şu an çocuk istemiyorum. Daha bi 2 yıl daha beklemek istiyorum. Kendimi hiç çocuk için hazır istemiyorum. Evlenmeden öncede bunu eşime söyledim. Ama eşim bu sira sürekli çocuk istiyorum yaşım da geçiyor gibi şeyler söylüyor. İstemeyince de çocuğumu taşımak istemiyorsun felan diyor. Oysa ki bende dünyaya ikimizden olan bi parçayı getiririm ama şimdi değil. Sonuçta onu 9 ay taşıyacak, doğuracak, emzirecek benim. Ve çoğu sorumlulukta anne de oluyor. Kendimi hazır hissetmeden dogurursam çocuğa da yazık yani. Bunu ona söylüyorum yeterince bekledim zaten felan diyor. Ne yapicam bilmiyorum 🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmeden önce de eşine bu konuyu söylemişsin ve evlendikten sonra eşinin bu konuyu tekrar açması çok yanlış. Tabii ki de seni anlıyorum, haklısın. Çünkü bir çocuk dünyaya getirmek büyük bir sorunluluk ve sen şu an buna hazır olmadığını düşünüyorsun. Hazır değilsen zaten bu sorunluğun altına girme ve bunu tekrardan eşinle konuş. Ve açıkça senin zorlamaması gerektiğini söyle sonuç olarak çocuğu dokuz ay karnına taşıyacak, doğuracak, besleyecek, emzirecek olan sensin. Ve kendini hazır hissettiğin bir dönemde anne olman gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana tavsiyem 25 i aşmadan çocuk falan yapma arkadaşlarımı görüyorum aşık olup evleniyorlar hemen hamile kalıyorlar daha 23-24 yaşındalar kendileri çocuk zaten daha psikolojileri kaldırmıyor eskisi gibi değil artık devir ben 24 yaşındayım bekarım içimde o kadar heves var ki parkta sallanmak Tom ve jery tişörtü giymek renkli halhal takmak flört heyecanı içindeki tüm hevesleri bitirmeli yaşamalı insan ondan sonra çocuk yapmalı anne olmak büyük sorumluluk kocan gece ağlayınca kalkmayacak işten gelince sevecek altını ıslatınca aşkım altını ıslattı bu diyecek sana verecek babalık bu sadece emzirme sende bakma sende yemek ev işi sende ne hakla çocuk istiyorum diyebiliyor ki. Kendini hazır hissetmeden yaparsan o çocuğa yazık edersin onu benimseyemezsin bile.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar beklemiş ki kaç yaşındasınız siz hazır değilsiniz o gecikmiş hissediyor bence siz çok haklısınız hazır hissetmiyorsanız yapmayın zaten evlenmeden önce de söylemişsiniz evet gerçekten çocuğa yazık taşımak doğurmak emzirmek gibi şeyler bi şekilde oluyor doğduktan sonraki sonraki sorumluluklara mı hazır değilsiniz? Kendinizi ilk olarak anne olmaya hazırlamaya başlamalısınız şimdiden hamilelikten önceki bir yılın hatta daha fazla bebeğe etkisi var. Eşiniz bunu bilerek evlendiyse sabretmek zorunda baskılaması doğru değil
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı fakat bu devirde çocuk yapmak bencilliktir o yüzden haksız. kapitalizme adam yetiştirirsiniz kendiniz gibi. bırak çocuk yapmayı evlenip kapitalizme hizmet etmek bile başlı başına saçmalıktır böyle bir dönemde. Herkes çocuk yapıyor herkes evleniyor. kimsenin bu bktan düzene karşı çıktıgını görmedim ben. patronlar sömürüyor işçiler kölelik yapıyor. bir de araya din sokuşturmuşlar hani bebeğin ağzına meme verirsin ağlaması susar ya aynı o hesap. dinle şükretmeyi öğrettirmişler kralların tahtı halen ayakta. Kimse de karşı gelmiyor böyle saçma bir düzene. Herkes halinden memnun köle bildiğin. sanki hipnozlanmışlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
44Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrıl sana saygı duymalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon ne zaman hazır olacaksın
Ben soyleyimmi hiç
Takribi evlendikten 1 - 2 yıl sonra
Yapılmalı evin neşesidir çocuk
Kocan haklı
Diyelim ilişkiye girdin kaza oldu hamile kaldın
Ne diyeceksin
Yaaa ben hazır değildim
şuraya bir yere birakim bunu çöpe atalım
( Ksde bile birçok soru görüyoruz iktidarsız kocadan tutda da sapık olana kadar ahlaksız olana kadar her şey var
Taş gibi kocan var ver kucağına işten gelince ver eline iyice sevsin yorulsun çocuk sevgisine doysun08 Yorumla- +1 yıl
Ver kucağına ne yahu bal kabağı mı bu? sevmek için çocuk mu yapılır
Cevap sahibi+1 yıl@Mrs_Onigiri sen soru sahibi misin niye başkasının yorumuna atliyon sanane
- +1 yıl
Kes ceneni
Cevap sahibi+1 yılAtlamak k*peklere aittir
lütfen yorumuma atlamayin- +1 yıl
Yorumun o kadar apt4alca ki atlamadan edemedim
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm k*miğim kalmadı sen kendi kendine devam et
- +1 yıl
Hepsini yemeseydin keşke
Cevap sahibi+1 yılSG o..
