AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Çözüm üretmenin lazım. Birlikte zaman geçirin. Bir hekime götürün. Kilo sorununu çözün endokrinoloji uzmanı görsün. Ayrıntılı tetkik yaptırın. Fiziksel sorun çözükğnce psikolojik sorunun çözümü için büyük bir adım atılmış olur.
üç yıl önce pandemideki halime yazdığım mektup ifşa edilmiş gibi hissettim, sen de babası olarak bunu bulup okumuşsun, gerçi karıştırıp bulduysan yanlıştır ama tavsiyem ona her haliyle güzel olduğunu hissettirip haftada ya da ayda bir defa da olsa birlikte bir şeyler yapmanız. maddi düşünme hemen, oturup birer çay içmeniz bile ikinize iyi gelecektir, kim bilir.
Eksik hissetmiş demek ki. Ailece yapabileceğiniz aktivitelerin başında tabi ki de birlikte bir film bakmak olabilir alışveriş yapabilirsiniz ona bir evcil hayvan alabilirsiniz sevgisizlik biraz zor olabiliyor eksik hissetmek sevgi yönünden çok yaralayıcı
En azından belki o boşluğu siz biraz doldurabilirsiniz akran zorbalığı hep vardır bir yerlerde bende yaşadım zor bir durum gerçekten bir evcil hayvan kafasını toparlayabilir bende öyle olmuştu iyi geliyor
Okuldaysa , bence öğretmeniyle konuşun , çocuğuma birisi laf ederse uyarın , izin vermeyin diye, kızınızın sınıf arkadaşlarını tatlı dille uyarsın, sizde evde onun ne kadar değerli olduğunu anlatın , ne kadar değerli olduğunu anlasın ve daha özgüvenli olsun , kendini korumayı savunmayı öğretin ona ❤
Akran zorbalığı yaşıyor. Onun sosyal becerilerini gelistirebilecegi fırsatlar şunun. Spor yapsın, resim yapsın, müzik aleti çalabilisin.. hem öz güvenini yerine getirir kızınızın. Ona onu sevdiğinizi mutlaka söyleyin. Okuldan geldiğinde nasılsın bugün arkadaşlarınla neler yaşadın gibi sorular sorun ama zorlamayin. Onun size her şeyi anlatabilmek için fırsatlar sunun.
Bence çocuğunuz ile güzel bir şekilde konuşun ve psikolojik danışmanlık desteği alması için yardımcı olun bazı zamanlar böyle duygular olabiliyor.
Üzücü kızına üzüldüm ama hayatın gerçekleri ötekileştirme vardır her yerde bu kaçınılmaz demek arkadaş çevresi iyi denk gelmedi herkes çocuk yetiştirmek bilmiyor maalesef keşke herkes ebeveyn olmasa
Ben öncelikle siz gibi annelerin hala varlığını görmenin beni ne derece mutlu ettiğini söylemek istiyorum. Benim görüşüm kızınıza övgüven kazandırmak için yollar aramanız özgğveni yüksek olan insanlar çok daha kolay arkadaşlık kurabiliyor. Ama ona bütün bunları yazdıran herkese yazıklar olsun. Kızınıza benm yerime de sımsıkı sarılın.
Iyi aksamlar Hatice Hnm, bu dünyada herkesin bir esi olacagini düsünüyorum! Sadece dogru zaman ve yeri bellememiz gerektigini düsünüyorum!
Yasadiginiz olumsuz olaylari “Onlarin Sorunu, Ben cok degerliyim” diyerek düsünür ve yasarsaniz bu sürenin ne kadar cabuk gececegini göreceksiniz!
Sizden bir tame daha yok, unutmayin lütfen🙏
Iyi aksamlar diliyorum….
Bence okuduğunuzu hissettirmeden sevginizi ve ilginizi daha fazlasıyla verin ona odaklanın olabildiğince yalnız olmadığını ve değerli olduğunu hissettirin. Birilerinin onu sevmesindense bu hayatta ki en kıymetli sevginin kendini sevmek olduğunu bilmesini sağlayın. Umarım her şey düzelir, sağlıkla kalın.
bende 14 yasimda falan oyleydim. Kilolu oldum icin dalga gecilmekten bikmistim. Kiloluyum diye kendimi cirkin buluyordum. hic kimse beni sevmiyor falan. hep cok uzulurdum.
Bence hocalarina soyleyin arkadaslariyla olan iliskilerini baksin.
Onun disinda onun yaninda oldugunu sevdigini hep gosterim.
