İstemediğim ama sonradan kabullendiğim hamileliğimde düşük yaptım diye eşim beni suçluyor. Kim haklı?

Uzunca zamandır evliyiz ilk 7 yıl ikimizde çocuk istemedik ve karar verdiğimiz gün hamile kaldım. Çocugumuz şu an 9 yaşında.
bu 9 yılda arayı açmadan bir tane daha olsun diyen adam bir anda fikrinden vazgeçti ama söylemedi sadece konusu açılınca kapadı kaçtı vs. Ben çok istiyordum aslında hatta ilk çocuğumun eşyalarını bile atmamış vermemiştim ikinciye de olur diye. Onları gördüğünde bunları versene ne saklıyorsun ki dedi çok zoruma gitti. Hayırdır ikincinin konusunu hiç açmıyorsun şimdi de bunları at diyorsun dediğimde kaçamak cvplar vermişti. Yine alırız gibisinden.

sonraki yıllarda da ben soğudum artık çocuk fikrinden. Hem bedenen hem Sonrasında mental olarak kaldıramayacağımı anladığımdan dolayı. Bu yıl ne olduysa 9 yılın ardından eşim sürekli ikinci çocuk muhabbeti yapar oldu tekrardan. Bende her ortamda ben istemiyorum diye net konuştum çok bozuldu her seferinde. Geçen hamile kaldığımı öğrendim ilacımı unuttuğum bir gündü sanırım. Bunu duyunca havalara uçtu. Beni öptüm şarkılar söyledi. Bende ben istemiyorum dedim. De a gidicem eger can gelmemişse aldıracağım dedim. Delirdi! Gittim kalbi yok canlı değil yeni kese oluşmuş. Ama eşinin imzası olmadan kürtaj olmaz dedi dr. Bende söyledim asla kabul etmedi. Benle konuşunca artık bende vazgeçtim ama her seferinde eminmisin bak vakit var ben istemiyorum diye direttim. İki haftaya kalbini duyarız demişti dr onu beklemeye başladık ama üç gün sonunda kanamam başladı. Akşam ağrım da oldu. Bana hiç bakmadı ilgilenmedi çocuğumuzla diğer odada yattı. Ben hep istemediğimi dillendiriyorum diye trip atıyordu. Kanamam var dedim oralı olmadı. sabah baktım olacak gibi değil ben tek gittim dr a ve düşük yaptığımı öğrendim. Bunu duyunca bana Allah uzun ömür versin istediğin için oldu dedi. Ve eve gelmiyor şimdi heryerden engellemiş beni. Sanki ben aldırdım ya da istemiyorum deyince çocuk düşüyormuş da gibi

Güncellemeler
+1 yıl
Allah uzun ömür versin dedi. Yanlış yazılmış
Güncellemeler
+1 yıl
Allah be lanı ver sin. Dedi sanırım sistem yazdırmıyor
İstemediğim ama sonradan kabullendiğim hamileliğimde düşük yaptım diye eşim beni suçluyor. Kim haklı?