AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Kötü bir babayla büyümektense babasız büyümek daha iyi
Bence veremez ve bencilliktir ama bilincli yapilirsa tabiki
Veremez ama baba kötüyse yeterli gerek yok çoğu baba işlevini yerine getirmiyor
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum aynı gelgit durumunu yaşıyorum.
Hayır ama zor olur. Gece hastalandığında vs ya da su borusu patladığında
Bencillik olur ama baba babalığını bilmiyorsa yapacak bir şeyde kalmıyor geriye
Anne tek başına hem baba olur hem anne yeri gelir arkadaş olur inan bir cocuğun hayatında anne olmaması baba olmamasından daha zor olurdu o yüzden ben bencillik olduğunu düşünmüyorum
Veremez net, çocuğu annesiz babasız büyümek zorunda bırakanlar sadece kendilerini düşünüyorlar.
sebebine bağlı bence neden babasız büyütuyor
Kardeş niye babasız büyütüyorsun olur mu öyle çocuk dediğin mutlu aile ortamında yetişir
Neden bencillik olsun, bu durumda olan çok kadın ve çocuk var artık günümüzde...
Bence herkesin vereceği Sevgi kendi vereceği sevgidir kimse kimsenin yerine Sevgi veremez
Evet bencillik olur 🙂 Bu cok zor bir karar ama çocuk iki tarafında eksiğini hissetmemesi lazım
Evlilik bitmişse ayrılan anne babadır ve çocuğun bir suçu yok. Mutlaka görüşmeli çocukla babası.
Eğer şartlar bunu gerektiriyorsa babayı boş ver derim ama bir çocuk için baba yokluğu zordur.
Aile ortamında büyütmek cocuğun psikolojisi için daha önemlidir
Bizim gibi toplumda zor iş bunlar iki kere düşünmek lazım.
Şartlar gereği durum onu gosteriyorsa bencillik değildir
Kötü bir babadansa hiç olmaması daha iyi. ‘Babam bizi suyla ıslatıp döverdi. Sırf gülüyoruz akşam ablamla konuşmuyoruz diye, beni hiç sevmezdi. Otozimli olduğumu düşünürdü. Yani tek ol daha iyi kötü biriyse
maalesef veremez. Baba hissi çok farklı his. Annelerimiz başımızın tacı fakat baba bir Çınar ağacıdır. Babamı kaybedeli 15 sene oldu ama hala eksikliğini hissederim. Ölüm dışında hiç bir evlat babasız büyümemeli.
Koşullara bağlı değişir ama baba sevgisine de ihtiyaç var , çocuk her nekadar ilgi alaka görse de baba ihtiyacı olacaktır.
Annesiz cocuk buyutulebilir diyorsan. Yani bir baba asiri sevgi gostererek hem anne hem baba olabilir diyebiliyorsan olabilir
bu senin elinde değil ki babasız büyümek kişinin elinde olmadığı için bencillik de olmaz zira bencillik kendini düşünmek demektir burada senin elinde olmayan nedenlerden dolayı babası büyümüş oluyor çocuk
Eğer ki buna mecbursa bencillik sayılmaz. Ama baba yokluğu hissedilecektir
Bence kısıtlama olur ama genelde koruma iç güdüsü ile yapılan bir yanlış
Ne kadar olmak istesede olamaz babanın yeri farklı annenin yeri farklı. Ama baba kötü ve siddet uygulayan biriyse büyümemesi daha hayırlı olur
Ne yaparsan yap babanın eksiğini anne tamamlayamaz.
Evet. Her sekilde etkilenir. Herkes mutlu bir ailede büyümeyi hak eder.
Babanın yerini Anne , Annenin yerini Baba dolduramaz. her zaman eksik büyüyüp ezik yaşayacak.
Bence sırf çocuk için yürümeyen ızdırap bir ilişkiyi sürdürmek hem kendine hem çocuğa büyük haksızlık. Zira zaten huzursuz bir ilişkinin olduğu evdeki çocukta ziyadesiyle gayet mutsuz oluyor.
Aşılama yönetimiyle hamile kalmak düşüncesindeyken denk geldiğim soruya bakın. 🙏
İnsanlar eksik canlılardır 1 taraf olmadan zor olabilir fakat öğrenilmiş çaresizlik olduğu zaman kısmen aşılabiliyor
babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak söylüyorum uzatmaya gerek yok.. veremez hüçbir türlü bir anne babanında verebileceği sevgiyi veremez.
Baba var baba var yani kişiye göre değişir o
baba eğer aile birliğine zarar veriyosa çocğun babasıyla büyümesi asıl ona kötülük olur bence
Evet ;)
bazen bir çocuğu babasız büyütmek, babalı büyütmekten daha iyidir..
Küçük yaşlardan itibaren büyütülürse bence bencillik değildir.
Hem annenin, hem babanın eksikliğini, hayatının her alanında hissedecektir. Ölüm olmadığı sürece kopmayın…
Veremez, baba bambaşkadır.
kadınların çoğu boş konuşmuş. annenin de babanın da yeri ayrıdır.
Tabi ki bencillik olur özellikle iyi bir adamsa
Nane yiyerek şeftali tadı alabilir misin
Sperm bankasından çocuk yapacaksın galiba?
Olmaz hele kız çocuğu ise hiç olmaz
Veremez kendini koy onun yerine
veremez eksiklik hissediliyor
Bencillik olur
Anne annedir
Baba da baba
Hayır neden bencillik oolsunki
Baba sevgisini anne, anne sevgisini baba veremez.
Verebilir ama babanın yerini tutamaz yine
Bencillik değil tercih bir nevi
Veremez. Kız babasız ise geleceği çok riskli.
@1incitanesi bır tik or***puluk
🤭
Baba olacak kişiden kişiye değişir
#Hükümdar
1 kanat hiç birzaman 2 kanat gibi olamaz
Hamileysen aldir bence
Kötü bir babaysa, hiç olmaması daha iyi
Çocuğu asıl huzursuz ortam yıpratır
Çok büyük vebal