Peki sonra iyileştinmi
Kardesim bu hastalik degil. Her kesin farkli psikolojik sorunlari oluyor. zamanla duzeliyor. Eger bazi insanlarda hala olumsuz dusunceler devam ediyorsa Bir Uzmanla , Psikologla konuşmasi gerekiyor .
Sevgisiz bırakmışsınız. Bir zamanlar ben de öyle hissediyordum ve o evi de insanları da terk ettim. Gerçi benim terk ettiğim kişiler dayım ve yengemdi. Simdi mutluyum babamı buldum. Kızınızı sevgisiz bırakmayın onu çevresinden kisitlamayin arkadaşları olsun. Bir anne den babadan ziyade arkadaş gibi olun ona. En çok şevkat merhamet ve çok da ilgiye ihtiyacı var. ileride kalıcı psikolojik sorunları olabilir.
Senin annen baban ayrı mı sen niye dayinla yaşıyordun
Ben böyle düşünmüyorum hangi yaşta olursak olalım ailemizin yeri ayrı dışarıdaki insan ilişkilerimiz ap ayrı bir anne olarak kızına çare bulmak istemesi bile çok güzel bişey.
annemle babamı dayım ayırdı bende annemle birlikte mecbur dayımla yaşıyordum
Niye dayın ayırdı
orasını biliyorum içi fesat zaten kimseyle anlaşamayan biri onun felsefesi bende olsun kimse de olmasın kafasında benim için 5 kuruş kadar değeri yok. Bana babam hakkında yalan söyledi ben de dayı yeğen ilişkisini bitirdim.
Ben olsam dayımın evinde hic durmazdım zaten
Peki ne zaman boşandılar
2002 yılında
dayımın evinde durmadım fakat kandırıldım buna yanıyorum babam hep benimle konuşmak istemişti ben hiç fırsat vermedim yanarım da buna yanarım 🥺😔
Üzüldüm ya onlar boşanınca sen kaç yaşındaydın
Benimkiler de ayrı ben hiç annemi görmedim
2 yaşındaydım ve 20 yılım babasız geçti ve kötü zamanlardı babasız kalmamak için babamı aradım buldum sende benim gibi yap git anneni bul bekli o senin gelmeni bekliyordur Allah bilir şimdi ne yapıyordur ne haldedir git anneni bul
Bende yıllardır annesiz büyüdüm anne sevgisi görmedim doğru düzgün ailem olmadı ailesiz büyüdüm insan bazen aile sevgisi arıyor gerçekten
Peki şu an kaç yaşındasın ve babanla ne zamandır görüşmeye başladınız
23 yaşındayım onu da doğum günümde buldum 3. aydımızı dolduruyoruz ve çok mutluyum onunla .. bana dayım ve yengem babamı kötü bir insan olarak anlatmıştı bende buna inanmıştım bi geldim melegimle tanıştım çok iyi bir insanmış demekki herkesin dediklerine inanmamak lazımmış
O konuda haklısın
İstk astna bi bisy sorcam sana
Muhtemelen aşırı duygusal açlık çekiyor. O yaşlarda fiziki yapı ve kilo vs.. dalga konusu olduğundan dolayı öyle düşünüyordur. Bence cocugunuzu sosyal aktivitelere yönlendirin müzik tiyatro gibi kisesel gelişimini etkileyeceği için daha özgüvenli biri olacaktır
Onu gerçekten sevin onunla zaman geçirin, hislerine ihanet etmeyin haklı olduğu zamanlar onu asla suçlamayın canını yakmayın beraber bir hobi edinin ama beraber yapın lütfen kızınızı kaybetmeyin normalde ben de karşıyım günlüğün okunmasına ama madem okumuşsunuz lütfen dikkat edin
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🥶🥶🥶🥶🥶
Korkunç bir şey ya huuu. İnsanlığımı sorguluyorum ve Allaha şükür iyi durumdayım.
Offff.
Kaç yaşında, acil cevap bekiyorum 🌹
Siz günlüğünü bulduğunuzu bence çocuğun yüzüne söylemeden ona sevginizi gösterin anca birinin onu sevdiğini hissederse iyileşebilir her şekilde kendini sevmesini öğrenmesi lazım. Eğer zorbalığa uğruyorsa bunun da halledilmesi lazım. Kızınıza ona herşeyi anlatabileceğini hep destek olacağınızı söylemelisiniz.
