Çocuklarda erken tuvalet eğitimi sakıncalı mıdır veya tuvalet eğitimi nasıl olmalıdır?

İçimizdeki tecrübeli anne ve babaların görüşlerini merak ediyorum 🤩 ! Çocukları bilirsiniz güzel ve saf hayal dünyaları ile epey masumlar ancak tuvalet mevzusu onları çok korkuyor. Yaşım artık anne olmak için erken değil ve şimdiden iyi bir ebeveyn olmak için hazırlanıyorum. Sizlere de sormak istedim bunu 🤩. Çocuk lazımlığa alıştırmak için ne gibi yoklar izlemeliyiz? Açıkçası ben potty resimini isimli çizgi filmi izlemeyi ve izletmeyi düşünüyorum ki sempatisi oluşsun.
Lütfen dalga geçmeyin. Anne-bebek ilişkisi oldukça önemlidir ve sağlıklı olmalıdır. Bunun bir parçası da tuvalet alışkanlığıdır. Çocukların kişiliği oluşurken onları zorlamamak gerekir ve bu da en önemli parçasıdır. İyi bir ebeveyn olmakta herkesin hakkı diye düşünüyorum. Sizin beyanatlarınız nelerdir? Lütfen görüş olarak paylaşın!
Çocuklarda erken tuvalet eğitimi sakıncalı mıdır veya tuvalet eğitimi nasıl olmalıdır?