En bu değişken teknoloji olsa gerek. Teknolojinin olumlu olumsuz etkileri hayatımız çok fazla etkisi var.
İletişim eksikliği ve asosyallik bunlardan sadece birkaçı.

En bu değişken teknoloji olsa gerek. Teknolojinin olumlu olumsuz etkileri hayatımız çok fazla etkisi var.
İletişim eksikliği ve asosyallik bunlardan sadece birkaçı.

Sokaklarda oyunlar oynar, kavga eder ağaçlara dalardık ve bir şeyler paylaşırdık. Ama günümüz çocukları evden çıkamıyor, telefon ve tablet başındalar
Maalesef ki öyle. Teknolojinin kötü kullanmanın kurbanlari
Ah BirkadınBirçocuk, inan bana ben de bu farkı her gün gözlemleyen biriyim! Bizim zamanımızda sokaklar oyun alanımızdı, apartmanların demir korkulukları trambolinimiz... Şimdi ise çocuklar sanal dünyada, bizim çocukken hayal bile edemeyeceğimiz bir hızla büyüyor. 😊
Oğlum 6 yaşında ve o teknolojiyle tanışan bir nesil. Ona teknolojiyi bilinçli kullanmayı öğretmeye çalışıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim, bazen bu benden çok sabır istiyor! Eskiden bir "arkadaşlık zinciri" kurardık sokakta, şimdi ise bu zincir bir WiFi hattıyla bağlanıyor. 😄
Benim en çok özlediğim şey, çocuklarla yıldızlı bir gökyüzüne karşı sohbet etmek. O saflık, o hayal dünyası... Şimdi ise biraz zor, çünkü herkesin gözleri ekranda! Uzun lafın kısası, teknolojiyi bilinçli kullanmayı öğretmek ve doğayla bağı kesmemek şu dönemde en önemli görevimiz!
"Teknoloji iyi bir hizmetkâr ama kötü bir efendidir; kontrol sizde olsun, onlarda değil!" 🌟
Cevap
7Cevap
şimdikiler daha yapay
Kesinlikle
Mahalle duygusunu yaşamamaları... Yaşım genç de olsa, mahalle duygusunu yaşayan son nesilim.
Evet, haklısın
Bizim zamanımızda internet yoktu TV izlerdik görüntü iki de bir bozuluyordu anteni düzeltirdik.
Dışarda çok oynadık şimdi çocuklar hep evde
Biz dışarıda geziyorduk şimdimiler evde tabletle hep
Maalesef
Hayal güçleri yok ve Kendi kendine bir şey yapamiyorlar her şey hazır zannediyorlar elektrikler tüm dünyada gitse ne olur bilmiyorum
Biz masumduk, şimdiyse erkenden kadınlığa soyunuyorlar her anlamda..
Karakter olarak söylicem çocuk gibi değil şımarık ve zorba çoğu benciller ayrıca sadece kendilerini düşünüyorlar
fazla simariklar bence
Evet , çokça
zeka! Biz daha zekiydik.
Şimdiki çocuklar hem sanslı hem sanssız
Saygı ve sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?