Doğurma imkanım olduğu halde kürtaj oldum?

Doğurma imkanım olduğu halde kürtaj oldum. Sevgilimle ayrıldıktan sonra öğrendim hamile kaldığımı. Yine de doğurabilirdim ama öyle şerefsiz bir insandan çocuk istemedim. Seneleredir ara ara kabuslar görüyorum. Bir çocuk 5 yaşlarında belime o kadar sıkı sarılıyor ki, ilk önce seviyor zannediyorum ama sonradan kollarını daha da sıkıyor nefes alamıyorum yüzüne bakıyorum gözler ideli deli bakıyor delirmiş gibi beni öldümek ister gibi bakıyor ve kaçıyorum hastanenin koridorlarında kayboluyorum ama o beni hep takip ediyor ağlayarak arkamdan koşuyor en sonunda karanlık tozlu pis bir merdivenden inip kaçıyorum ordan ve rüya bitiryor. Bu rüyayı defalarca görmesem belki bu kadar etkilenmezdim ama artık psikolojim o kadar bozuldu ki yolda gördüğüm her çocuğu rüyamda gördüğüm çocuğa benzetiyorum korkuyorum. Neden böyle oldu sizce? Dünyada tek kürtaj olan kadın ben değilim neden benim başıma geldi. Nasıl kurtulurum?
Güncellemeler
+1 yıl
O çocuğu doğursaydım bile ilgi gösteremezdim, bakamazdım çünkü çok yoğun bir iş hayatım var. Çocuğun babası da olmayacağına göre anne baba sevgisinden mahrum bir çocuk yetişecekti. Ben anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm ve çocuğumun da benim gibi olsun istemedim. çok üzülüyorum. Gördüğüm her çocukta yüreğim sızlıyor. Bazen keşke doğursaydım da rüyamdaki gibi sımsıkı sarılsaydık birbirimize diyorum. Çok ama çok üzgünüm. pişmanım
Doğurma imkanım olduğu halde kürtaj oldum?