Evet dikkat ediyoduk ama olan oldu. 5 haftalık olduğunu öğrendik. Bu bebeği şu an doğuramam. Çok pişman ve kötüyüm siz olsanız ne yapardınız. Ahlak dersi vermeyin sakın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet her insan hayatında illlaki hata yapar sonuçta hatasız kul olmaz bu görüşünüzde herkese ders olsun ama zevki sefa sürecez diye şu yaptığınız işe bakın zina ilişki sonucu ortaya çıkan bi can bunun vebalide ikinizin boynunadir ister aldır ister aldırma sizin bileceğiniz iş ama ömür boyu buda vicdanında çok ağır bir yer alır ayrıca annenizden ve babanızdan bu kadar çok korkuyordunuz da ne diye ilişki yaşamayı göze aldınız eee tatlı tatlı yemenin acı acı çıkması olur derler madem bu haltı yediniz beraber de bu haltı ya tamamiyle temizleyeceksiniz ya da ömür boyu bu yaptığınız haltla beraber yaşayacaksınız milletin burada bir şey demesiyle senin hayatın değişecek değil sevgilin mi nedir artık al karşına güzelce konuşun düşünün bundan sonra yapabiliriz diye ama acele edin belli bir zamandan sonra o karnındaki can aldırılmıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Korunamamışsın.
Kendi kararın kimsenin dediğine göre hareket etme.
İster aldır, ister aldırma.
O çocuğu aldırdıktan sonra başka bir erkekten çocuk olacak mı yani geleceğini düşünmüyorsan hayalin yoksa aldır. Benim yok mesela ben çok serbest özgür kafadayım beni kadınlar cinsel obje olarak bile kullanabilir diyebilirim01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka gelecekte çocuğumun olmamasıyla?
Merhaba , böyle bir soruya ahlak dersi mesajı alman gayet doğal değil mi her neyse ! Bebeği aldırmış olman senin bu dünyada ve ahirette bir sürü sorumluluğu üzerine alman demektir. Ufacık canı bedeni hayattan koparman bu 3 günlük yalan Dünya'nın dönüşüne bile etki ederken seni nasıl rahat bıraksın yaradan. Saygılar.
00 Yorumla
+1 yılne yapacağın beni ilgilendirmez. vicdan din işi seninle ilgili ancak hukuka göre kürtajın süresi 10 haftalık olana kadar eğer 10 hafta olursa o ceninin de yaşama hakkı doğuyo ve sen eğer ki kürtaj yaptırırsan yaşama hakkını elinden aldığın için hem sen hem yapan doktor ceza yersin..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
66Cevap
+1 yılMutlu bir anne babaya sahip olmayan bebeğin mutlu bir hayatının olmasına gerçekten imkan yok. Zor bir karar gerçekten ama şu an doğru zaman değilse aldırabilirsiniz. Bu sadece sizin kararınız lütfen insanların saçma sapan yorumlarını dinleyerek hayatını mahvetme
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKararın belliymiş ki bir önlem almışsın. Aldığın önlem her ne ise bir çok kişi bu işe yaramayan önlem yüzünden hamile kalıyor bunu anlayamıyorum neyse sonuç olarak bir şekilde hamile kaldın. Hamile kaldığın için karan karışık. Emin olmadığın bir konuda tereddüt etme yakma o şu an fasülye tanesi büyüklüğünde olan ileride uzuvları gelişecek ve dünyaya geldiğinde bir birey olacak bebeğin başını. Aldır. Evet bir gülüşüyle içini huzur kaplayacak, mis kokusunu içine çektiğinde iyi ki diyeceksin. Aynı zamanda hazır olmadığın için de her sıkıntısında pişman olacaksın. Annelik dünyanın en harika şeyi olsa da bir ömür boyu sorumluluk, fedakarlık demek. Gerçekten anne olmak istediğinde o işe yaramayan önlemi al ve hamile kal.
20 YorumlaBöyle bir kararı iyi düşün canım aldırmak yerine o kişiyle paylaş olan olmuş ailene de aç zaten bakamıycak gibi olursan devlete verirsin ama sakın nefes alan cana kıyma bunu bütün hayatın boyunca pişmanlığını çekersin üzüldüm senin adına keşke böyle olmasaymış 😔
32 Yorumla- +1 yıl
Hayatı boyunca annesiz neden büyüsün peki? Ne kadar kolay di mi "devlete verirsin" demek? İyi şartlar veremeyeceksen, doğurmamak daha iyi.
+1 yılBu senin kararın. Çünkü meydana gelecek canın büyük sorumluluğu sende. İstemediğin konusunda kararın netse, sonlandırman gerekir gebeliği. Bu senin kararın, vicdan muhasebesi de senin. Kötü hissetmemek elde değil ama kendi durumunu en iyi bilen sensin.
30 Yorumla
+1 yılAldırma ya vallahi bak yazdık doğur büyüt güzelce bir evlat olur sana ama aldırma çok günah günah olması bir yana yani bazı insanlar var mesela bir tane bebeği olsun diye canını bile verebilecek insanlar ama çocukları olmuyor onları düşün aklına getir aldırma yani yazık gerçekten yazık daha doğmamış bir Can’ın ne suçu var Allah vergisi korunmuşsun ama yine de vermiş demekki o çocuk sana hayır getirecek
30 Yorumla
+1 yılNe hissediyorsun peki, hislerine göre git bence aldırma diyenlere bakma sonuçta istenmeyen bir gebeliğin sonucu bebek ilerde çok acı çeker, hayatı ona zindan etmektense baştan bitirmek gerek diye düşünüyorum güvenilir bir yerde olabilirsin kürtaj, hakkında hayırlısı
13 Yorumla
Soran+1 yılLeş gibi hissediyorum Hayatımda ilk defa bu kadar mahvoldum yani o hisleri buraya anlatamam. Başıma belayı kendim getirdim ama bu çocuk zina çocuğu olucak onu bu dünyaya getirmek saçma. Ve daha ruh üflenmedi bebeğe aldırmak erkenden daha mantıklı
- +1 yıl
Ya hiç bilmediğim bir konu aslında ama bunun ilacı varmış ama yan etkileri bayağı ağır araştır diyeceğim ama güvenilir değil en iyisi doktorla hareket etmen
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda kürtaja günah demilsinde zinanın günahından haberin yoktu sanırım? Ben söylemiyim siz bakın zinanın ahiretteki cezasına... ve aldır veya aldırma ne diyebiliriz ki aldor desek günahsa vebale bizde gireriz? Hocaya filan danış bilirkişiyr yani... ve bundan sonrada samimi tövbe et ve böyle şeylere bulaşma. Bir daha girme böyle günahlara. Allahın uyarısıdır belkide bilemeyizz tabiii
29 Yorumla- +1 yıl
Boşuna yazmışsin ne bilsin bunlar ahireti, konuşmaya değmez
Soran+1 yılUmrumda değil mi? Umrumda olmasa gram üzülmem ki. Gurre bedelini bile araştırdım boş boş yorum yapmayın iğrenç varlıklar. Dilerim allahtan sizinde başınıza gelir ya da çocuklarınızın.
Cevap sahibi+1 yıl@WendyWuu kürtaja günah demiş ondan dedim. Tövbesini bilemeyiz kimsenin ama..
Soran+1 yılYazarken bile tahrik olduğuna eminim seni yobaz iğrenç kişilik. Senden yardım isteyen kim parayı senmi veriyosun hayırdır hadi yallah @b@za
+1 yılbak canim bunu sana nasil guzel dille anlatirim bilmiyorum ama sorumluluk tamamen sende ve cinsel iliskiye girdigin adamda karnindaki bebegin canini alma hakkin yok bu ahlaki acidan degil insanlik acisindan yanlis bir sey ne kadar caresiz olursan ol ona bakmak zorundasin hatta zorundasin degil zorundasiniz sadece senin sorumlulugun degil umarim aldirmazsin
10 YorumlaAynı durumdayım korunuyoduk ama hamile kaldım. Biz aldırmayı düşünmedik zamanı gelmiş dedik. Bi canın hayatına son vermek çok zor bu kararı hemen vermeye çalışma kendine zaman tanı en azından 3 haftan daha var. O zamanı gerçekten ne istediğine düşünerek karar vererek harca.
11 Yorumla- +1 yıl
5 haftalık bebeğin ortalama boyu 1 milimetre, baya canmış cidden. :D
+1 yılSevgilini evlenmeye ikna etmeyi denedin mi? Evlenin bence. Ailelerinizi de alın karşınıza konuşun biz bir hata ettik deyin. Bir şekilde affettirirsiniz kendinizi. Aldırma bence, sakın aldırma. Bir ömür içinde sızısı kalır. Acaba bebeğimi aldırmasaydım nasıl biri olacaktı diye için içini yer. Bir de kürtaj rahime çok zarar veriyor. Bir daha çocuğun olmayabilir.
310 Yorumla
Soran+1 yılRahme zarar verdiğini ilk sen duydum
- +1 yıl
Bir şey öğretebildiysem ne mutlu bana :)
Soran+1 yılYanlış ve cahilce bilgileri saymazsak evet
- +1 yıl
İşin uzmanları, "Kürtaj işlemi ne kadar özenli yapılsa bile rahim içinde enfeksiyona ve yapışıklığa neden olarak kısırlığa yol açabilir." diyor. Doğru bilgileri yanlış ve cahilce diye damgalayarak vicdan rahatlatmaya çalışmayın.
Soran+1 yılBak kendin diyosun YOL AÇABİLİR. Bir ihtimal söz konusu var burada geçmişteki ananelerimiz ya da tanıdıklarımızın kaç tane düşüğü ya da kürtaj olmuştur hepsinin birsürü çocukları olmadı mı? Ne kadar boş beleşsin ya
Soran+1 yılEnfeksiyon ve yapışıklık olması için başarısız bir kürtaj olması gerekir zaten
- +1 yıl
Bizim annelerimiz ve anneannelerimiz zamanında Türkiye'de kürtaj oranı bugünkü kürtaj oranından çok daha düşüktü. Kadınlar da bu yüzden daha doğurgandı ve üst üste gebelik çok daha yaygındı. Burdan şu sonucu rahatlıkla çıkarabiliriz ki kürtaj oranı arttıkça kadınlarda doğurganlık azalır, düşük vakaları artar. Enfeksiyon ve yapışıklık olması için başarısız bir kürtaj olması gerekir zaten diye yazmışsın. Katılmıyorum bu düşüncene. Cümlemin başında "kürtaj işlemi ne kadar özenli yapılsa bile" yazıyor kürtaj işleminin başarılı olup olmamasıyla ilgili değil, başarılı da olsa başarısız da olsa böyle bir ihtimal var. Okuduğunu anlayamıyorsun sen.
- +1 yıl
Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum: Sen bebeğini aldırmaya karar vermişsin, bu yazdılarından bunu anlıyorum. Pek vazgeçecek gibi de görünmüyorsun. Benim niyetim seni yargılamak değil yardımcı olmak. Çocuk oyuncağı değil bu iş. Umarım pişman olmazsın...
Soran+1 yılUmarım ama ben senin yazdığın bilgilere ne internette nede başka bir yerde gördüm. Başarısız kürtajlarda senin dediğin durumlar oluyor iyice bir araştırmanı öneririm
Çocuk & Ebeveyn konusunda 360 cevap paylaştı. Ahlak dersi vermeyeyim din ve insanlık dersi vereyim. orada yaratılmış bir canlının canına kıymak katilliktir. Sokaktan birisini nasıl öldürüyorsan öyle. Bir ömür bunun vicdan azabıyla yaşayıp ahirette de cezasını çekmeye hazırsan aldır.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen kimsin ki bana ders vericeksin? Haa hiç kul hakkın yok ve tertemizsen başım üstüne
- +1 yıl
Senin bilmediğini bilenim. Bu ders vermem için kâfi değil mi? "Sizce bebeği aldırmalı mıyım" diyen birisine.
Yanı olan olmuş eleştirin dememiş fikir istemiş bence eğer yaşının genç olduğunu ve ailen çevrenden tepki alacağını düşünüyorsan aldır kürtaj ol sevgilin ile birlikte git daha iyi olur onun harici doğurmak istersen sevgilinde yanındaysa evlenirsin doğum yaparsın çok düşünülecek bir durum değil kararını ona göre ver bu yaşta eline ayağına takilacagina bence ileride ilişkiniz devam edince ona göre evlenir çocuk yine yaparsınız
14 Yorumla
Soran+1 yılRahmime zarar vermesinden korkuyorum
Soran+1 yılDaha nohut tanesi kadar ay aşırı üzülüyorum ağlamaktan beter oldum. Bu sorum herkese tecrübe olsun
Hazır değilsen aldırmaktan başka şansın kalmıyor. Onu sorumsuzlukların olduğu iyi bir düzenin olmadığı ortamda büyütmek mantıklı değil.
