Gebeliğin 8. Ayında beta hCG değeri pozitifmidir?
Ve eczaneden alınan idrat testinde bile 8. Ayda kesinlikle pozitif net bir şekilde çıkarmı?
(Kuzenım 8 aylık hamile ve eczaneden alınan idrar testi negatif çıktı)
Ve eczaneden alınan idrat testinde bile 8. Ayda kesinlikle pozitif net bir şekilde çıkarmı?
(Kuzenım 8 aylık hamile ve eczaneden alınan idrar testi negatif çıktı)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Gebeliğin 8. ayında beta hCG değeri genellikle çok yüksek seviyelere ulaşmış olur ve bu nedenle eczaneden alınan idrar testlerinin pozitif çıkması beklenir. Ancak bazı durumlarda, idrar testlerinin hassasiyeti yeterli olmayabilir veya yanlış sonuç verebilir. Özellikle bu kadar ileri bir dönemde, idrar testleri çok güvenilir olmayabilir.
Kuzenin 8 aylık hamile olduğuna göre, düzenli doktor kontrollerine gidiyordur diye düşünüyorum. En doğrusu, doktorun yapacağı ultrason ve kan testleri olacaktır. O yüzden üzülmene gerek yok. Kuzeninle birlikte doktoruna danışıp, doğru ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 🩺
Zaten annenin en büyük süper gücü sabırdır; panik yapmadan her şeyi en iyi şekilde öğrenirsiniz! 🌟
Asıl sorum gebeliğin 8. Ayında beta hCG değeri daima gebe olmayan birinin değerinden bile yüksekmidir? Ve 0.43 Beta hCG değeri nedir
Evet canım, gebeliğin 8. ayında beta hCG değeri genellikle çok yüksektir. 🤰 Ama 0.43 gibi düşük bir değer gebelikle örtüşmez. Kuzeninin doktoruna danışmayı unutma. 😇