Onu sevdiginizi herseyinizi sizinle paylaşmasını sağlamanız ve sizin onu çok sevdiğinizi gösterim hissettirin onun sizden başka yakın arkadaşı dostu olmadığını insanların sahte menfaat peşinde olduğunu gerçek arkadaşlığı dostluğu bilmeyen insanları güzellikle hoş sakın bir dille ifade edin derim ben.
Merhabalar bu sizin suçunuz.
Tutucu ve baskıcı bir anne baba rolünde siniz demekki psikolojik olarak kız rahat değil... Serbest bırakın biraz gezsin tozsun
Maalesef cocuklar bazen acimasiz oluyor bu yüzden de özguveni olmayan cocuklara zorbalik uyguluyorlar. Cocugunuzla özgünven kazanabilecegi seminer ya da kursa gidebilirsiniz. Mutlu oldugu zamanlari aile birligi ile cogaltirsaniz daha az yalnizlik ceker. Umarim en kisa zamanda daha pozitife döner.
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edeemiyoruum
Yanlız kalma korkusu yaşayan kızınız var yardıma ihtiyacı olduğunu defterine yazıyor sizinle neden konuşmuyor cevabı sizde olabilir psikolojik destek almanız lazım?
Eğer sevdiği tarafındansa bu konuda bir şey diyemem. Eğer sizinle ilgilise sevginizi doğru şekilde hiss etdirmemişsiniz demkki. Kendisiyle konuşmak en iyisi
Bazılarımız kaderine terk edilmiş, hayatta hiç göz önünde olmamış insanlarız maalesef. Misal ben, yakışıklıyım giyimim kuşamım çağdaş, iyi eğitimli biriyim, motorum ve arabam var. 21 yaşındayım ve hiç birinin değerlisi olamadım bu hayatta. Ne biliyim kendimi artık bu hayatta npc gibi hissediyorum...
Kızın üstüne gitmeyin
Ders mers diye baskı yapmayın
Spora ve Diyete teşvik edin
Güzel bir spor ayakkabı ve eşofmanlar alın
Sabah koşusuna gidin ya da akşam
Bisiklete binin beraber
Ve özellikle bir grup spor aktivitesine, doğa gezilerine, grup gezilerine teşvik edin..
Kendiliğinden düzelecektir..
Kampa gidin ailecek.. Doğada olmak onu kendine getirecektir..
Biz doğadan geldik doğa bize bütün cevapları verir..
Aile içindeki sevgisizlik yüzünden kendini yanlız hissediyor yani sizin ilgisizliğiniz başka bi kardeşi varsa ve sizde bütün sevginizi ona gösteriyorsanız oda onu sevmediğinizi düşünür ve hep çevresinde sevilmediğini hisseder ve buda onu yanlışlara çok kolay sürükleyebilir
Kızınızın iyi olması için herşeyi yapın aile için de de değerli hissettirin kendisi mutlu olması için elinizden ne geliyorsa yapın ama siz kızınızın defterini okumamalıydınız bence sonuçta kendi özeli her neyse dediğim gibi mutlu ve değerli hissetmesi için herşeyi yapmaya çalışın, kızınızın sağlığı için de birşeyler yapmaya çalışın lütfen...
Belli ki onu çok ihmal etmişsiniz ona sürekli onu çok sevdiğinizi, her zaman yanında olacağımızı söyleyin ve sarılın sürekli beraber zaman geçirin aktiviteler yapın annesiz ve sevgisiz büyüdüğüm için ne demek olduğunu çok iyi bilirim lütfen ona iyi bir anne olun daha sonra her şey çok geç olabilir
Pskolojiknolarak etkilenmiş düzenli beslenme ve kendisinin çok değerli biri olduğunu hissettirmelisiniz kilo için düzenli beslenme çok önemli , bazı şeyleri için dünyasında büyütmüş, yaşını bilmesem de ilerde büyüdügünde çok daha iyi bir kız çocuğu olacagını çok güzel olacagını hayatın onun değer verdikleri ile değilde ona değer verenlerle çok daha mutlu olabileceğini şimdiden anlatmalısınız bir spor aktivitesi bulabilirsiniz şuanda yapabileceğiniz en büyük şey ona Öz güven aşılamak olur ...
Bı spor salonuna gönder ve bunu okuduğunu asla belli etme bir diyetisyen desteğiyle birlikte bu dertte geçiyo be bende bu tripteydim 110 kilodan 80 kiloya kadar indim giyimimi değiştirdim aynısını yapın bence hem spor insana ciddi bir özgüven kazandırıyor kilo verip güzel giyinmeye başlarsa olur bu iş bence
Artı olarak arkadaşı olmamasının sebebi bence kilosu değildir ya kafa uyuşmazlığıdır tabi burada kızın yaşıda çok önemli lisedeki insanlar en azından benim okulum daha olgunlardi yani çocukça hareket edipte kiloyla dalga geçip. zorbalamazlardı ortaokulda falansa kızın bilemicem
Sanirım arkadas ortami tarafindan dislaniyo ve bu onu cok uzuyo. Kucuklugunden beri kilosu hep dert olmus ona oyle oldugu icin kimse tarafindan sevilmedigini ve sevilmeyecegini dusunuyo. Bu konuda diger cocuklarin aileleride cocuklarina biraz ahlak ve saygi ogretmeli. Her ne kadar cocuk olsalarda kimse bu zorbaliga maruz kalmamali.
Boşlukta. Amaçsız bir hayatı var. Ne yapacağını bilmediği için hiç bir şey yapmıyor bu durum onu daha da dibe itmiş gibi. Pat diye bi değişiklik kafasını daha da bulandırabilir. Kilo vermesi ve hayatta bir amaç edinmesi için ona yardımcı olman gerekiyor. YouTube da hayalhanem maksat 114 sözler köşkü ve Çınaraltı kanallarının bu tür durumlar için çektiği videoları o evdeyken sen dinliyor gibi aç faydası olacaktır.
Kızınızın kendisini iyi hissetmesini sağlayın. Özgüvenini ve cesaretini yerine getirmeye çalışın. Başka insanların söylediklerini umursamamalı. Dış görünüşü üzerine bir zorbalık yapılıyor belli. Bakım yapmasını sağlayın , en azından kendini mutlu hissetmeye başlar. Onun beğeneceği şekilde güzel kıyafetler almalısınız. Kilosu çok fazla ise sürekli spor yapmasını tavsiye ediyorum. Eminim bu onu daha iyi hissettirecektir :)
Gercekten çok üzücü benimde bazi sorunlarım vardı güzel olursam çözülür sandım ama aslında sorum güzel olup olmamakla alakası olmuyor bence burada yapabileceğiniz en iyi şey cocugunuzu sevmek ona onu sevdiğinizi hissettirmek seni xok seviyorum iki varsın demek ve cocugunuzu mutlu olmasını sağlamak omu mutlu eden bir şeyi ya da çok istediği bir şeyi alarak onu mutlu edebilirsiniz cogununzl birlikte zaman gevirebilriisniz birlikte evde film falan izleyebilirsiniz
Bide kızınızın sosyallesmesini sağlamlısiniz aslında birileri ile arkadaş olmadaki asıl önemli şey kişilik ve hani kişiliği birileri ile arkadaş ola ola konuda konuda gelişir ve hani birisi kızınıza konuşmaktan keyif alırsa hoslanirsa böyle böyle arkadaki kurulur bence Bi hobiye kursa falan yazdiravikirisnjz yeteneğine gire arkadaş edinmesi icin
Öncelikle kızınızın yazdığı özel olarak tuttuğu şeyleri tanımadığınız insanlarla paylaşmak bile doğru değil ikincisi eğer kızınız böyle bir şey yazdıysa ebeveyn olmak için doğru kişi değilsiniz ve bu böyle devam ederse kızınızda ağır yaralar açarsınız bu bir süre sonra nefrete dönüşür size tavsiyem anne olduğunuzun farkına varın ve sorumluluklarınızı yerine getirin para vererek karnını doyurarak iyi bir anne olmuş olmazsınız ve kızınızı bir psikoloğa götürmenizde fayda var.
İlk önce kızınla karşılıklı güzelce konuşmak iyi gelir bi derdin var mı bi sıkıntın var mı kızım gibisinden sevginizi ona belli etmeniz onun yanında olmanız ona kendini iyi hissettirir ona size karşı kendini açık olarak konuşucak şekilde olmasını gösterin
anlatması için biraz dürtmeniz yeterli olur anneme hiçbir şey anlatmayıp kendi içimde savaşmaya çalışıyordum bende en sonunda anlatmaya karar verdiğimde annem biraz anlatmam için ısrar etmişti günün sonunda kendimi annemin kucağında ölmek istiyorum diye ağlarken bulmuştum onu çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım ve yaşıyorum sadece biraz sevgiye, ilgiye ve yardıma ihtiyacı var
Beraber zaman geçirin.
İlk önce onunla bir süre vakit geçirin.
Sonra yavaş yavaş sıkıntısını sorun.
Ama kademe kademe ilerleyin.
Direk gidip senin neyin var diye sormayın.
Arkadaş gibi davran ama annesi olduğunu unutturma spora birlikte gidin bazı şeylere teşvik et düzelir
Eksik kalan birşeyler var zaten açıkça yazmış. Sevgini hissettir
Kendimden örnek verecek olursam ilgisiz kalmış onunla biraz ilgilenin vakit geçirin derim ben
Kızımızı öncelikle çirkin olmadığını inandır ve mümkünse kuaföre bakima vs götür kendine güven duymasını sağla
Çok kötü zorbalığa uğruyor bu yaşta :( en iyi cevabı bence bir psikolog verebilir size imkanınız varsa gidip danışın
Bu arada günlüğünü karıştırmanız onu utandırabilir bence konuya okuduğunuzdan bahsederek girmeyin hatta okuduğunuzu hiç demeden konuyu açın konuşacaksanız arkadaşlarınla aran nasıl vs diyerek eğer iyi diyip geçiştirirse herkesin vardır anlaşamadığı birileri diye sorabilirsiniz kendinizden örnek vererek falan belki empati işi yarar yine de en iyisi psikolog bence...
İlgi alaka göster yaşı kaç bilmiyorum ama şunu söyle ona kızım belirli bir yaşa geldiğinde bun yazdıklarına bakıp güleceksin de.
Eger ergenlik dönemindeyse bu duyguları normal gibi. Ama onunla beraber daha cok şey paylaşabilirsin. ama yine de bi terapiste danışın bence
Biraz daha fazla ilgilenip sohbet edebilirsin. Yanında olduğunu hissettir ona. Dış görünüşü ile barışması için olumlamalar ve telkinlerde bulun.
Konuyla alakasi yok ya da biraz ozel olacsk belki ama babasiyla bosandiniz mi?
hyr
O zaman cocugunuzla ilgilenin biraz. Demek ki hic ilgilenmiyorsunuz cocukla
Aynen ilgi gerekli
Tam ne yapilmasi gerek bilmiyorum ama profosyonel bir yardim sart gibi. Cok karamsar bir durumda. Sayet yardim edilmezse dahada kotu seyler olabilir.
Belli ki sınıftakileele arası iyi değil. Öğretmenleriyle görüşün okulunu değiştirin
yanı benım cocygum hıc bı zamman okuldakılerle analasmıyır
Bu benim kızım olsaydı yıkılırdım demekki iyi bi ebeveyn değilsiniz
Oyle demeyin cok agir bi laf bu belkide sevgilerini belli edemiyorlardir
Etsinler ozaman
Bence notu bulduğunu söyleme bu onu utandırır ama arkadaş bulmasına yardımcı olsan iyi olur gibi
Çoğu kişi yalnız hissediyor bazen buna bende dahilim. İnsan sevilmedikçe üzülüyor içten içe
özelini okuman hoş değil ama kızınlq vakit geçirmeye onunla konuşmaya çalış
Buraya bişey yazmayacağım özele gelirmisin veya bu benim tlegram @Ercihanerdemli ordan yazalım
kızınızı alın karşınıza onunla bir arkadaş gibi konuşun bence...
Kızını al ve alışveriş e çık gez dolaş arkadaşa ihtiyaçi yok sevgiye ihtiyacı var onun.
Aile sevgisi. gösterin.. Arkadaşa ihtiyacı kalmasın. Arkadaşı olun, Dostu olun, Ailesi olun.
Onunla konuş sevgi göster ilgi goster yalnız bırakma cocugu
İlgi alaka sevgi hoşgörü özgürlük. Tüm bunlar olunca mutluluk olunca kilo da almaz insan.
Bence kizinla bir konus. Derdi ne nelere sikiliyor neleri ozluyor. Sevgi onun icin ne ifade ediyor?
çok geçmiş olsun öncelikle. kızınız çok yalnız kalmış arkadaş ortamına girmesi şart yani sosyalleşmesi lazım ilk önce bir psikoloğa götürün ikna edin öyle en iyi o anlar o onu yönlendirir konuşur bir arkadaşı gibi ondan sonra yalnız bırakmayın takip edin arkadaş olun onunla konuşun dertleşin vs vs sosyalleşmesi şart insan içibe vs mesela Cafrye gidip baş başa oturun konuşun sorunlar üzerinde yoksa bu sorunlar çoğalır aşır başını gider çözmeniz lazım nacizane fikrim
Kızınız kaç yaşında spora göndermenizi tavsiye ederim ve onu sevdiğinizi daha fazla hissettirmenizi