Biz evlendik ben ev hanımıyım bana dün biz ailemizden böyle gördük. Ben eve geldiğimde sıcak bir gülümseme ve hazır yemek beklerim seninde beklentilerini söyle ama ben bunları çok önemserim sabah uğurlanmak isterim dedi bende kendine bir uşak tut dedim sizce haksız mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Hayatına ortak almış, hayatlarınızı kolaylaştırmak için.
Eşiniz sizin hayatınızı kolaylaştırmak için işe gidip çalışıyor, siz evde oturuyor ev hanımlığı yapıyorsanız, evinizin işini de bir zahmet yapın ya.
Bu devirde tek maaş ile geçinmek nedir? Para nasıl kazanılıyor haberiniz var mı acaba sizin?
İnsanlık hali yapamadığınız da olur, ama bu sürekli halde ise eşiniz çok haklı.
Burada takılıp, Kocanız işte çalışırken buralarda vakit öldürene kadar 1 çorba, 1 yemek yapsaydınız...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaksızsın tabi.
Adam bütün gün çalışıp para kazanıyor e o senin uşağın mı? Bunun nesi saçma senin sorumluluğun bu, yapacaksın tabi. Eşin sorumluluklarını yerine getiriyorsa sende getirmek zorundasın. Sen sabahtan akşama kadar evde oturup ne yapacaksın başka, bir akşam yemeğini de mi hazırlayamıyorsun? Güleryüzlü karşılayamıyor musun adamı?10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu dialogların yaşandığı bi evlilik ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Bunu söyleme şeklinden dolayı mı yazıyorsunuz anlamadım ama ben de erkek olarak sabah işe gidip akşam geliyorsam, görevimi yerine getiriyorsam eşimin yemek yapmasını beklerim evet. Bundan daha doğal ne olabilir anlamadım. İşin uşaklık bi yani yok ayrıca.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Toptan redçi olma. Ama kocanda öyle külhan beyi gibi buyurgan olmasın. Evlilik karşılıklı sevgi ve saygıyı gerektirir. Yeri gelir yemek hazır olur, gün olur hazır olmaz o işten gelince mutfağa geçer birlikte yaparsınız. İlk günden itibaren birbirinize kırıcı olmayın kırmayın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
108Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Senden ne istedi
Git çöp topla
Eve para getirmi dedi
Or. spuluk mu yap dedi
Ne dedi
İnsan ol dedi
Olamiyorsan taklit yap dedi
İki gün saçını sevmese vay saçımı sevmedin diye kavga cikartirsin
Seviyorsan kocanı yaparsın bişe istememiski
Sen ise git kimse sana gulumsemesin uğurlamasın akşam gelince bi sıcak gülümseme bi sicak yemek esirgesin eve mi geldin otele mi belli olmasın bak gör halin nice olur
Sevmiyorsan ben yapamıyorum bu işi öyle de yoluna bak adamı da üzme16 Yorumla
Soran+1 yılAnnene laf mi ettim hani nerede bie de iftira atma ya
- +1 yıl
teşekkür @mutsuzgiirl
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın tabii ki sen hizmetçi değilsin
00 Yorumla Bunu sorumluluk, zorunluluk olarak görenler var. Şaşırtıcı. Yan gelip yat demiyorum. Çalışmıyormuşsun da zaten. Bir yemek yapmak, sabahları işe uğurlamak zor olmasa gerek. Fakat ben şunu yanlış buluyorum. Bazı aileler erkek çocuklarını bu şekilde yetiştiriyor, kadını hizmetçi gibi görüyorlar. Böyle düşünüyorsa bile söylemesi yanlış. Daha doğrusu söyleme şekli yanlış. Onun belirtmesine fırsat vermeden sen o iki kap yemeği hazır etseydin de bu lafları duymasaydın. Kaba bir dil kullanmamış olsa da yine de insanın zoruna gider. Benim giderdi şahsen...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne saçma seylerle ugraşıyorsunuz boyle yaparak üstun güçlü kadın falan olmuyorsun toplumda öyle bir algi oluştu o zaman senin bir şeye ihiyacın olduğunda eşinde sana ben senin bankan değilim para icin mi evlendin desin her şeyde boyle yapın sonrada bosanın çocuk yetistiremezsiniz siz bu düşunceyle olan çocuklara oluyor ya
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Sen çalışmıyorsan, evdeysen eğer bunlardan sorumlusun. Eşin nasıl akşama kadar çalışıyorsa bu onun sorumluluğu ise aynı şeyler senin için de geçerli. Ha bu arada sevdiğin kişiyi sabah uğurlamayacak, akşam geldiğinde gülümsemeni eksik edecek kadar önemsemiyorsan, bunları yapmayı çok görüyorsan evlenmeseydin.
20 YorumlaEv hanımıysan bir zahmet kocanı işe gideceğin de kalk kahvaltı hazırla ve yolcu et. Geldiğin de güler yüzlü ol ve karnını doyur. Çünkü ev hanımısın adı üzerinde. O adam sabahın körün de erken saatlerin de yatağından kalkıp işe gidip helal parasını kazanmayı biliyor ve karısına namusuna evine ailesine para getiriyorsa sende bunu sorgulayamazsın. Madem bunları yapmayacaksın aygır gibi osura osura yatacağım ben ev hanımı olduğum halde diyorsan eğer tekme yemen yakındır ben sana söyleyeyim.
20 YorumlaEşim beni neden aldatıyor. Al senin gibi benciller yüzünden. Sen adama ömür boyu kambur olucaksın. Maaaşına ortak. He oda benden cinsellik alıyor deme. Senin sanki ihtiyacın var.
eğer ev hanımıysan. Adam sana güzellikle böyle olmanı isterim demiş. Uşağım ol dememiş. Adam işine gidip senin ihtiyacını karşılıyor. O nie sana uşaklık yapıyor. Acayip sinirlendim013 Yorumla- +1 yıl
@Ayşe72722 kusura bakma ama böyle gönderi yayınlarsa böyle cvp alır. Madem hayat paylaşılacak birlikte yaşlanılacak? Neden gönderiyi yazan kadın, eve geldiğinde güler yüz sıcak yemek isteyen bir eşin duygularına karşılık vermiyor. Adam gidicek çalışcak kadın akşama kadar onun emekleri üzerinde yaşıcak sonra da aşk beklicek.
Bence evliyim. Tek çalışıyorum. Her erkek gibi bende güler yüz sıcak bir yemek isterim. Bunu tüm erkekler ister. Erkek üstündür demiyorum. Sakın yanlış anlama ama erkeği sadece bir maaş ve hayat garantisi gibi gören kadınlardan nefret ediyorım. Sözüm meclisten dışarı - +1 yıl
@Ayşe72722 valla gönderisine çok sinirlendim. Tek çalıştıpımı ve eşimi hayatta böyle düşünmediğimi bilmeni isterim. Cidden benim can yoldaşım ve paramıda sonuna kadar çatır çatır yesin. Ama arada sevgi aşk ve hayatımın sonuna kadar yanımda olacağını bildiğim için. Zaten evlilikte böyle olmalı. Halen yazısını okuyup sinirleniyorum.
- +1 yıl
Bi de ne güzel eşi de demiş sende beklentilerini söyle diye. Ne kadar anlayışlı kocası. Hayat müşterektir. Koca çalışacak eve ekmeğini getirecek kocalık görevlerini yapacak. Kadın da Bi zahmet sıcak gülümseme ve samimi Bi karşılamayı çok görmesin ne var yani? Kadın bunu mecburiyet gibi değil isteyerek severek saygı duyarak yapmalı zaten.
