İstenmeyen ilişki sonrası hamile kaldım sezaryen oldum bebeği de devlete teslim ettim aradan geçen 1 yılın sonunda ablam doğum?

İstenmeyen ilişki sonrası hamile kaldım sezaryen oldum bebeği de devlete teslim ettim bakmayı çok istedim ama 19 yaşındaydım mecburen devlet kurumuna teslim ettim benim çok zor bir süreçti gerçekten

Aradan geçen 1 yıl sonra ablam doğum yaptı onun çocuğuna hiç yaklaşmak istemiyorum sevmiyorum uzak duruyorum ablamda affedersiniz köpek gibi birisi çok kötüdür asi laf söylemeyi çok sever kocası da kendisi gibi canım sırf ablamın mirası için evlendi neyse gelelim asıl konuyaaa ablamın çocuğundan nefret ediyorum gerçekten evde istemiyorum ikisinide çünkü doğum sonrası bana köpek gibi davranmış dikişlerime bilerek kaynar çay dökmüştü günlerce aç bırakmıştı kısacası nefret ediyorum onun ve kocasının tüm ailesinden iğrençler bende ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

İstenmeyen ilişki sonrası hamile kaldım sezaryen oldum bebeği de devlete teslim ettim aradan geçen 1 yılın sonunda ablam doğum?