AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Bu evlilik cocuga zarar verir bence, sevgi kavramini yitirir, butunluk kaybolur.
Günümüzde bir çok ilişki böyle bir Çok evlilik çocuk için devam ediyor
Hayir, benim ailem ben 10 yasina gelene kadar aynı hatayı yapti sonuc olarak ikisinden de soğudum
😆😆😆 sorunun kelimelerinin doğru yerlerini unuttum
Sürdürülmez. Eğer ki kadının imkanı varsa, erkeğe katlanmak zorunda değildir.
Sürdürülmemeli, çocuk bu şekilde evliliklerde daha çok yara alıyor.
Çocuk mutlu bir anne babayla yaşamadan mutsuz biri evde büyümemeli
Sürdürülemez ben ayrılıyorum çocuklar için çok dayandım ama olmuyor sadece kendimi yıprattım
Bazen mecbur kalıyorsunuz mecbur kaldığınız içinde bazı durumlara da katlanmak zorunda kalıyoruz
Maalesef evet yapılır fakat iki tarafında gorustugu insanlar kesinlikle oluyor
Bizde öyle bir durum yok, eşimden eminim..
Sürdüren var ama çocuk mutsuz evlilikten daha çok etkilenir bence , kâr zarar meselesi bence
Bir yere kadar sürer ama çok uzun sürmez en fazla 10 yıl yani 20-30 yıl deviren nadirdir.
Sürdürülmediğini anlamış olmalılar ki yüzbinlerce insan boşanıyor, boşanmaya devam ediyorlar
mecburen sürdürülüyor ama ne kadar dayanıp dayanamayacağına bağlı
Nedenini soyle enerji uzmanıyım çok aileyi huzura kavuşur dum buyu vs yok resmi belgeliyim
Sürdürülmez sen mutlu değilsen o çocuk bunu farkedecek
Sürdürülemez sende insansin mutluluk seninde hakkin böyle bak olaya
mutsuz sürdürülmez, mutlu devam ettirilebilir
Ne kadar mutsuz olduğuna bağlı ama sürdürebiliyosan sürdür
Bence sürdürülmez çocuğada yansır ister istemez bu yapmacık evlilik rolleri o yüzden en sağlıklısı medeni 2 insan gibi bitirip çocuğada bu ayrılmayı kötü bir şekilde yansıtmayıp hayatlarımıza devam etmemiz gerekir.
Sürdüren o kadar çok insan var, kı. Çoğunluğu oluşturuyo
O ki arasındayım..
Çocuğun daha çok etkileneceğini düşünüyorum yanlış bir evlilik yapmış olabiliriz ama bunun bedelini çocuğa ödetmek onu sürekli tartışma olan bir evde kalmak mecburiyetin de bırakmak onun psikolojisini daha da çok etkiler.
Bence hayır. Huzursuz bir aile ortamı, çocuk sağlığı açısından zararlıdır.
Evliliği yürüten Karı ve Kocadır. Çocuk değildir. Çocuğunda psikolojisini kaderini mahvetmek kimsenin hakkı değildir.
Surdurulmemeli fakat herkesin hayat kosullari ayni olmuyor. cok zor bir durum.
Dandik bir sitede dahi kimlik gizleyen insana neden cevap vereyim
Eee verme zorla mı?
İnsanlara saygı göstermek zorundayız @sadecegonca kimliğini gizlemese bir sürü müptezel üşüşecekti bu şekilde belki saçma sapan yorumları yarı yarıya indirip sadece mantıklı akıllı değişik cevapları bekledi...
Teşekkür ederim, duygularım tercüman oldunuz
Evet çocuğum için her fedakarlığı yapabilirim ama böyle bir şeyde kendimide düşünmek zorundayım çocuğum belli bir yaşa geldiğinde bu durumu açıklayıp evliliğimi sürdürmezdim
Yuvada kadin mutlu olursa tum aile mutlu olur hep, kadinin mutluluguda erkekten gecer, mutlaka bunu anlayan bir psikologa gitmeniz lazim, erkek duzelmezse hayir tabi ki, bitirmeniz lazim.
Cunki sonuç itibari ile sizde insansiniz, seven çocuk hep sevicek, sevmeyense her ne yapsanizda nankor olucak, uzerinize dusen her seyi yapin cocuklariniza ayrildiktan sonra, anlamazlarsa inanin bana Rabbime dua edin duzelicek her sey inanin bana, esiniz ise dua ve psikolojik destekle duzlemek zorunda, sorumluluk almak zorunda, sizi mutlu etmek zorunda. Sizi mutlu etmek için caba gosterirse hic olmazsa ozel gunlerde size bir küçücük hediyye, guzel laflarla gönlünüzü alirsa, o zaman siz biraz rahatlamaya çalısin, dinlenin. Bunalmis ola bilirsiniz, sizde sonucta insansiniz
Annemle babam 2 kere boşandi, biri bana hamile olurken olmuştu, annem 17 yasinda daha çocukmuş olesiye her gun dovmeler sovmeler kanlar icinde annesi kurtarmis, ama babam çok ama çok ashik anneme, 29 yasim var hala deli gibi ashik ve gerçekten cok parasi var, ikinci kez annem benim için kendisi gitti ona ikiz kardeşlerim oldu ve durum o kadar vahimleşti ki, anneme yalvardim ayril hayat kadini ol kabulumsun ama omur billah o adama donme sana ben bakarim, guller gibide baktim arabasini cektim altina, bu kez dovme yok kufur yok ama düşünün kadini mahv ediyordu, nankor evlat olmadim hayatini yasasin istedim, inanin iyide olsaniz kotude olsaniz sevse evlatlariniz sevicek sevmezse birakin Rabbime
Bu arada kardesim senin burcun ne abinin burcu ne acaba?
