Güncellemeler
+1 yıl
1 gün önce kan ve idrar testi verdim serum plazma hcg testi sonucu 13.3 çıktı bü gün sonuç için gittim doktora 2 gün önceki kan tahliliyle sonraki tahlil belirlicekmiş artış olursa gebelik anlamına geliyormuş ultarosonda görülmez dedi
Internette baktım yanlış olmaz sağlıklı olduğunu anlamak için verilir 2. Kez diyorlar ulturason 1 aylık bebeği görüyormuş.
Yarın tekrar gideceğim ama internete yazanla doktorun dediği bir deyil bu konuda bilgisi olan var mı doktor vs?
Internette baktım yanlış olmaz sağlıklı olduğunu anlamak için verilir 2. Kez diyorlar ulturason 1 aylık bebeği görüyormuş.
Yarın tekrar gideceğim ama internete yazanla doktorun dediği bir deyil bu konuda bilgisi olan var mı doktor vs?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gebeliğin söz konusu olmadığı bireylerde kandaki normal Beta HCG değer aralığı 0-10 mlU/mL olarak belirtilebilir. Bu değer aralığının üzerine çıkmış olan Beta HCG değerleri, özellikle de aktif cinsel yaşantısı olan üreme çağındaki kadınların birçoğunda büyük olasılıkla gebeliği işaret eder. hamilesin
Gebeliğin 13 ve 16. haftasında 13.300-254.000 mlU/mL.
Ul/ L
Referans değeri boş gebemiyim
evet gebesiniz hayirli olsun
10 dan buyuk 13 mg imis anne oluyorsunuz
3 veya 4 aylik bebek kürtajda olmaz
Çok teşekkür ederim
Hayır 1 ay sonra evlenicem nişanlıyım bu gün sonuç için gittim artış olursa hamilesindir dedi ultarosonda görülmez dedi 2 gün geçince tekrar veriliyormuş bilemedim yanlış olma ihtimali var mı
Internette yanlış olmaz sağlıklı olduğunu anlamak için verilir 2. Kez diyorlar ulturason içinde görülmesi gerekiyormuş 1 aylık olunca anlayamadım
bebiş olmuş simdideenn
Gidince değilsin derler diye korkuyorum neden 2. Yi istediler ultarosonda nasıl görülmüyor
bence yuzde 90 hamilesin sen mucise falan olmasi lazim
nişanliyken iliskiye girmeseydiniz keske ya
Anlık oldu sora bileceğim baska bir yer falan varmıdır aceba meraktan uyuyamıyorum sevinipte yok değilsin derlerse çok üzülürüm
Hiç baş dönmem mide bulantım aş ermem yok geciktim sağdeye 3 gün önce bi krap girdi o yüzden gitmiştim aslında
herkeste degisir gebelik 3 veya 4 aylik hamile olabilirsin gobek var mi
Ve kilo kaybım var takip ediyorum sürekli yaklaşık 7 kilo verdim
kadin doguma git
eyvah dusuk yapmis olma sen kramp varsa
Gidiyorum gebe birimine yönlendirdi yarın sabah gidicem anlık kramptı hızlı geçti 15 dakka falan sürdü ilk defa böyle oldu o yüzden gitmiştim doktordan o yüzden hcg yi örendim yoksa haberim yoktu kanam olmadı
Göbekte yok ya da ben farkedemiyorum istahım 2 haftadir çok iyi ama
kanka o zaman regl filan olduysan kan pihtisi gibi parca geldiyse kramp varsa düşük
ama hamilesin sen
Yok regli olmadım
yaşlar kac ki sizin
merak ettim
orada misin ona gore bilgilendiricem?
huuhuu gizliden ckarsan eger
jinekolog asistanıyım ben
Burdan yaza bilirseniz cok sevinirim
28
inanmiyorum yani hic mi bilginiz yok bunlar hakkinda😅
kac srnelik sevgilisiniz
Yardımcı olursanız sevinirim yanlış olma ihtimali var mı neden internete farklı doktorun dediği farkli
vallahi bence hamilesin sen keske dugun daha yakin tarih olaydi ya da hemen şey etmeseydiniz hic mi duramadiniiizz
Çocukluktan birlikte büyüdük
Bilgim olsa sormam
1 ve 10 a kadar degerlerse degilsin değer 10 dan buyukse gebesin
13.3 sonucum ama doktor 2. Testi istedi
3 4 aylık oluyormuş galiba ama geçikme harici bir belirtim yok 3 gün önce bi kasılmam oldu o kadar
Bunu biliyorum ama 2. Testi isteyip ulturasonda görünmemesi garip
olsun bebiş olsun be yasinda yerinde 18 falan sandim seni ben
30 dan sonra ana olamazsin vucut tasimaz
Belirsizlik oldu o yüzden çok tedirginim
2. Yi niye istiyor ultarosonda niye belli olmuyo niye belirtim yok simdi sevinip sonradan doktor yok derse yıkılırım
2. Sonucum 41. 6 çıktı
GEBESİN KANKAA
Ama genel olarak beta HCG değerinin >40 olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir.
Gebeliğin 25 ve 40. haftalarındasın
Değişmiş o sistem büyüktür küçüktür yok artık 6 aya falan denk geliyor galiba o kadar önce bir ilişkim yoktu
korunma oldu mu gizliden ciksn bilgilendiricem
Burdan vere bilirseniz sevinirim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!