+1 yılEvlenmeden önce tamam canım, olur canım, sen ne zaman istersen derler evlenince kızışırlar çocuk da çocuk. Bu çocuk belası yüzünden evlilik düşünemiyorum. Ya da bir gay bulup anlaşmalı evlilik yapacağım başka yolu yok. Allah geri kafalı, anlayışsız erkeklerden korusun..
10 YorumlaBaktım da tüm erkekler doğur diyip durmus sizin için söylemesi çok kolay sanırım anne olabilmek için o psikolojiye sahip olmak gerekiyor ve hazır olduğunda yapmalısın bunu yoksa kendine de eşine de çocuğuna da zararı gelir hem birbirinize iyice doyarsiniz çocuk olunca ister istemez bi tik uzaklasiliyor boş ver etrafındaki insanları kendi istediğini yap erkek çocuk istiyorum diyo pat yapiyo böyle bir şey değil bu çocuğu doğuracak olan ve sürekli ilgilenecek geceleri uykusuz kalacak sensin artı olarak doğum sancısı doğumdan sonra kilo sağlık sorunları vs yaşayacak sensin
10 YorumlaZaten bunu ilkten söylemişsin o yüzden beklemeli. Hazır değilken doğurmak sizi lohusa depresyona itebilir. Çocuk dediğin tek taraflı olmamalı. İki taraf maddi ve manevi yönden hazır olunca yapılmalıdır. Vücudunu dinle ne zaman hazır olursan o zaman yap.
10 YorumlaÇocuk sahibi olmak büyük sorumluluk gerçekten dışarıdan göründüğü gibi değil maalesef.
Bilen de bilmeyen de yorum yapmış psikolojik olarak kendini hazır hissetmiyorsan elbette yapmak mantıksız.
Fakat eşinin ısrarı üzerine inat için falan da yapma.
2 yıl ama yaşına göre geç bi tık erken yaşta yaparsan emin ol çocuğun da seninle büyür ve nasıl büyüdüğünü anlamazsın.
Olgunlaştıkça çocuk bakmak ve tahammül etmek daha zor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin haklı.. Eğer sağlıklıysan yani büyük bir hastalığın ya da genetik gelen ciddi bir rahatsızlık yoksa ailende, maddi durumunda yeterliyse çocuğunuz olmalı.. Eşin bunu istemekte sonuna kadar haklı. 2 sene sonra ne olacak, ertelemek neyi değiştirecek? Evin neşesidir evlat. Hem 2 sene sonra da belki olmayacak. Şimdi oluyorken yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık konuş çocuk olunca ve gece ağladığında yardım edecek mi? Altını temizleyecek mi? Banyo yaptırıp, gazını çıkaracak mı? Sonra senin lohusalık sendromunu anlayışla karşılayacak mı? Tüm bunlar için yazılı bir protokol imzalat sonra kabul et.
00 Yorumla
+1 yılBence hazır hissetmeniz önemli. Çocuk için en önemli olan şey annenin ruhsal sağlığı. Siz buna hazır değilseniz eşinizi konuşarak ikna edin ve kendinizi anlatın derim. Hazır hissetmeden olursa sizde çocukta eşinizde yıpranırsınız çünkü.
00 Yorumla
+1 yılBence bir tane doğur çocuğun seninle beraber büyüsün o kadar da tartışılacak bir şey değil kocanın senden çocuk istemesi çok doğal sende on yıl sonra yine hazır hissetmezsin o yüzden bence oturup güzelce konuşup orta yol bulun
00 YorumlaHaklısın evlilik iyice otursun oyle cocuk yapin sende bu sure zarfinda kendini toparlarsin cocuk doğurmak buyutmet kolay değil
111 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılBende ona bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama kendisi bazen çok ısrarcı oluyor. Bana bi çocuk vermedin diyor. Sonra özür diliyor. Sonuçta onu taşıyacak benim ona en çok bakacak benim anlamıyor bunu. Beraber bakarız gerekirse ben bakarım diyor. Bi erkek ne kadar bakarsa baksın o bebeğin hep anneye ihtiyacı var
Soran+1 yılAynen öyle. Baksa da bir yere kadar. Geceleri sürekli ben kalkmak zorundayım. Onun yanında genelde benim olmam gerekiyor. Ama anlamıyor bunu
Soran+1 yılAynen öyle haklisinn
Soran+1 yılBen 24 eşim 27
Soran+1 yılEvet bende öyle diyorum. Bence dee
+1 yılEvlilik öncesi bunu belirttiysen sana uyması lazım kabul etmiş sonuçta o düşüncenle seni
Peki ne kadar süre oldu evliliğiniz024 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Peki evlilik öncesi süre belirttin mi
Soran+1 yılEvet evlenmeden önce 3,4 yıl ben çocuk istemiyorum dedim. Ilk başta olur mu öyle şey felan dedi sonra o da kabul etti öyle olsun sıkıntı yok dedi. Ama şu an bebek istiyorum diye tutturdu
- +1 yıl
Sen de ona söyle ben sana demiştim 3 4 yıl ben çocuk istemiyorum diye
- +1 yıl
Şimdi neden böyle yapıyorsun
Soran+1 yılSöylüyorum zaten. Bunu bile bile evlendin benimle diyorum. Ama bana dediği şey o an kabul ettim ama içimde bebek sevinci var bi çocuğumuz olsun çocuğumun annesi ol falan diyor yani beni ikna etmeye çalışıyor
- +1 yıl
Yani ne diyim ki sana anlayış göstermesi lazım yani onu Doğuracak Olan sensin bakacak olan sensin sancısını çekecek olan sensin ama o da haklı yani baba olmak ister yani öyle bir durum mu var peki yaşlarınız kaç kaç
Soran+1 yılBen 24 eşim 27
- +1 yıl
Yani daha 1 2 yıl beklenilebilir
Soran+1 yılBence de bende öyle diyorum ama eşim benim yaşım geçiyor felan diyor. Daha 27 yaşında ne yaşı geçmesi ya
- +1 yıl
30 olmadan çoçuğu olsa iyi olur bi erkek için en azından
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
30 dan sonra erkek çökmeye başlar yavaş yavaş ondan her anlamda
Soran+1 yılHmm anladımm
- +1 yıl
Onu da düşünmelisin karşılıklı sonuçta hayat bu işte ama en fazla 2 yıl bekle sonra sen ona anlayış göster bence
Soran+1 yılEvet ama ben biraz daha eşimle vakit geçirmek istiyorum. Çocuk gerçekten hayatı kısıtlıyor. Sosyallik azalıyor çünkü hayatıni o bebeğe göre şekillendirmek zorunda kalıyorsun. Ve dediğin gibi onu taşıyacak doğuracak sancılarını çekecek olan benim ve bunlara hazır değilim. Doğumdan sonra sürekli emmek isteyecek geceleri uykusuz kalıp emzirecek olan benim. Esim Ne kadar bana destek çıksa da anne olunca en çok sorumluluk bende olacak. Bebek yapamak basite alınacak bisey. Psikoloji cok önemli. Sonuçta annenin psikoloji ne kadar iyi olursa bebeginki de o kadar iyi olur
Soran+1 yılAynen bende zaten 2 yıl daha bekleyip yapmak istiyorum
- +1 yıl
Ama ilişkiye giriyorsun yine dimi
Soran+1 yılEvet niye girmeyeyim ilişkimiz devam ediyor aramızda herhangi bi küslük yok bu durumdan dolayi
- +1 yıl
İyi o zaman İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur :)
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederimm:)
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler dilerim:(
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılİyi günler:)
+1 yılEsin bencil ve cocuk olunca tum yuk sende olacak o babasi bir seyler yapar ama kendimizi kandirmayalim erkekler bebek severim falan diyip cocuk istiyor sen istemiyorsan o sefasini surerken kahir cekmek zorunda degilsin hayir hayir demektir istemiyorsan onun seni manipule etmesine izin verme haydin optum canim
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bazen boyle cocuk sevdasi geliyor sanki dogurma islemi onlarda cok anlayişsizlar o piskolojiyi kaldiramayacagini dusunuyorsan yapma cunku dedigin gibi hem kendine hem cocuga kotu olur
00 Yorumlasen de haklısın
eşin de haklı
ama hazır hissetmeden olmaz bence
belki de sen abartıyorsundur bi kendini dinle gerçekten hazır değil misin
yoksa sorumluluktan mı kaçıyorsun00 Yorumlaorada 18-24 yazıyor ve eşin yaşım geçiyor mu diyor cidden ayrıca bunu daha önce konuşup hala daha dillendiriyorsa eşin saygısız birisi kendini düşünen menfaatçi bir insan
00 YorumlaÇocuğun olduğunda daha önce yapsaymışım diyeceksin ideal yaşın aslında geçiktirmek aile içi sorunlarına nedem olur çocuk olmadan ayrılabilirsiniz bile
010 Yorumla
Soran+1 yılAma şu an hazır hissetmeden çocuk yapsam o cocuk için iyi olmaz bence.
Soran+1 yılEvet bunlar güzel şeyler ama anne olmak hiç kolay değil. Bi bebek anne olmadan yapamaz. Onun sürekli yanında olmam lazım. Geceleri sürekli benim uyanmam lazım. Çocuk için bi süre evde durmam gerekecek. Sosyal hayatım kısıtlanacak vs. Ben bunları şu an istemiyorum
Soran+1 yılÇocuk fikrinden uzaklasacsgimi sanmıyorum. Elbette bende bi çocuğum olsun isterim. Onu beslemek büyütmek anne olmak... bunlari bende isteyen biriyim ama zamani geldiğinde
Soran+1 yılBen evlenmeden önce konuştum kendisiyle. O da kabul etti. Bende ona güvenerek evlendim
- +1 yıl
Aslında doğmamış çocuğu düşünmek de tuhaf sonuçta sen evlisin ve eşin var sorumlulukların var eğer yeterince zaman geçti ve hala istemiyorsan yardım almalısın
+1 yılBence kesinlikle haklısın. Şimdiki halinin kıymetini bilmelisin. Anne baba olmak hiç kolay görünmüyor.
00 YorumlaÇocuk ne ya aşırı derece de sorumluluk gerektiren bir durum. Maalesef hiç bana göre değil. Sende haklısın sonuçta uyarmışsın önceden
00 Yorumla
+1 yılEğer böyle düşünüyorsan eşini ikna etmeye çalış, zorunlulukla olsa bile seni psikolojik olarak etkileyebilir
00 Yorumla
+1 yılKadın için erken yaşta an eşlik önemli kendine yazık edersin
02 Yorumla- +1 yıl
Annelik*
Soran+1 yılNeden erken yaşta annelik önemli olsun 27,28 yaslarimda da dogururum ne sıkıntısı olabilir
Hazır değilseniz anlayis gostermeli bende 2 yıl sonra düşündüm dünyanın sonu değil yaş olarak handikap yoksa..
00 Yorumla
+1 yılÇocuk konusu eşlerin ortak kararı ile olacak bişey istemiyorsan olmaz. Zamnini bekledin oda oturup güzelce konusun
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünenler neden evleniyor anlamış değilim. :D Çocuk istemiyorsan evlenme...
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk istemiyorum demiyorum şu an istemiyorum diyorum. Hazır hissettiğim de bende cocuk yapmak isterim zaten.
+1 yılÇocuğu iki mıncırıp geri çekilecek erkeğe sürekli bakacak olan anneye eziyet olacaksa yapmamak en doğrusu
01 Yorumla- +1 yıl
Gözümde canlandı resmen bu yorum tespit gibi tespit 😂
Eşine önceden bu konuyu söylemişsen evlendikten sonra konuyu açması saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoçuk istemyorsan neden evlendin diyenler şakamı siz çoçuk içinmi evlenyorsunuz? Evlilik sadece çoçuk yapmakı bumu cidden ama şaşmamak gerek bunu söylenlerde erkek 9Ay onlar taşımıyak onlar doğurmayacak onların piskolojisi bozulmayacak ruh halleri değişmeyecek
Bence doğrusunu yapıyorsun o çoçuöu taşıyacak olan sensin ve kendini hazır hiss etmelisin zorla çoçukmu yapılır hangi devirdeyiz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok doğru düşünüyorsun
evlilikte ilk beş yıl çok önemli
beşinci yılda kavgalar başlar, ya da şiddeti artar.