Birçoğu öyle ki bakıyorlar bu adam bana iyi maddi kaynak sağlar yani parası var gidip evleniyorlar. Evliliklerin mutsuz olmasının sebebi maddi temele dayandırılmasıdır.
Yo benim öyle bir dayatmam yoktu. Maddi olarak eşit durumdayız hatta benim desteğim olmasa şu an sahip olduğu mal varlığına sahip olamazdı
Desteğim olmasa derken bütün paranı ona mı veriyorsun? Ayrıca bu söylediğim bir gerçek hemen kızın ailesi bile damat bey ne iş yapıyor? Kimse karakter kişilik özelliklerine bakmıyor kızımı mutlu edebilir mi? İyi bir insan olup olmadığına bakmıyor. Dini imanı para olmuş insanların. Dilleri Allah diyor Kalpleri ise Para diyor.
Senin benim param yapmıyorum, ortak her şeyimiz
Ortak olsada insanlar düşünmüyor işte sevgisiz mutsuz bir şekilde sadece evlenmek için evleniyorlar
Kimseyi bilmem ama ben o niyetle evlenmedim valla
O çocuk bir ömür huzursuz sevgisiz evde yasamamali varsa şansınız duzelmek adına devam ama yoksa çocuğa yazık.
Bizim toplumumuzda önceden katlanılıyordu şimdiki kadınlar hiç çekmiyo kaldı ki çocuğu atıp gidende oluyo
Çocuğun da psikolojisini düşünmek lazım, o yüzden hayır, sürdürülmez..
Hayır
Annemin yaptığı bir hata olduğu içim kendimden biliyorum
Kesinlikle sürdürülmemesi lazım bence çocuğun psikolojisi için çocuklar inanın ki düşündüğümüzden daha çabuk anlayıp etkileniyorlar
Neden mutsuzsun
Eşimin bencilliği, sevgi ve saygının bitmesi.. maddiyat
Sorunun o kadar güncel bir sorun olduğuna okadar eminim ki
Düzelir umuduyla evet ama mutlulugu genelde dısarıda aranıyor yuva yıkmadan
Zor bi soru bu, bi tarafı muhakkak kaybedecek bi seçim. Keşke öyle olmasa
Çocuğa ve en önemlisi kendine yazık olur. Sen sen olmaktan çıkarsın
Bir süre daha uzar süreç ama sonuna kadar gitmeye bilir
Evet çocuklarını sevencook seven düşünen anneler çekiyor sağlıkları pahasına hayatları pahasına hasta olmak pahasına çekiyor bu bir tercihtir
hayır asla, mutsuz evlilikte çocuğunuzu da mutsuz yaparsınız. ayrı olmanız cocugunuzun psikolojisi acısından daha saglıklı
Çocuğa etkisine bakılır
Çocuklara yansıtmamaya çalışıyoruz
O zaman umut var
Sürdürülmez umarım eşin çabalar ve düzelirsiniz
Teşekkür ederim ama çaba aşamasını geçtik 😔
Şiddet varsa sürdürülmemeli
Şiddet asla yok olsa çocuk falan dinlemem ki
Ben sürdürüyorum maalesef
Aynı durumda sayılırız
Niyeki sebebi nedir?
Muhtemelen dertlerimiz ortaktır
Asla sürdürülmemeli çocuk yanlış aile kavramını öğreniyor ve mutsuz huzursuz bir ebeveyn olarak çocuk yetiştirilmez
Çocukların yaşı kaç?
Küçükler daha
Sürdürülür de ne kadar mutsuz olduğuna bağlı. Hiç atlatılır değilse zor.
Sürdürmeyin lütfen. Boşanın hem sizin hemde çocuğunuzun sağlıklı bir psikolojiye sahip olması için.
Hayr hayr mutsuz 1 aile ortami cocuklar icin kabustur
Sürdürülmemesi lazım çoçuğunun psikolojisi bozulur?
Hayır tabiki çocuk siz mutlu olmasaniz nasıl mutlu olacak
Hayır, o evlilik sadece çifte değil çocuğa da zarar verir
Hayır.
Başta neyse sonda da aynısı oluyor çocuk olsada düzelmiyor bazı şeyler
Hayır mutsuz ailelerin çocukları da mutsuz oluyor genelde
Hayır sürdürülemez tabiiki eğer olmuyorsa yollar ve bağların da ayrılması en doğrusudur..
Mutsuz olduğun hiçbir durum hiçbir şey için sürdürülmez
Bebeğim var mecbur sürdürüyorum
Üzücü bir durum. Aynısıyım bende
Benimki narsist senşn ki neden
Benimkide bencil çok fazla
Cok zor hep kendini düşünür benimkide kavgadan beslenir cimriliği var babam veriyor para yetmiyor verdiği para cocuga alışverişe yetermi durumuda iyi oysaki kavga eder kavga ederken beni yerden yere vurur sonra bir şey yok gibi davranıp benimde öyle davranmamı bekler nasıl olucak böyle bilmiyorum ama bebek daha 3 aylık mecburen duruyorum seninki ler ne kadar lar yaşları
5-7 benimde
Küçükler daha
Sürdürülür bu kadar ben merkezli olma
Olduğumu kim söyledi?