AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Ah canım ya. Kızınız kaç yaşında? Umarım bir an önce toparlanır❤
İlgisiz ve alakasız bırakmışsınız kızınızı belli ki bence bundan sonra daha fazla zaman ayırın ona
Ilk olarak onu sevdigini soyleyerek baslamalisin bence
Aynı deftere, sen bizler işin çok değerlisin. Seni çok seviyoruz yazılabilinir..
Çocuk çok ihmal edilmişe benziyor küçücük dünyasında çizdiği portreye bak yaaa offff 😪😪😪😪
Değerli oldığunu hissettirin kadasındaki olumsuz düşüncelere set çekin onun özel olduğunu herseyin zamanla kendisi gibi güzelleştiğini empoze edin lütfen yaa kaç yaşında küçüğümüz
Onu gerçekten seviyorsanız daha da sıcak davranmanız iyi gelecektir ona
Baya baya zorbalık görüyor. Yazık. Erken müdahale etmezseniz miss gibi bir ruh hastası kızınız olur. Bak bana 36 yaşında ruh hastası olup çıktım. Tekbirde almadim. Kıza sahip çıkın
Neden yaratildigini ve kim icin ne icin yasamasi gerektiigni yani inancini ogrensin. Musluman oldugunuzu dusunuyorum. Sonra gerisi gelir cunku kendisini sevmeye kendisini saymaya basladigi zaman etrafi umursamamyi da ogrenecektir.
Bence sizden ilgi bekliyor olabilir karşınıza alıp konuşun yalnız kalmaktan yoruldum diyor ona yalnız olmadığını onu seven bı annesi olduğu hatırlatın her anne çocuğunu çok sever tabiki ama belli ki kiziniz bunun farkında değil
Çocuktan bende yazmıştım bu şekilde aklıma geldi bende şişman çocukluk geçirdim bence çocuğunuz ilgi istiyor kardeşleri de varsa onları kıskanıyor olabilir onunla vakit geçirin gezin aktiviteler yapın her gün sevdiğinizi söyleyip öpün
Sevilmediğini diyorsa sevgi gösterin, yanında durun, destekleyin, çirkin olmadığını güzel olduğunu anlatmaya çalışın işte, mutlu olacağı şeyler yapın, kim dalga geçiyorsa ailesiyle konuşun, baskı yapmayın işte aklıma bunlar geldi bilmiyorum
Bu yaşlarda olur öyle abla sismanim demiş mesela spora yonlendirebilirisn diyetisyene goturebilirsin sevildiğini hissettir birlikte zaman geçirin bı iki sene içinde hem ergenlik gecicek hem spor çok daha iyi bir düşünce yapısında olabilir
Spor belki ama diyetisyen bence kendini daha kötü hissettirmez mi
Kızın tükenmişlik sendromu gibi birsye girmiş okulda onu anladığın kadarıyla dış görünüşü yüzünden dışlayıp zorbalık yapıyorlar aile hayatında gailba aynı sekilde kendini anlaticak kimse olmadığı için defterine yazmış
burada paylaşmış olman kızının neden mutsuz olduğunu anlatıyor zaten. Önce bir anne olarak saygı duymayı öğrenmelisin. Duygu geçişi yaşıyor olabilir o an duyguları o şekilde nüksetmiş olabilir yani gerek yok böyle didiklemeye
Hiç okumamış görmemiş gibi hareket edin ama kızınıza bu dönemde yakın olun bir anneden çok arkadaş gibi herşeyi konuşun ister iyi olsun ister kötü hatası da olsa onu dinleyin yanında olun
Spora yönlendirin ve diyetisyene kaba birisi olduğumu düşünürseniz ama en doğrusu bu
*Kaba birisi olduğumu düşünüceksiniz ama en doğrusu bu*
Kızınla beraber anne kız günü yapın alışverişe çıkın beraber mısır patlatıp film izleyin. Ve kızınıza güzel olduğunu, özgüvenli olması gerektiğini öğretin lütfen..
Kızın dış görünüşü yüzünden sevilmediğini düşünüyor o yüzden onun dış görünüşü değiştir alışverişe çıkarıp trend kıyafetlerden al saç stilini rengini değiştir
Bende bu durumlar. Vardı sonra cok ta önemli olmadıgı dusundum ama sizin kızınızın yanında oldıgunuzu hissettirin saçlarını tarayın öpün sarılın onu motivasyonunu arttırın
Spora yönlendirmeyi deneyebilirsiniz ancak onu da sadece spor salonuna kayıt ederek bitirmeyin, kızınız yalnız hissediyor bu süreçte yanında olun imkanınız varsa spora onunla beraber başlayın
Şöyle kızınızla daha çok ilgilenin bi spora ve diyetisyene yazdırın siz aşırı fazla sevgi versenizde dışardaki insanlar dış görünüşü yüzünden aynı davranmaya devam edecekler
Diyetisyene gönder spora yazdır kendini iyi hissetmesi için herşeyi yap
Onunla yürüyüşe çıkın analı-kızlı, sohbet edin.
Ona çok sarılın ve çok güzel oldugunu söyleyin. İnsanlar geçicidir yazık etrafında çok insan olmasını güzel sanıyor aslında hiç değil …..
Bence kızının defterini okuman çok yalnış özel alana giriyor ama okumuşsun artık yapacak bir şey yok. Bana göre destek çık yanında ol sevgini hissetir
Aynı mektubu kendine yaz bir çocuk sevdikçe güzelleşir ya sevmeyi öğret bana Allahım ya da Al canımı annem var demesin beni utandırmasın yaz
Dış görünüşünüden dolayı kendisinde bir ozguven eksikliği var spora yönlendirip asosyallikten uzak durması ruh sağlığı için iyi olacaktır
Kimseye ihtiyaçın olmasın çünkü pnlar kalıcı değil
çok arkadaşada gerek yok ve sende değildir belki suç sevmeyi bilmeyenler vardır
Siz ailesi olarak sevin sevginizi gösterin hissettirin her anında yanında olun onu destekleyin duygularını önemseyin kimsenin sevgisini aramasın 😊
ona değer ver bir kız çocuğu olarak aile şefkatine çok ihtiyacımız var yeni bişey giydiğinde çok yakıştığını söyle mesela onunla vakit geçir
bence okulunu değiştirmek mantıklı olan daha düzgün ortamlara yani okullara göndermelisin ve sana anlatması için şimdiden arkadaşı gibi olmaya basla
Aynen öyle buda mantıklı onun annesi olarak değil sadece aynı zamanda arkadaşı olarak davran onunla çık eğlen temiz hava al işte yav sevgi göster
Bende öyle demiştimm ama haklısın
İkimizde haklıyız dostum
Çocuğa biraz ilgi ve sevgi gösterin duzelir evinde mutlu olan çocuk okul hayatında da mutlu olur bunu unutmayın
Ağlamak istiyorum gerçekten kızınızı ben çok sevdim lütfen üzülmesin en çok anneler sever şu an evleniyorum önceden bende öyle hissederdim ama anneemmm varmış annem iyi ki
Sevgiye ihtiyacı var ailə değil arkadaş sevgisinede
Fazla kafaya takmasın hayatta her şey deniyor insana sonuçta maalesef
Kızınıza her gün sarılın ve ona dua okuyun baska bir sey diyemem
Keyif alacağı aktivitelere birlikte katılın. Ve en önemlisi de psikolojik destek almanız
Okuldan alın bence başka okula verin belki orada mutlu olur ve kızınıza mutlaka konus
Bence ona önce kendisinin kendisini sevmesini söyleyrbilirsiniz
Ona sevildiğini hissettirin daha sonra uygun bit dille konuşun ve gerekirse çevresini değiştirin
Çocuğunuzdan daha fazlasını dinlemek daha iyi sonuçlara yol açacaktır.
Ablacım kızınla iyi geçin ona sevilmediğini gösterme istedigini yap belli bir süre
Gidip sarıl ve onu sevdiğini söyle annesi olarak yapanileceğin en iyi şey sevildiğini hissettirmek
Bende sevmek istiyorum sevilmek istiyorum ama imkansız
Yanlış düşünüyorsun her insan değerli bir varlıktır ve eşittir.
Bı terapistle görüşün su an tam ergenlik dönemi bazı duyguları uç da yaşıyor olabilir
Ailesel bir probleminiz var mı peki?
hayır hıc yok
Bence bir çocuk psikiyatrisinden randevu alarak götürün. Çocuklar ailesine anlatmıyor sorunlarını ama hekime anlatacaktır.
goturdum ona da aanlatmadı
İlgi çekmek istiyordur belki
😇😇😇🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Anne büyük suç işlemiş
Ergenlik bunalımı.
Ügff zavallı çocuk 🥺
psikolog randevusu alın kızınız için o size anlatacaktır zaten bir şeyler
Pek sanmıyorum 3 kere ! nt! har etmeye kalkmış ve sırf psikolojik sorunlarım olduğu fark edildiği ama aileme söyleyemeyeceğim için psikolojoğuma yanlış cevaplar verdim ve şu an yıllar önce bıraktığım psikolojik desteğe ihtiyacım var fakat gene ailemden dolayı gidemiyorum onlar öğrenicek diye belki o da bu sebeple söyleyemeyebilir
Sevginizi göstermelisiniz.
Eyvahlar olsun kaç yaşında kızımız
kac yasinda..
aranizdaki bayi güclendirin..
Hepimize oldu. Sonra geçti
Sinemaya götür bireylerin yap onunla...
Üzücü durum ilgi gösterin
Off acilen yardım etmeniz lazım kıyamam ya
Bunu yazan kaç yaşında