Soran+1 yılAhahaha kocamda iyi mal var yan odadan annenin inlemeleri geliyor:))
Soran+1 yıl3 yaşında ki çoçuk beynine sahip olsam senin Gigi diploması olmayan bir varoş olurdum
- +1 yıl
kªhpeliğin bahanesi olmaz lan neyden bahsediyon sen ªq
Soran+1 yılAmca ;)) kudurma bu kadar.
+1 yılHaksızsın, dibine kadar.
Yaw anlamıyorum zabahtan akşama kadar evde ne yapıyorsun?
Nenem sabah 6 gibi kalkıp bütün işi bitiriyor, evi en baştan temizliyor hergün (şaka yapmıyorum), sen ne yapıyorsun?
Sıcak bir gülümseme, güzel bir uğurlanma, yorgun geldiğinde de sıcak yemek istemiş adam, bu nedir be, akşam akşam tepem attı ya10 YorumlaBana ayıp etmişsin gibi geldi. Eşine sıcak bir gülümse ve yemek yapmayı çok görüyorsan işin zor. Yani onun istediğini yapıp onu mutlu etsen çok mu? Zaten senden çok bir şey istememiş. İşlerin konusunda sana yardım edebilir ama yorgun olduğunu belirtmiş. Bence eşine bunu çok görme. Birbirinizin isteklerini yaparak birbirinizi mutlu edin. Bir ömrünü onunla yaşıyacaksın zaten. Sevgiler...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Haksızsın evet. Sen ne için varsın o zaman? Birinden birini seçeceksiniz hayatta. Ya çalışacaksın kendi ekonomine sahip olacaksın o zaman paşa paşa adamlar da bir işin ucundan tutacak hizmet beklemeyecek ya da ev hanımıysan da evde hizmetçilik yapmayı kabul edeceksin. Seninde işin o. Yemek de yapmazmış uğurlamazmış da ee para da getirmiyor ne işe yarıyorsun a*mk. Gören de Pamela Anderson gibi yatakta zannedecek.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap gerçekten tbrik ederim 😂😂
+1 yılSonuna kadar haksizsin senin gibiler yüzünden adamlar aldatıyor sonra çıkıyorsunuz adam beni boynuzladi ulan sen böyle yaparsan adam tabiki boynuzlayacak evde essek besleniyor ya kadın besliyor sende bi zahmet hazirlayirver akşama kadar tiktokta Aveo avel gezecegine elin itiyle kopuguyla konuşacağına bı zahmet o kadarını da yapiver sadece evliliği cinsellik sandın sen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakında o senin üstüne bir dost tutarsa görürsün...
çalışıyor olsan haklısın...
ama ev hanımısın, adam çalısıp geliyoo
bir kap yemek hazırlayıp hazır etsen olmaz mı?
senin gibi kadınların yüzünden tüm erkekler hepimizi öyle sanıyooo.
inşallah aldatır seni26 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılYakında bana dost olarak senin ka.. ltak ananı tutsun benden izin.
Cevap sahibi+1 yılayyy anama gerek yok ben varım :))))
Soran+1 yılAa evde kalmış baba yanında sığıntı sevmez kocam. Onun yemek yediği yerde hesap ödeyemez sin sen fkkekdkd
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha :))) daha 2 yaşındayım evde kalmadım bu bir,
ayrıca senin gibi koca parası yemiyor kendim kazanıyorum :)))
Diş hekimiyim :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir insana söylese yapar bunu insanlık namına kaldı ki sen eşisin sana kalkıp çalışacaksın hurdacılık yapacaksın ayakakabı boyayacaksın eve para getireceksin dememiş normal adam işten yorgun geliyor ve sıcak bir yemek gülümseme istiyor bir zahmet yap yani
00 Yorumla Bu kararı, birbirinizin rollerini ancak siz belirleyebilirsiniz. Kimine göre doğrudur yaptığınız kimine göre yanlış. Koşullar, yaşam biçimleriniz, doğduğunuz aile buna verilen cevabı etkiler. Sadece evlenmeden önce bunlar muhakkak konuşulmalı. Siz çalışmıyorsanız gününüzün nasıl geçmesini istediğinizi evlenmeden önce eşinizin biliyor olması ve bunu kabul etmesi gerekir. Yaşadığınız sorun bir boşanma nedeni bile olabilir. Hassas konular. Konuşulmalı anlaşılmalı. Umarım mutlu bir evlilik olarak süreciniz devam eder.