sonra çocuk için daha mantıklı kararlar almaya başlarsınız.00 YorumlaBelirtiysen omcden sorun esinde ama o da doğal olarak haklı baba olmak istiyor
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke erkekler doğursaydı😂 Bi tane bile istemezlerdi
00 Yorumla
+1 yılboşan, çocuk dediğin kadının kararı olmalı ilk etapta. doğaracak olan kadın
00 YorumlaSaygı duyup anlaması gerek tek kişinin isteğiyle olacak şey değil sonuçta
00 Yorumla
+1 yıltürk erkekleri hiç çocuğa bakmıyor yapma bütün işi sana yıkıcak
00 Yorumla
+1 yılEşinin anlayışsızlık yapıyor. O babası olacaksa sende annesi olacaksın kendini hazır hissetmeden anne olmak seni çok zorlar. Erkekelere göre kolay zaten çocuk istemek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden önce konuştuysanız şimdi bunun için üstelemekte haksız
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bu çocuk konusunda baskılarını anlamıyorum doğuracak bedenini mahvedicek karnında taşıyıp acısını çekecek olan sensin saygı duyymak zorunda
10 YorumlaEğer hazır değilsen yapma eşin bakmayacak çocuğa sen bakıcan sen emzircen sen ilgilencen abla o yüzden istemiyorsan yapma zorunda değilsin ayrıca
10 YorumlaBebek kararı çok zor. O yüzden hazır olmadan o yola girmeyin bence. Eşinizle konuşarak çözersiniz diye düşünüyorum
00 Yorumlakarşılıklı oturup iki yetişkin olarak artılarını eksilerini konuşun. o niye istediğini sen niye istemediğini açıkla sonra orta yolu bulun.
00 Yorumla
+1 yılSize ait bir karar her sey amabher şey değişecek ve hiç bir şey eskisi gibi olmayacak iyi düşünün pozitif yönleri olducu kadar negatif yoneleri de var
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapma bu senin için büyük bir sorumluluk ve kesinlikle kimse için böyle kararlar vermen gerekmiyor.
00 Yorumla
+1 yılSeni anlaması lazım anlayışlı birisi ile evlenmemişsin
10 YorumlaÇocuk yapmaya hiç bı zaman hazır hissedemezsin bak seni çok iyi anlıyorum ama bence deneyin
00 Yorumla
+1 yılEğer profilinde yazdığı gibi 18-25 yaş aralığındaysan istememen çok doğal daha çok küçüksün
00 Yorumla
+1 yılerkek adam çocuk ister bende istemiyordum tartışıyordu ne için evlendik peki diyordu 😂
01 YorumlaEvlenmeden önce soylediyseniz normal o zaman ama gizlediyseniz kararınızı yanlış
00 Yorumlaİstememe nedenleri fark etmeye çalış ve hallet , sonra yaparsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sen döşetirken iyi içine boşalırsa ne halt edecen 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşalsın korunuyorum sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHm bak sen hapın garantisi 80 kondom daha iyi 😅 kondomla * girsin
- +1 yıl
Aldıri sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılLa keko sen niye lafa atladın a q🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok ben sana sokarım anca sana çok sokmuşlar belli ondan atmamışsın lafa ezik 🤣🤣🤣🤣😂
- +1 yıl
Ben senin anan değilm 😄
+1 yılBu zamana kadar hep korundun yani
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet çocuk istemediğim icin
- +1 yıl
Bence korunma zaten 6 ı bulur hamile kalman
Soran+1 yılNiye 6 yılı bulsun?
- +1 yıl
6 ayı bulur demek istedim
Ne zamandır evlisin
Soran+1 yılAnladım. 2 yıllık evliyim
- +1 yıl
Baya olmuş bence artık alıştınız eşiniz ile
Kaç yaşında evlendin
Soran+1 yıl22 de evlendim
- +1 yıl
Hamile kalsanda ilişkiye devam edebilirsin zaten 25-26 yaşamış olursun bence iyi
Soran+1 yılÖnemli olan ilişki de değil benim çocuk için kendimi hazır hissetmem lazım. Eşimle bol bol vakit geçirmek istiyorum. Çocuk olunca insanın hayatı illaki kısıtlanıyor. Hayatını çocuğa göre şekillendirmek zorunda kalıyorsun. şu an ben bunu istemiyorum
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden önce ona sonuçta söylemişsin. Israrlaması sacmalik
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. boşan bence. fikirlerine önem vermiyor
10 Yorumla10 yıl bekleyin böyle olmaz bence
00 YorumlaNe kadar süredir evlisinjz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyor musun onu peki bunundisinda sorununuz var mı
00 Yorumla
+1 yılBence aranızda hall edin. Burası onun yeri degil
00 Yorumla
+1 yılDaha farklı ikna yöntemleri dene
00 Yorumla
+1 yılBirlikte o karar alınmalı
00 YorumlaMesbur isteyecen cocuk
00 Yorumla
+1 yılYaşınız müsaitse dert etmemesi lazım
00 Yorumla
+1 yılKorunmayı ihmal etme sakın
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuk istemiyorum diye eşimle sürekli tartışıyoruz. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler