Hamileyim aşeriyorum kocamı 4 kez markete gönderdim getirdiklerini yedim şimdi pjamalarını giydi tv bakıyor benim canım cevizli sucuk ve çiğköfte çekiyor yemessem ölürüm söylemeli miyim
1 ay
Kocamı 4 kez markete gönderdim ama tekrar aşeriyorum. Artık gitmesini istemek ayıp olur mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ay ne ayıbı. Aşerdikçe sen söyleyeceksin eşin paşa paşa alacak. Bebek ikinizin şımarıklık da olsa altüstü 9 ay bi nazını çeksin bir zahmet. Psikolojik de olsa biyolojik de olsa aşeriyorsun.
Çok tatlısın ama internetten getireyim şimdi inmesin ona da yazık
Getirtin olucak😅
Otuduğum yere gelmiyor
Tamam bak sabaha bekledin bişey olmadı dimi
Aldırdım fkdkdnfj
Bu aşerme olayını fazla abartmayın. Sağlıklı değil.
Abartmayın derken? Canımız çekiyor? Ne olmuş 9 ay biz istediğimiz gibi takulsak
9 ayın sonunda bebeği fırtlatmakla birlikte 2-3 kilo hariç diğerleri kalır, ayrıca beslenme alışkanlıklarını değiştirdiğin için, bu sefer aşermediğin halde yemeye devam edersin. Dikkatli olmak lazım.
Ben doktorumun bana tavsiyel ettiği şekikde besleniyorum. Ve kilom da normal.
Söyleme artık yeter bi çocuk doğuracaksın dünyayı mı sömüreceksin 😂
Allah Allah Canım çekiyor
Tekrar markete gönderebilin ama olur olmaz her saatte değil.. Sabah olsun öyle söylen.
Canım çekiyor
Tamam da adama da yazık
Aldı zaten o gece
Paylaşım trol ya da Yalan değilse 100 defada olsa erkek gider.. sonuçta evladı ve sizin için gitmiş oluyor.
Söyle knk. Siz bence internet uygulamalarını kullanmaya başlayın
Oturduğum here gelmiyor
Hmm
Yemezsen ölmezsin, aşeriyorum diyerek oyun oynuyorsun resmen.
Canım çekiyor ne oyunu. Tek düşündüğüm şu an çiğköfte
Söyleyin yani bu özel bir durum benim eşim için 4 degil 44 kere giderim
İnternetten sipariş verin böylelikle eşinde yorulmamış olur
Söyle canım bir şey olmaz zor en hassas dönem gidip alsın
senin canını s2yim ben hasbam hamileyken senin kadar aşermedim nasıl bir yaratıksın ki sen
Ay kocan sana değer verip bir bok almadı demi yazık aciz kadın
Bu aşermek heralde Türkiye’deki kadınlara has bir şey.
Yok cahil insan Amerika'da Rusya'da özel aşerme merkezleri var. Ve kadınların hamileyken gittiği uerler
Evet yurt dışında mevsiminde bulunmayan besinler için dondurulmuş ürünler bile satılıyor
@Mickywomen cshil
Kim o mu benmi anlamadım 😄😄
@Mickywomen o Aşko
😄😄Aşko kuşkolar geldi😄😄😄ok
Mutluluklar diliyorum size. Allah bir yastıkta kocatsın.
Valla bir tek yeşil erik aş eriyordum onuda kendim gidip alıyordum sabahın köründe marketin önünde bekliyordum. Hayatımda yemedigim yeşil erik tek hamileyken yedim.
Doğru ama eşinin almask lazkm
Yani hem hareket de oldu bana hava aldım.
Niye eşimin alması lazım bir hamileyim diye adamın canı yok mu ordan oraya koştursun. Bu erkekleri bir salın yahu.
Bu kadar erkek düşkünü olmana gerek yok kadınları salmayam erkekler. Doğum zor olay hamilelikte karısına hizmet etse ölmez ona çocuk veriyor ama en azından benim kocam senin kocan gibi yarım erkek değil
Senin yibi düşünmüyor
Ağır ol da molla desinler. ! Sen bir serin gel. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Niye illa eşimin alması lazım? Bir erik almaya gitmedi diye ya da herhangi bir şeyi almaya gitmedi diye neden yarım erkek olsun? Düşüncelei yarım olmasında ! Az totonu kaldır da hareket et. Evet tamam doğum zor ama dünyanın en zor şeyi de değil. Abarttt bir de bayıl istersen feriha 🤣🤣🤣
Giyin kendin git niye kocan gitsin sürekli
Ben hamileyim ya cahil adam ! Hani hamileyim ve soğuk almamam lazım mı inşlah senin neslin kurusun senden baba olmaz letefsiz
Bir sürü hamile kadın işe gidip çalışıyor ilk hamile kalan kadın sen değilsin abartma be
Uzmanlar hamile kadınların ağır işi varsa çakışmasın diyo3 mesala kasiyerlik yapmasınlar diyor! Cahilliğini de al git kafayı kadının çalışması ile bozmuş mal tek erkrk senin arkanda değil
Hamile olup çalışan güçlü kadınlar da var senin gibi markete gitmeye aciz sürekli kocasını kullanan kadınlar da var Allah senin gibiler den korusun
Abartmayın o kadar da aşermek olmaz.
Yemeksepetinden sipariş et, adamı yorma boşuna.
Yarın söylesen daha iyi olur ayıp adama ya...
Hımm bilemedim ki şimdi
Gönder gönder en doğal hakkın eğlenceli 🤩 olur