40 Yorumla
+1 yılAldirmak gunahmis. Hadi yaaaa. Saka yapiyor olmalisin. E yavrum zina gunah degil mi. Seni yargilamak kimsenin hakki degil tabi ama soruyu sordugsan cevap verme hakkim vardir diye dusunuyorum. Sevisirken iyiydi hamile kalinca mi gunah oldugu geldi aklina. AKP hukumeti gibisin. Yolsuzluk, rant, dini kullanma, torpille zengin etme hersey var. Ama alkole gelince konu olmaz bro haram. Kusura bakma ama yok oyle. Cok guzel bir atasozu var. Yapraga gelince kitir kitir, yarr**ga gelince meeeee. Yok oyle.
20 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapmasaydın. Ne hakla küçücük bebeğin canına kıyabilirsin kürtaj dediğiniz şey cinayettir. Kusura bakmayın bunu yapıyorsan çocuğunada bakacaksın. Korundum, istemiyordum falan sana bu hakkı vermiyor
24 Yorumla- +1 yıl
Pardon da istenmeyen çocuk bizim başımıza bela oluyor hayatı boyunca o bakacak sonucta
- +1 yıl
5 haftalık bebeğin boyu 1 milimetre, eline cetvel al ve bak bakalım, ortada bir cinayet mi varmış görürsün. :D
- +1 yıl
@kurpagiribanzarşi 1 mm cinayet ne alaka o zaman küçük Okan herseyi öldürebiliriz sorun yok öyle mi
- +1 yıl
Kürtaja karşı değilim ama bir şeyi bu kadar basit görmeniz de çok şaşırtıyor beni
Allah'ın verdiği canı sen aldiramazsin... sadece bunu düşün öyle karar ver
50 Yorumla
+1 yılBakamayacağın bebeği doğurma, ona kötü bir hayat yaşatman, kötü bir psikolojisinin olması da günah. Aldırmakla onu bu eziyetten kurtarabilirsin böyle düşün. O daha döllenmiş yumurta zaten, boyu 1 cm bile yok düşün. :D
00 Yorumla
+1 yılBebeğin ne günahı var umarım bir ömür boyu vicdan azabı çekersin bi de ahlak dersi vermeyin diyor utanmaz
30 Yorumla2 hap alıyorlar sonra korundum, neyin koruması kardeşim? cinayete giriyor ahlak bekçiliği yapmıyoruz gerçek bu… Bugün yediğim hurmalar… ertesi gün tırmalar…
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbir ders alicak olsan zaten basina bu gelmezdi ya aldiracak ya doguracaksin onun icinde 4 haftayi gecirme
03 Yorumla
Soran+1 yılDersle ne alaka
- +1 yıl
sen demissin ya ahlak dersi vermeyin diye :) ne alakasi varsa da sen biliyorsun :)
- +1 yıl
Ama kadın korunmuş, yani önlemini almış. Suçu nedir?
+1 yılBizde korunuyoruz ama her zaman bu ihtimal var gidip aldıracaksın kürtaj yaptıracaksın kanka yapcak bişi yok
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bi daha çocuğum olmazsa
- +1 yıl
Olur neden olmasın
+1 yılAldirmalisin bakamicaksan tabiki de aldır çocuğun hayatını mahvetmektense dogmamasi daha iyi
37 Yorumla- +1 yıl
Ay ben de benzerini yazdım birisinin hoşuna gitmemiş fikrim. Sırf çocuk doğsun ay günah diyerek çocuğun hayatını mahvetmek daha mı mantıklı çocuk belki ne yaralarla büyüyecek bunu hiç düşünmüyorlar
- +1 yıl
@Limonlukekjuice boş ver ya burdaki insanların çoğu cahil bilincsiz sadece günah mı değil mi diye bakiyolar eğer çocuk bakabilcek ekonomin ya da olgunluğun falan yoksa niye doguruyosun çocuk. Korunmussunuz buna ragmen hala hamile kaldiysan o çocuk sana şans hayir getircek yazan var vmsms bu ne mantıksızlık ya
- +1 yıl
Valla ben de anlam veremiyorum dine çok sığ bakıyorlar
- +1 yıl
@Limonlukekjuice bende dayanamıyorum bu kadar cahil dar bakis açılı insanlara
- +1 yıl
Zor bir durum da aldırmak istemezdim o senin bir parçan ve içinde yaşıyor. Evlenin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlensem yine öğrenilcej
+1 yılBuna hazir hissetmiyorsaniz aldirabilirsin ama şunu düşün. O bebek daha dogmayacak yani dunyaya birdaha gelmeyecek. Cok garip bi his
14 Yorumla- +1 yıl
O daha 1 milimetre boyutunda, bunun farkına varabilecek bir beyni bile yok. :D
- +1 yıl
@kurpagiribanzarşi düşün, annen seni istemeyip aldirsaydi zamaninda Şu an hic dogmamis olacaktin ve hicbir sekilde daha dunyaya gelmeyeceksin e haliyle de cennet cehennem kavramin olmayacak. Daha dogmadan oleceksin. Ama haklisin hicbir sey anlamicak
- +1 yıl
Bilimden uzak insan söylemleri bunlar, okuyun da öğrenin. Elinin altında internet var, aç bak bakalım 5 haftalık bebek nasılmış diye. O daha döllenmiş yumurta resmen.
