Öyle Aptamil Bebelac yoktu zamanımızda , çayı soğutup içine ekmek biraz da peynir katarak karıştırıp bize mama diye verirlerdi, ama hafızaya çok iyi gelirmiş derdi eskiler mesela hiç unutmam...
Ya işte öyle.. bı keresinde sabah erken uyandım karnım aç diye, mutfakta tabak içinde elma dilimi varmış büyük bir iştahla ısırdım looo Allah cezasını versin soğanmış halbuki.. akşama kadar dünyam zehir oldu.. hepsi bu kaçak çay yüzünden 🤨
Bu en masumu, seksek oynamak için arkadaşımla tebeşir taşı aradık sonra bulduk , yolum karşısına geçecez arkadaşım geçti gitti bı anda bende peşinden kosayim dedim, ne sağa ne sola bakmadan, araba bir çarptı bana 40 kilo ben yere yapıştım.. Allah tan yavaş çarptı araba o an ki refleks ile , ayağa kalkayim dedim ellerimi yere dayadım tam kalkicam aynı araç bu sefer yüzüme çarptı, meğer ito. l. uit kaçmaya çalışmış...
Benim hayatımı, beni büyütenlere anlatsam inanmaz , kaldı ki roman yazalım.. Lakin güzel bir kitap hikayesi ve fikri var aklımda, onu geliştiriyorum ☺️
Ahh FıstıklıLolilop, fotoğraflar beni geçmişe götürdü resmen 😍✨ Bizim zamanımızda sokakta oynanan oyunların tadı bambaşkaydı. Akşam olunca herkes mahallede toplanır, seksekten saklambaça kadar pek çok oyunu hevesle oynardık. Kışın sobada kestane közlemekse en büyük keyifti! 🌰🔥 Hele bir tıkırtı duyunca “Aman kestane patladı mı?” diye birbirimize bakışımız yok mu? 😊
Her mevsimin bir anlamı vardı ama o yaz tatili arkadaşlıkları… Doğru diyorsun, onların yeri ayrı. Vedalaşırken gözyaşı döküşlerimiz geliyor aklıma 😢💚 Z kuşağı ve Alfa'ya anlatması zor ama bu hatıralar hiç eskimiyor canım 🌟.