00 Yorumlaee o çalışacak sen yan gelip yatacakmısın tüm gün ev hanımı olmayı seçtiysen bu işler yapman gerekir sana emir verir gibi gelmiş sanırım kelimelerde bir emirvaki yok gibi duruyor ama ses tonu vs sana öyle geldiyse bende sinirlenirdim tabi , kişiyle alakalı bir durum bu nelerini duyuyoruz hiç yemek yapmayı bilmeyen eşler de oluyor çalışmayan erkek çok sevdiği için bir şey demiyor veya evinde yardımcı kadını olanlar yani değişir bu umarım yaptıgın seçimden pişman olmazsn
01 Yorumla
+1 yılEv hanımısın zaten ya nolcak ki yemeği sen yapsan ben çalıştığım halde yapıyorum yemek ise giderken uğurluyorum saati uyuyosa çoğu zaman ondan önce evden çıkıp işe gidiyorum bana kim uşak tutsun o zaman
15 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi swkimnol ikincisi mesele iş buyurması
- +1 yıl
Yemek yap demek iş buyurmak değil bence iş buyurur gibi söylediyse de bunu kocanla konuş. Adam işten aç geliyo ama yemek beklemesi çok doğal ben de işten deli gibi aç geldiğim için yemek olsun da yiyim diye nasıl bekliyorum
Soran+1 yılYemek beklemesi değil mesele. Hazır olsun işte sıcak olsun burası büfe mi ! Bana iş buyurması acı
- +1 yıl
Annem yıllarca ben eve geldiğimde bana hazır sıcak yemek verdi çok da zor değil eşinin geliş saatine yemek yapmak gelişi belli sonuçta. Haftasonu eşim çalışınca ben zaten onun geliş saatine yemeği hazır ediyorum. Evlilik o kadar büyük bir sorumluluk ki sen daha yemek sorumluluğu alamıyosan işin zor keşke bir ay bı çalışsan da çalışmanın zorluğunu anlayıp azıcık olgunlaşsan
Soran+1 yılYa ben eşimin geldiği saatte zwten sofrayı kuruyorum analamadığın nokta onun bana hazır olsun sıcak olsun diye emir vermesi. Külhan beyi mi bu ! Ben ondan bid şey al demiyorum hayatım paran varsa alır mısın diyorum
Hakli değilsin sanırım. ev hanımıysan yani bir işin yoksa yapmalısın diye düşünüyorum. Çalışan bi kadın olsaydın sonuna kadar haklısın derdim. Ama senin işin zaten "ev". Yani istediği o kadar da zor bişey değil:)
20 Yorumla
+1 yılŞimdi çalışan bir kadın değilsen biraz empati kurmani tavsiye ediyorum sonuçta kocan çalışıyor yorgun argın eve geliyor ben olsam ben de isterim çalışan bir kadın olsaydın beraber yapın derdim ama burada kocan haklı gibi 😐
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani biraz. Ev hanımı olmasan işleri bölüştürün derdim ama sen evdeyken tabii ki evinin temizliğini de yemeğini de yapacaksın, kim yapacak ki başka yemek yapıyor olmak ne zamandan beri uşaklık oldu?
23 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatamıyorum yemek yapmak değil mesele meseöe onun böyle hazır isterim gibi havlara girmesi
- +1 yıl
Ha yani evet biraz emrivaki konuşmuş o doğru
Soran+1 yılO y mevzuya takılırım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmir vermesi senin canını sıkıyorsa emir vermeden konuşmasını rica et. Anlayışsız biri gibi gelmedi ne güzel senin de beklentilerini sormuş. Yemek ve ev işlerine gelince çalışmıyorsan yardımci tutulacak kadar da paranız yoksa mecbur yapman lazım adam çalışıp bir de başka işler yapamaz maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olması gereken odur emir degil kadın gmrevini bilcek erkek görevini bilcek herseyden önce bunları bırak bı kenara saydı sevgi olcak sen yemegını yapacan kocanı ugurluycan hoş geldin oda seni mutlu etmesini bilcek güler yüz olması gerekli
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim görevim olduğu nerede yazıyor
Haksızsın çünkü çalışmıyorsun iş bölümü yapınca ev işleri sana kalıyor
Senin kölen mi bu adam canım Allah Allah 🙄313 Yorumla- +1 yıl
ya da kendisi de çok basit bir şekilde bir işe girebilir ve çalışır hale gelir. Böylelkle ev sorumlulukları iki kişiye düşer
- +1 yıl
Ya kişiden kişiye değişir aslında. Bana sorarsan da bence evde kalmak daha zor. Bir süre sonra bunalıyor insan. Ama evde kalıp akşama kadar yatmak kişinin hem kendisine hemde evli olduğu kişiye hakaret
- +1 yıl
Bir çok alanda bulabilir ama zor cidden. Evde kolay değil ama yine de. Beni eve tıkayacaklarına çalış deseler çalışırım :D
- +1 yıl
:) :) Sen çalıştın sanırım hizmet sektörü dışında.
- +1 yıl
Ahahaha ne işinde çalıştın da o kdar tvbe ettin
- +1 yıl
Yahu hiç bir şey yapmamışsın ahahahaha🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın eğer ev hanımıysan.
Bu bir uşaklık değil ki ne alakası var o da sabahın köründe kalkıp akşamın köründe eve geliyor sırf iki ekmek iki malzeme çıkarıp sana verip birşeyler çıkarasınız diye bu da şimdi kölelik mi oluyor?00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı tarafın yok. Çok geçimsiz ve sorunlusun. Adam hala seninle evli kaldığına şükret. Yemeğiyi yapıver sende. Adam o kadar çalışıp evi geçindiriyor. Bu kadar kapris şımarıklık niye? En basittinden bir yemek bile yapsan kocanın gönlü olur.
00 Yorumla E adam niye evlendi? Eve geldiğinde bir karşılama, sıcak yemek olmayacaksa sadece sevişmek için mi evlendi. Sen ona da laf edersin, kendine bir metres tut dersin 😏
08 Yorumla
Soran+1 yılAAA böyle düşündüğüne görw yarın karınds senin eksikliğini metrses tutarak kapatır sende evet haklısın dersin
Soran+1 yılUlan metres tutsun diyem ben miyim
Soran+1 yılAlakası yok ben evlendiğimizden beri yemek yapıyorum gömleğini de ütülüyoeum mesele onun bana Emir cümleleri kurması
Soran+1 yılYazmış sıcak olsun hazır olsun bu ne ! Zaten hep o gelince sofrayı kuruyorum bie aydır böyle mal mal beni ainie ediyor
+1 yılHaksızsın. Adamın beklentileri gayet normal. Bunlari saçma buluyorsan zaten adamın senin gözünde bir değeri yok demektir. Zaten gayet güzel bir dille söylemiş hödük gibi davranmamis.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bulmuyorum emie verwrek söylemesin
+1 yılHaksizsin ya ne demeye evlendin o zaman yazik evlenen kisiye. Madem yapmican ne demeye evlendin bide ev hanimiyim yazmis boyle dusunenin ne yuvası mutlu olur nede huzurlu
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeş. Sizi sıra ile mi gönderiyorlar. Ben yemek yapmak değil mesele böyle külhan beyi gibi hazır isterim Felan
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Trol olduğu belli ama olsun genede yazalım. Haksızsın çünkü çalışmıyorsan ev işleri sana kalıyor yani sen çalış kocan ev işlerini yapsın aranızda anlaşın
10 YorumlaBunları yapmanı söylemesi belkide seni irite etti belkide sen zaten bunları yapıyorsundur. Emir gibi gelmiş sana söyledikleri sen de o yüzden tepki göstermişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılHer istedigini yapma ama bence guzel karsilama cok onemli guzel bir gulumseme gosgeldin eger bir rahatsizligin yoksa kolay bir yemek yap haftada 1 kere evi temizle cokta zor degil bence. :)
00 Yorumla Bunları yapmaya kimse mecbur değil zaten. Kadın sevdiği için bunları yapmak zaten ister sen yap demesen dahi içinden yapmak gelir senin içinden gelmiyorsa zaten o adamı sevmiyosundur sevmediğin bir adama elbette yapma zorunluluğun yok cevabınıda söylemişsin.