- +1 yıl
@kurpagiribanzarşi cennet cehennem dedim diyemi bilimden uzak oldum. Isteyen istedigini yapsin. Yaparken banami sordularda burada tanimadigim biriyle tartisacam. Umrumda degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoguramama sebebin nedir? Sebeblere göre yorun yapilabilir. Aslinda yapilmaz, bi can sonucta, ama her insan hataya düser. Evli mi degilsin? Maddi imkanin mi yok? Anne babandan mi korkuyosun? Sebeb ne?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim ve anne babamdan korkuyorum. Ve daha evlilik yok ortada
Cevap sahibi+1 yılAptal aptal yorumlar yaziyorlar aldirma sen. Madem bu cocuk icin savasamayacaksin, daha fazla zaman kaybetme hemen git aldir düzgün bi doktor bulup. Baska sansin yok.
+1 yılNe doğur ne doğurma içinde kalsın şaka mısın ya aldiracaksin ya da doğuracaksn
18 Yorumla
Soran+1 yılOnu soruyorum bende bayan çok akıllı
- +1 yıl
Kesin hap kullanmıştır korunmak için
Soran+1 yılHap ve kondom
- +1 yıl
Ona rağmen olduysa bu çocuk aldırma süperman filan olur bak
Soran+1 yılDalga geçme @msalak
- +1 yıl
Hahaha ay pardon, şey diyeceğim hap ve kondoma rağmen nasıl çocuk olabiliyor ya çok ilginç
Soran+1 yılŞöyle söylüyüm kondomu hep kullanmadık geri çekilme oluyodu diğer türlüsünde takıyodu ve her ilişki sonrası hap
- +1 yıl
Hapları korunma o olmuyor yanlız o ertesi gün hapı 2 si başka
+1 yılmasum bebegin sucu ne karnina düştüyse rızkıni verir allah
20 Yorumla
+1 yılÇocuk sahibi olmak isteyen kişilere verebilin.
Juno filmi gibi. O filmi izle ne demek istediğimi anlarsın.00 Yorumla
+1 yılMerhaba, evlilik dışı bir ilişkiden bahsediyorsan, çocugun geleceğini garanti edemiyorsaniz yani bir aile olamiycaksaniz, bebeği aldirabilirsiniz
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 613 cevap paylaştı. Bakamayacağın ve istemediğin bir canlıyı tabi ki de bu dünyaya getirme yani. Aldırmaktan daha günah olur bu. Hayat zaten berbat, yazık o çocuğa.
10 Yorumla
+1 yılDetayları bilmeden seni yargılayamam , ama eğer istemiyorsan aldır.
10 YorumlaAhlak dersi vermeyin diyorsun ama Allah'ın verdiği canı almak çok Ahlaklı bir iş di mi? Evlen.
10 Yorumla
+1 yılSen kararını vermişsin zaten, doğuramam diyorsun. Bu durumda bizim sözümüzün bir tesiri yok.
10 YorumlaHazır değilsen doğurmak zorunda değilsin aldırma seçeneğin var.
10 Yorumla
+1 yılsizin yerinizde kimse olamaz. en doğru kararı sizin vereceğinize eminim.
10 YorumlaKalp atışı başlamadıysa alınması dinen de sakıncalı değil diye biliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılahlak dersi vercem kb altına yatarken bizemi sordun
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğk midem bulaniyor senin gibileri gorunce bi an once tukenirsiniz umarim
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sende ya da senin kızında yaşadıklarımı yaşar hadi şimdi defol git
Cevap sahibi+1 yılBen boyle o*spu yetistirmeyecegim korkum yok o yuzden :)
Evlen ailene bildir cocuk katili olma hayatın boyunca bu aciyi cekersin
00 Yorumla
+1 yılBence doğurmalisin diye düşünüyorum bakamam diye düşünme
00 Yorumlaaldırma durumun varsa aldır. ilerisi için sorun olabilir ama
00 Yorumla
+1 yılKorunma ayaklarını geçin bikere ben istedim demiyosunda sevgilinden mi hamile kaldın kız
00 YorumlaBakamayacaksan veya istemiyorsan aldirmalisin gec olmadan
00 Yorumla
+1 yılŞu an aldırabilirsin. Bir süre daha düşünürsen geç kalmış olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılO masum canin ne suçu var yediğiniz haltin sorumlusu sizsiniz anlamıyorum bu insanları cidden ya
00 YorumlaDoğurmazsan vebal alacaksın öyle böyle değil masumu katletmiş olacaksın
00 Yorumla
+1 yılHemen bebeği aldır ötenazi gibi yoksa sende öl ve bebekte gidin bu dünyadan bilemem yani...
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 482 cevap paylaştı. Evli değilsen, evlen; evliyse geri kalan hayatında nasıl mutlu olurum diye düşün ve mutlu ol, mutlu et hem evladını hem babasını. Canı sen vermedin ki sen almak istiyorsun!
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHap ictigin halde mi hamile kaldın bence doğum yap ama sonra tüplerini bağlat annem de hemen hamile kalmış beni istememis ilk sonra alışmış bana😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şey Bi yanıkımın başına geldi, aynı şekilde 5 haftalıkken öğrendi
Aldırmayın tabikide, nasıl kıyabilirsiniz ki ona, her şey Allahtan12 Yorumla- +1 yıl
Doğum yaptı mı peki
Cevap sahibi+1 yılHayır yeni öğrendi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. hazır değilsen doğurma zaten ziraa çok büyük sorumluluk istiyor o süreç zarfında iyice psikolojin bozulabilir
00 YorumlaGerçekten kararsız bir durum özelliklede bir anne için çünkü senin bir parçan ve bu ağır durumda bir tavsiye veremiyorum.
00 Yorumlakesek daha tedbirli korunsaydiniz diyebilirim ama sonuç olarak erkenden olsa çocuğunuz olacak evli bir çiftseniz eğer değilseniz evlilik telaşına kapılın derim aldırmayı düşünme sakın senin canından can sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBebeğe bakma durumun yoksa yuvaya verebilirsin
Ama ben bu bebeği doğramam diyorsan en iyisi aldırmam olacak12 Yorumla
Soran+1 yılYuvaya vermek mi bence hiç bir bebek bunu haketmez
- +1 yıl
Kötü ve ilgisiz bir anne den daha iyi bakıyorlar orada merak etmeyin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırmam zaten öyle islere girişmem. Çocuğun canı o ve sende son verme hakkına sahip değilsin.
10 YorumlaO çocuğa guzel bir gelecek kuramicaksan hiç doğurma derim
20 Yorumla
+1 yılAldır anne baba bilgi yok ya da nihah acil doğurmak istiyorsan aynısı kuzenim e oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılAldırcam ama rahmime zarar gelir diye korkuyorum
- +1 yıl
Korkma kuzenim de oyle yaz yardımcı olabilir im
+1 yılnormal düşük bir ihtimalde olsa her zzaman vardır bu ihtimal
03 Yorumla
Soran+1 yılİnanın şaka gibi şok olduk
- +1 yıl
yani kürtaj yaptırman lazım istemiyorsanız bunu yaşayan çok çift var o nedenle noraml bi durum ama daha sonrasında psikolojik olarak da yıpratacak sizi haberiniz olsun
Soran+1 yılBen zaten ölmüşüm ya rahmime zarar gelir mi bu hayatta en çok istediğim şey çocuklarımın olmasıydı kürtajdan sonra ya çocuğum olmazsa
Dikisirken bize sordunmu
50 Yorumla
+1 yılAllah korkusu bilen kalmadı
35 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka Allah korkusuyla umarım yaşadıklarımı yaşarsın GÖRÜRÜM ALLAH KORKUNU !
- +1 yıl
Tabi tabi bile isteye yap sonra burada ağla
Soran+1 yılSeninde görücem yarın çocuklarını Saygısız defol git profilimden yazma
Soran+1 yılİstek attım
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Korunmama rağmen hamile kaldım. Sizce bebeği aldırmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler