Çocukların (7-~) bu konu da aileler tarafından eksik eğitildiğini düşünüyorum. Yine bunlar arasında kız çocukları yine titiz kalıyor. Erkek çocuklarına tam bir eksi durumda..
Sizin fikriniz nedir?
Sizin fikriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim staj yaptığım okulda ve okuldaki çocukların ailelerinde bence iyi eğitim veriliyo çocuklar gayet neler yapmasi gerektiğini biliyolar özel bölgeleri olduğu ve utandıkları için de yardım almak istemiyolar fazla
Erkekler tuvaletine okullar açılırsa görün eğitimi. Bunu dışarı da görebiliyorken okulda daha rahatını görürüz. Bu eğitimi aile vermesi gerekir. Öğretmenlerimizin böyle bir vaziyete karışmaları ayıpça bir durum bana göre.
Anaokuluna tuvalet eğitimi olmayan çocuk alinmiyo zaten yani ilk yemek eğitimi aile veriyo ama öğretmenler de bir eksiklik görürse onlar da katkıda bulunuyo bunda ayip bir durum yok yani
Temel eğitimi
Ayıp bir durumdan ziyade şöyle düşünün bir çocuk bir yere gittiğinde etrafı bastırabiliyor. Bunu gözlemlediğim için söylüyorum. Bu soruyu açana kadar 5 çocuk sınıfta kaldı benden 😃
*Batırabiliyor
Ailenin öğretmesi önemli ortalığı batirdiginda nasıl yapması gerektiğini anlatsa bir süre sonra yapmaz zaten inatla yapıyosa da annesi 1 kere ona temizletse daha devamı gelmez zaten
Evet bu konunun üstüne düşülmeli bence. Bugün misafirlikte çocuk arkasına gittim. İz bırakmış kerata 😃
İyi verilmediği kesin