Şimdikilerle öncekilerin arasında ne gibi farklar var? Mesela en belirgin özellik teknoloji ile iç içe olmaları.

Şimdikilerle öncekilerin arasında ne gibi farklar var? Mesela en belirgin özellik teknoloji ile iç içe olmaları.

Şimdiki çocuklar ile önceki çocuklar arasında o kadar çok far k var ki yani mesela ben küçükken oyuncaklar ile oynardım kuzenlerimle full halı sahaya gider sokaktan eve akşam gelirdim anca. ama şimdi herkes bilgisayar ya da tablet ile oynuyor ya da mesela çok çabuk özeniyorlar internette gördükleri şeylere bu yüzden de genelde birbirlerini taklit ederler. ama iyi yanları da vardır
Ben bu soruyu bir eğitimci olarak yanıtlamak istiyorum doyumsuz bir nesil yetişiyor oyuncak abur cubur ve internet sınırsız kullanımı olan bir nesil yetişiyor erkek çocuklara saçları toplanıp küpe takan ve bununla gurur duyan aileler var okul öncesi ve çocuğun cinsel kimlik yaşı oluşmadan küpe takmak saç uzatmak mahrum bırakılmadan çocuklar büyüyor ufacık zorluk görmüyor ve bu çocuklar yarın için toplum için faydalı olmuyor elbette bütün aileleri kapsamıyor söylediklerim ama gözlemlediğim bireyler beni düşündürüyor
Kardeşime bakıyorum ve daha zeki, mantıklı, olgun olduğunu görüyorum. Demekki sıkıntılı olanlar doğru beslenemiyor (!)
Eski çocukluğu yaşayanlar yapıcı bir kimlik içindeler ellerinden çok şey gelir, şimdikiler ise hazır bir şey gelsin duyguları içinde bocalıyorlar ve ellerinde fazlada bir sanatkarlık yok
Cevap
4Cevap
Her şeyin fazlasıyla farkında olmaları
Zorba ve şımarık doyumsuz olmaları c*nsel her şeyi bilmeleri 8 yaşında ergen ergen tavırlar ahir zaman çocukları şam şeytani
Yalnız olmaları.
Kalabalık ailede değil de, çekirdek ailede büyümeleri.
Doyumsuz ve yapay olmaları.
Teknolojik farklılıklar baya var
Teknolojiye daha rahat ulaşıyorlar
Teknolojiyi daha iyi kullanıyorlar.
Daha konuşkanlar
Zorba ve şımarıklar
Dışarıya çıkmıyor simdikiler
Teknoloji nett...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?