bir tuhaf doğrusu
00 YorumlaÇok üzüldüm cidden, yani içinde can taşıyan bi parça taşıyan sensin sana destek olup başından öpüp rahatlatması gereken bir durumda cidden olacak şey değil, şimdi kocanı kötülemek istemem ama asla kendi ölümünü isteyecek kadar suçlu hissetme kolay bi durum değil olduğun durum
00 Yorumla
1 yılÇok ağır kaldırıp doğum yapan da var hiç 9 ay hamile olduğunu bilmeden doğum yapan da var her şey Allah dan onun taktiri her şey imtihan geçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılEşinin yaptığı cok yanlış. Suçlusu sen değilsin dünyanın sonu da degil düşük cok arttı son zamanlarda. Benim iki arkadaşım ilkinde düşük yaptı ikinciyi sağlıkla kucağına aldı.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. haksız tabikide.. olan oldu yapacak bir şey yok, seni suçlamaya hakkı yok hangi anne istemez bebeğinin iyi olmasını ama onun bu dünyada yiyeceği yokmuş
00 Yorumla
1 yılOkumadım ama haksız. Şunu bil ki düşük yapman hiçbir zaman senin suçun olamaz bunu isteyerek yapmadığın sürece asla kendini suçlama psikolojini bozma ve yeni adımlar atın tekrar deneyin
00 Yorumla
1 yılKadere inanan biri bunları söylemez onun ömrü bu kadarmış size destek olacağı yerde psikolojiniz bu halde iken üzerinize gelmese yanlış ve üzücü
00 YorumlaDüşe bilir bazen hamile olup İlşkiye girmek bile etki eder ama bunun için üzülmek sonucu degiştirmez tekrar yaparsınız bunu yaşayan ne ilksiniz ne son kişisiniz
00 Yorumla
1 yılHanımefendi eşiniz ne derse diyin ciddiye almamaya çalışın hatta terapiye gidin beraberce bu zor zamanların atlatılmasında size yardımcı olur
10 Yorumla
1 yılNe kadar odun bir kocan varmış birde manipülatif anlayışsız düşüncesiz.. İyi dayanıyorsun birde kendini suçluyorsun ne diyim Allah sabır versin
10 Yorumla
1 yılKadın hem bebeğini düşürüyor hemde koca müsveddesi seni sucluo. @mn çocuğ
Bacım sn mi bosanirsn biz yardm edelim mi10 Yorumla
1 yılÇocuk senin gibi. bir babası olacagını anladıgı için basımıza gelmis olabilir mi? De diycem de sen bana bakma s.. tr et.
10 YorumlaSaçmalama
Seni suçlamaya hakkı yok
Ecel kaderdir. Başınız sağ olsun.
Bu da bir imtihan.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılAdam olsaydı da sana iş yaptırmasaydı, elini sıcak sudan soğuk suya sokmasaydı.
İnsanın elinde mi bunlar? Döverim o herifi.
00 Yorumla
1 yılHer şeyde vardır bir hayır deyip geçeceksiniz ama onun da böyle sizi zorlayan şeylerden vazgeçmesi lazım laf çok kötü bir şey insanı mahveder.
00 Yorumla
1 yılBir kadın bu konuda çok daha hassas olur öyle mi denir ya, tam tersi destek olması en az hasarla atlatmak gerekirken suçlamak çok yanlış
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılYaptırmasaydın o zaman diyemedin mi? Üzülme bunu bi işaret olarak düşün, böyle adamdan çocuk yapmaman gerekmiş demekki
00 Yorumla
1 yılBöyle bir konuda, nasıl seni suclayabilir? Bir annenin bebeğini kaybetmesinden daha büyük bir acı olabilir mi? Yaşamadım ama bence yoktur
00 Yorumla
1 yılÜzüldüğünü, ağladığını gördüğü halde sana suç atması doğru değil. Sende istemezdin böyle olmasını. Biliyor yanlış yapıyor
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 318 cevap paylaştı. Son lafı söyleme bidaha. Elinde üzüntüden konuşuyor ama yanlış yapıyo tabi. Yine olur çocuğunuz bu yüzden aranız bozulmasın
00 YorumlaKendini suçlama, ama bu tür durumlarda genelde dinlenmeli ve bebeğine dikkat etmelisin.
02 Yorumla
Soran1 yılZaten dinlendim yani düzgün iş falan da yapmadım. Zaten gece uyurken düşük yaptım..
- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem