Kızım neden boyle bir not yazdi (açıklamayı okuyun)?

Gecen gun temizlik yaparken 14 yasindaki kizimin odasina bir kagit buldum ve kagitta bunlar yaziyordu : Anne bunu sana asla vermiyecegim ama bulduysan okumaya devam et biliyorum eger ben birsey basaramazsam beni asla evlat yerine koymayacaksin oglunu hep daha cok seveceksin insallah birgin kendini biraz olsun pişman hissedince beni suclamayi birakirsin Ama seni asla affetmiyecegim cunku bana asla evlat sevgisini hissettiremedin o sevgi hep oglunaydi sirf sirf kimseden sevgi gormeyeyim diye herkesi baa karsi doldurdun. Bence sen anneligi sadece para vermekle birseyler satin almakla oldugunu saniyorsun. Bence oglunla tedavi olmaniz gerek sinir hastasıniz ve kisilik bozuklugunuz var. Cevrenizdeki herkesi suclu goruyorsunuz. Eskiden babam senle kavga edince babama cok kizardim cunku senin kilina dahi zarar gelsin istemezdim. Ama artik babami cok iyi anliyorum sen gecinilmez bir indansin sen sadece kendini ve o yere goge sigramadigin olglunu seversin. Com bencilsin. Annem oldugunu sadece benden nefret ettiginde hatirlatiyorsun bana. Sunu unutma annelik sadece maddiyat degildir manevi olarakta cocuguna yaninda oldugunu hissettirmelisin. Sen oglun ne yapsa yapsin hep olun yanindasin ama ayni hatayi ben yapdan benim yüzüme bile bamazdin benden hic birser olmayacigini soylersin bana psikolojik ve fiziksel siddet uygularsin ya da abime ben bayilincaya kadar døvdurursun. Buyuzden hep su koca dunyada yapayalniz hissediyorum sirtimi dayayanilecegim bir annem ve abim yok. Belkide sinir krizlerinin ve onlarca siddetin tek sebebi benden icten ice nefret etmendi oglunla sana mutlu bir hayat dilerim -kızin. Bunlar yaziyordu napicam?
Kızım neden boyle bir not yazdi (açıklamayı okuyun)?