Sizin diğer sorunuzda gördüm ama evliliğinizde problem var orası açık net buna rağmen siz hamile kalıp çocuk mu yapmak istiyorsunuz tam olarak neye karar verdiniz bir de şöyle bir durum var Kan değerlerinde bunun yüksek çıkıyor olması demek Sizin kesinlikle hamile olduğunuz anlamına gelmiyor sadece ve sadece ihtimal olduğunu söylüyor kesin net olarak hamilelik olayı ultrasonda ortaya çıkar
Sorunların vardı düzeldi ömür boyu sorunum olacak diye bir şey yok demi hamile kalmak istiyorum diye bir şey de dememiş im testimin sonucunu bilmediğim için buraya sordum bilmem anlatabildim mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamilesin
Tekrar olcum sonunda deger yükselirse ihtimal var demektir
Teşekkür ederim
Evlimisn hamile mi kalmak istiyorsun
Evliyim evet
Sizin diğer sorunuzda gördüm ama evliliğinizde problem var orası açık net buna rağmen siz hamile kalıp çocuk mu yapmak istiyorsunuz tam olarak neye karar verdiniz bir de şöyle bir durum var Kan değerlerinde bunun yüksek çıkıyor olması demek Sizin kesinlikle hamile olduğunuz anlamına gelmiyor sadece ve sadece ihtimal olduğunu söylüyor kesin net olarak hamilelik olayı ultrasonda ortaya çıkar
Sorunların vardı düzeldi ömür boyu sorunum olacak diye bir şey yok demi hamile kalmak istiyorum diye bir şey de dememiş im testimin sonucunu bilmediğim için buraya sordum bilmem anlatabildim mi
Senin gibiler hiç değişmez. 2 gün iyi olunca her şey güzel olucak saniuorsunuz
Sanane sana giren ne sananee yav seni ne ilgilendirir senin gibi erken mileti hep aynı yapicak bir şey yok
Komiksin. Sen sürünmeye devam et
Sanane devamsız seni
Sana ben Bi devam ederim pert olursun
İnsan ol git annana devam yap kavat kaybol şerefsiz
Seni savcılığa vericem
Ekrani aldım. Mahkemede görüşürüz.
Tm ver
Hamilesin canım
Ya Total HCG ne demek oluyor
Peki
Hamilelik testine verilen isim
Tm çok teşekkür ederim ❤️