05 Yorumla- +1 yıl
@Piposs kimse kimseyi beslemez. Bu nasıl cünle bir de kadınsın
- +1 yıl
@Kocasındansikayerçi anayasada sorun varsa bu benim sorunum değil
Peki adam niye evde sadece oturan birine keriz gibi maddi ihtiyacını karşılasın kadın olarak erkekten üstün müsün
Bir normal olamıyoruz ya erkek üstünmüş gibi davrananlar fırlıyor ya da senin gibi kadını erkekten üstün görenler 🙄
Ayrıca hakaretini şikayet edicem
+1 yılTerslemeden söyleseydin keşke sen de benim gibi asabisin sanırım şimdi günümüzdeki erkekler ev işlerinde karısına yardım etmiyor hele ki ev hanımıysan mecbur yapmak zorundasın
00 YorumlaBunlar olması gereken şeyler söylemeden yapılması gerekir yapılmiyorsa ne diye seviyorsunuz bir birinizi ne diye evlenip yuva kurdunuz troll soru olarak görünse de cevap vermek istedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. 01 Yorumla
Soran+1 yılDkpwdm
+1 yılO adam senin uşağın mı kölen mi de senin karnını doyurmak için uğraşıyor. Ulan senin gibileri ölse bile üzülmüyorum. Sonra niye kadın cinayeti.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmasın ben çalışırım
- +1 yıl
Yemek yapmıyor diye değil. Kocasını sömürüyor diye. Hem adam senin karnını doyurmak için çalışsın sabahtan akşama kadar yat. Adamı sömür, adama gün yüzü gösterme, bir kapı açıp güler yüz göstermeyi işten say. Sonra vıdı vıdı vıdı. Çalışmayan erkekle evlenirsen ona yemek yapmazsın. Adam sana bakmaya mecbur mu? Sende ki * *dan başkasında yok mu zannediyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın bunun uşaklıkla ne alakası var bu karşılıklı uyum sağlamaktır sende ona beklentilerini söylersin empati yapın biraz.. bu şekilde senden eş olmaz...
00 Yorumla
+1 yılEv hanimiysan evde yan gelip oturuyorsan ozaman esinin yemeklerini yapmalisin. Adam ac yorgun eve geliyor yemegi hazir olmasini bekliyor? Boyle yaparak huzur olmaz o evlilikte sana soyleyim
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Her ikiniz çalışsanız evet haklısın.
Ama sadece tek bir taraf çalışıyorsa kadının görevleri ev yükümlülükleri haline geliyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılİşten geliyor bardan pavyondan baska kadinin yanindan gelmiyor
Çok zor bisey istememiş ki yemek yapmak cok zor bisey degil10 Yorumla Eee adam çalışsın sana baksın zikmek için sen sabahtan akşama kadar g*tünü kaldırıp bir yemek hazırlama! Olacak şey mi?
