- +1 yıl
cocuk gelisimi , okul oncesinddn avantaji hastanelerde de calisabilir. Ve daha bircok yer var calisma alani olarak. Ama ogretmen olamiyorlar diyeceksin. Onunda cozumu var. Formasyon egitimini alip ogretmenlikte yapabilirsin.
210 Yorumla- Soran+1 yıl
çocuk gelişimi okursan lisede öğretmen olarak çalısabiliyosun formasyon alındıgını dusunmuyorum ayrıca hastanede calısmak içinde yuksek lisans gerekiyo :(
- +1 yıl
Yalnisin var galiba , daha bugun bir yerde okudum gecen sene 60 puanla atandilar diye?
- Soran+1 yıl
nereye
- +1 yıl
Nereye oldugunu bilmiyorum , gecen sene min. bu puanla kapattiğini biliyorum sadece
- Soran+1 yıl
hmm cocuk gelişiminin atama puanı dusuk dogru ama acaba geleceği var mı?
- +1 yıl
Atama puani dusuk bir bolumun kontenjani da fazla olur. Fakat 4 sene sonra devlette durumu ne olur onu bilemeyiz. Tek bildigim şey meslek secerken ozeldeki is imkanlarini goz ardi etmeyin. Her zaman bir b planiniz olsun
- Soran+1 yıl
tesekkurler saolun :)
- +1 yıl
rica ederim , bol şans :)
- Soran+1 yıl
tsk :)
- +1 yıl
eig icin tesekkurler :)
En İyi Cevaplar
Çocuk gelişimi düşünüyorsan eğer 2 yıllığını değilde 4 yıllığını tercih et. Ben okul öncesi taraftarıyım ama şu bir gerçek çocuk gelişimi kesinlikle okul öncesinden daha iyi
16 Yorumla- Soran+1 yıl
neden peki?
- Soran+1 yıl
yok malesef artık anaokullarında calısamıyolar hastanede calısmak için de yuksek lisans istiyo :(
- Soran+1 yıl
peki hastanede ne görev yapıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
okul öncesi okul öncesi okul öncesi
17 Yorumla- Soran+1 yıl
nedenini de ögrenebilir miyim?
- +1 yıl
yerleşirsen çok rahat bir hayat senin oluyor çünkü. faceten bir kzı vardı mesela liseden arkadaş sene içinde neşe dolu çocukların saçmalıklarını paylaşıp duruyordu şimdi de portekiz ispanya geziyor. benim meslek hayatım boyunca böyle bir şansım olmayacak mesela:)
- Soran+1 yıl
yaa ben çocuk gelişimi bölümü okudum dal olarak da özel eğitim seçtim şimdi üni. tercih yapıcam ama ilerde mevkii olarak yükselebileceğim atama sorunu pek yaşamıycagım ve keşke secmeseydim demiycegım bir bölüm istiyorum
- +1 yıl
kişisel araştırmanı kendin yapacaksın canım. benim o kadar bilgim yok o konuda. öğretmenlik okul öncesi dahil her zaman rahat meslek. öğretmen lisesi mezunu olup öğretmenlik yazmayan kafamı sıkıyorum şu an o kadar söyleyeyim. öğretmenler her ne kadar çok kızsa da fiyat performansı en yüksek meslek.
- Soran+1 yıl
evet orası öyle ee bide meslek lisesi mezunuyum benim için çok zor oluyo neyse geri dönüşü olmayan bir yola giriyorum insallah hayırlısı olur
- +1 yıl
kolay gele. her yolun dönüşü vardır ünide yeter ki cesaretin olsun. ama okul öncesiyle pişman olmazsın diğeri tam larak ne onu bile bilmiyorum:)
- Soran+1 yıl
tesekkürler yinede
2 side traş bölüm kabiliyetsiz puan alamamış hehehehe :))))
10 Yorumla- +1 yıl
okul öncesi
11 Yorumla- Soran+1 yıl
nedeni acaba?
Nereyi yazmayı düşünüyorsun sıralaman kaç
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
çocuk gelişimi en iyisi
05 Yorumla- Soran+1 yıl
neden peki?
- Cevap sahibi+1 yıl
en azından seçeneğin çok olur
- Soran+1 yıl
seçenek derken sadece liselerde çalısabiliyolar yuksek lisans yapmadıkları surece
- Cevap sahibi+1 yıl
4 yil ve yuksek lisans ayrica iyi bir unv okursan hastanede bile calisabbiliyosun ayrica kres ozel cocuklar icin bile calisabiliyosun kendini gelistirmene bagli
- Soran+1 yıl
tesekkurler sanırım şu hastane işini araştırsam iyi olucak
- +1 yıl
Okul öncesi daha iyi diye biliyorm
00 Yorumla - +1 yıl
onlar aynı değil miydi ya :/
00 Yorumla okul öncesi
00 Yorumla- +1 yıl
okul öncesi
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevdiğini yap
03 Yorumla- Soran+1 yıl
sorun şu ki ikisinide seviyorum :)