10 Yorumla
+1 yılAdam bütün gün calisip geliyor napsin hakki tabi ki güzel bi sofra bi güleryüz sonra da esim beni aldatiyor diye ağlarsn abi siz evlenmeyin ya
10 YorumlaEv hanımı tüm gün evde yatacak diye bir şey mi var. Bari yemek yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sorunun troll olduğunu düşünüyorum ama değilse adamın senden kurtulması lazım
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Haksızsın bunlar her kadının yaptıkları durumlar eşliğin anlamı nerede kalıyor bunlar olmadan dışarda hergün dürüm döner yiyebilirsiniz o zaman xD
03 Yorumla- +1 yıl
Şikayet edin bu kadını cidden o ağızları dilleri yansın
Haksızsın evliliğin sana düşen payını neden yapmıyorsun. O zaman sana ne gerek var? S*kmeye de karıya gider ya da sevgilisini getirir.
00 Yorumlaevde boş boş oturuyorsun adam çalışıyor bir yemek yapamayacaksan niye evlendin sende kendine bir Uşak tut o zaman sana para getirsin
50 Yorumla
+1 yılEvet haksizsin çünkü evde evli insanlara göre bayan çalışmış olsada evde yemek yapma işi ona düşer görevini yapmayacaktin neden evlendin acaba 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEv hanımısın bi yemek bile yapmayı çok görüyorsun. Sanki kendin için yemek yapmıyorsun açlıktan ölüyorsun. Ne değişiksiniz la
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence haksızsın çalışan bir kadın olsaydın bir şey demezdim de ev hanımı bu görevleri yerine getirir sanırım eşini sevmiyorsun
00 YorumlaOndan sonra bana niye evlenmiyorsun diyorlar adam insan olmadık türk kızıyla niye evlenecem
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmanın dkqğskdjs
Soran+1 yılAlmanım. Kanka
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ev hanımısın işin ne yapacaksın isteklerni söylemiş sana uşaklık olarak görüyosan evlenmeseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılGelip iş buyuramaz
+1 yılBu zamanda evlenilmez bunu anladık kadınlar akşama kadar yan gelip yatmak için evleniyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHafta içi. Bu gün ve işte değil burdasın bence sus
- +1 yıl
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hafta sonu dinlenmek hakkı
Soran+1 yılYok sende aynısını işşsiz ve paradız
- +1 yıl
İşimde paramda var ama evlenmem
Adam hakli. Calişmiyorsan ilgileneceksin evle yemegi de yapacaksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaparım ama onun gelipte ben hazır beklerim gibi cümlelei hoş değil
Soran+1 yılZaten evi ben temizliyorum ben yemek yapıyorum ama işte beni sinir etti
+1 yılHaksızsın tabi kendine uşak değil karı alır o da onu adam gibi karşılar
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sen i evde ne iş yapıyorsun? Konsomatris falan mısın?
10 Yorumla
+1 yılHaksızsın evdeymişsin rahatın yerinde zaten. Çok zor seyler mi istemiş?
10 YorumlaBen olsam seni aninda bosardim, kocan cok sabirliymis, birde güzelce uyarmis.
10 YorumlaHaksizsin hatta bos bir bayansin. Bu dusuncr ile evliligin cok surmez. Evdesin ev hanimisin evin isinide yemeginide yapmak zorundasin.
06 Yorumla
Soran+1 yılSen de bu saate işte olmadığına göre hdwlms
Soran+1 yılTamam n
Soran+1 yılSannneo
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBunları keyfi olarak yapmıyorsan haksizsin. Tabi onun da bunu söyleme şekli önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEv hanımının ve yapmıyorsun? İlginç... Karşılıklı beklentilerinizi bekarken söyleseydiniz keşke
00 Yorumla - Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam eve gelince yemek hazır olsun istiyormuş. Ben de kendine bir uşak tut dedim. Sizce haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler