AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
ailesinden böyle gördüyse napalım awk gidip ailesiyle evlenseymiş madem
Mal ya
Kocan haklı ama bunu kaba şekilde söylediyse haksız olabilir.
Oldu başka ne istiyormuş sanki sen onun yardımcısısın ne alaka yani
kadın erkeğine bakmalı
Evde o kadın ne işe yarıyor işi ne?
bu yüzden evlenmeyin koskoca adam bi yemek bile yapamıyor kolu kopsun inşallah
yorgun argın gelsin bide yemek yapsın
kadın yapabiliyorsa erkekte yapar bi zahmet
tek başına yaşasada yapmak zorundaydı bişi değişmedi
ama kadın ev hanımı
napalım çalışmayan kadınla evlenmeseydi
Haksızsın. Ev hanımıysan zaten bi zahmet yap bunları.
Kadin belki hastadir, ev hanimi diye hep evde is mi yapmasi gerek nasil sacma sapan bir dusunceler.
Ndjfmsjfksks bunu söyledin mi cidden?
Ben de çalışıyorum diye hep işe mi gitmem gerek, ne saçma düşünceler...
Sensin sacma ev hanimi diye surekli evde temizlik yapacak hali yok ya! Belki kadinin bir rahatsizligi vardir sen nerden biliyorsun?
erkek milleti anca önüne hizmet beklesin
Bak Bilal'e anlatır gibi anlatıyorum sayın ufak beyinli feminazi.
Soran kişi eğer bir rahatsızlığı olsa bunu sorusunda belirtir. Kendisi "Uşak tut" diye bir çıkış yaparak zaten bunun sağlık konularıyla alakası olmadığını söylüyor.
Herkesin sorumlulukları vardır. Kadın veya erkek fark etmez eğer çalışmıyorsa ev işlerini yapmak zorundadır. Kimse kimsenin yaşam sponsoru değil. Koca parası yiyip gõt büyütecek birini de ancak beyinsizler kabul eder.
orasıda adamın sıkıntısı çalışmayan biriyle evlenmiycekti ayrıca ben eşitliğe inanmam kadınlar her zaman daha üstündür
Bu nasıl bir dar bakış açısı? O zaman kadının sorunu, çalışmıyorken evlenmeyecekti.
Kadınların daha üstün olduğu konusunda hiçbir şey söylememe gerek yok. Gotumle gülüyorum.
anca gtünle gülersin zaten başka meziyetin yok çünkü
Mühendisim, gerçek zamanlı yazılım geliştiriyorum ve ileri seviye İngilizce biliyorum. Senin feminazi olmak dışında bir meziyetin var mı?
ingilizce ve İspanyolca biliyorum photoshop ve logo tasarımı yapabilirim, gelecekteki ressamım 😏
ayrıca dediğim gibi feminist değilim çünkü eşitliği savunmam
Güzel. Peki kullandığın photoshop programını yapanlar, logo tasarımı yapacağın şirketlerin sahipleri genelde erkek mi kadın mı? Hani kadınlar her zaman üstün ya ondan sordum.
Feminist demedim feminazi dedim zaten.
peki onları doğuran kim ve çocuğa zekası annesinden geçer annesi olmasa erkekler bi bk beceremez ayrıca kadınlarında bulduğu bir sürü şey var başta senin kullandığın WiFi GİBİ
www.google.com/search
Doğum yaptıkları için üstün oluyorlar yani. O zaman kısır kadınlar aşağılıktır diyebilir miyiz? Kadının tek işlevi anne olmak sana göre.
ben öyle bişi demedim ayrıca erkekler çok düz ve dar kadınlar birçok işi aynanda yapabilir düşünebilir ama bir erkek bunu yapamaz yapanlarda nadiren var onlarda genelde sanatçıdır zaten 🎨 🎶
Çünkü telefon ve internet için bu radyo frekanslarının kullanımı zaruridir.
Kısacası şu an tüm dünyanın kullandığı cep telefonları ve internetin var olmasındaki en önemli kişilerden birisidir Lamarr.

Hedy Lamarr hayatımızı değiştirdi! (Hedy Lamarr kimdir?)
Hedy Lamarr bugün Google tarafından doğum gününde Doodle yapıldı. Ünlü oyuncu Hedy Lamarr ayrıca çok önemli bir kaşiftir. Hedy Lamarr hayatımızı değiştiren GSM, GPS ve Wi-Fi teknolojilerinin mucitleri arasında yer alır. İşte Hedy Lamarr'ın hayat hikayesinden ilginç bilgiler.
bi daha araştır
Bak daha fazla uzatmak istemiyorum. Kadın bilim insanları da var elbette ancak erkek bilim adamlarına göre oldukça az. Bu mantıkla eğer Maxwell olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı. Böyle bir yere varılmaz.
Ki ben erkekler daha üstündür kavgası da yapmıyorum dikkatini çekerim.
bu beni ilgilendirmez
Bir insanı üstün yapan şey cinsiyeti değil, doğum yapması değil, birini döllemesi değil, zekasıdır ve o zekası ile ne yaptığıdır.
Büyük ihtimalle canını yakan bazı olaylar yaşamışsın ve bu denli erkek düşmanı olmuşsun. İyi hissedeceksen söyleyeyim kadınlar daha üstün tamam. Erkekler olarak hepimiz ucubeyiz mutlu oldun mu:)
e gene kadınlar daha zeki
Bunu akp seçmeninin cinsiyet dağılımına bak gözden geçir bence :dd
ya da tecavüz vakalarına bakalım ne dersin
Tekrar söylüyorum kadın erkek kavgasına girmeyeceğim. 12 yaşında değilim. Gül diye söyledim.
giremezsin zaten ben haklıyım çünkü
Kadınların üstün olduğu ve erkeklerin aşağılık mahluklar olduğu konusunda mı
😇
Boyun kaç?
niye
Merak ettim
boş ver
Eğer lezbiyen değilsen kendinden kısa ve güçsüz erkekler daha çekici geliyordur. O yüzden sordum.
güçsüz değilki boyla gücün pek alakası yok
Neyse. Yaş 18 mi bu arada?
evet
Tamamdır, bundan 5 sene sonra tam 23. yaş gününde hatırlarsın ksdeki tuhaf çocuk demişti diye.
Geçecek bu öfken merak etme.
benim düşüncelerim asla değişmez
İddiaya var mısın?
benden daha inatçı biri yoktur görüceksin
Tamam. 5 sene sonra hatırlarsın. Unutma 23. yaş günü.
adamın aradğı şey aile hayatı ve huzuru
senin aradğın şey maliyetsiz seks içeren ev arkadaşlığı
yazık adama
Adam zaten seni tutmuş ya, 2. Bir uşak maliyetli olabilir.
O çalışıyorsa sen çalışmıyorsan bu zorunluluktur sana
bunları simdi mi konustunuz yani ilk konusma dun mu gectı aranızda
Haksızsın ne kadar çok abarttın.
Yemek hazır olsun demiş ne var bunda?
Neyleyim sen çok yoruldun bugün dışarıda yiyelim karıcığım demeyen kocayı.
Direkt boşa bu adamı.
Senden kurtulsun da adamın önü açılsın
Seni de eşekler ziksin. Aw peynirir
Haklısın. Beklentisini skyim çok iyi demişsin. Bunu parayla yapan dolu, bunun için evlenmesine gerek yokmuş
Bu trol değilse sesini kes ve seni alan birini bulduğuna şükret bence.
30 35 yaşında kart değilim senin Gigi baba yanında sığıntı değilim 24 yaşında 172 boyunda 58 kg. Mesleği olan yabancı dili olan bir kadınım beni herkes alır. Kart or os pu
Baba yanında sığıntı olduğumu nerden çıkardınız acaba iş kadınıyım ben hem de sizin hayal dahi edemiyeceğiniz prestijde bir iş 😂 yabancı dil biliyomuşmuş😂 4 farklı yabancı dilim var hepsi ileri seviye
bi de boy pos yazmışsın sen zaten bunları kullanarak kendini bi adama yamamışsın bu da senin en büyük başarın olmuş zaten😂 aman diyim adamı sıkı tut😂😂
Ya ne güldüm koca parasıyla 20 liralık ruj alanlar neler konuşuyo ya😂😂😂😂😂
Evli olmak çocuk oyuncağı oldu adam haklı işten gelen adamın yemeği hazır olur
Tabiki haksızsın, bunları o söylemeden senin yapman gerek, o da sana aynı şekilde davranmalı, ancak bu şekilde mutlu olursunuz, kendine uşak tut ne demek, birbiriniz için fedakarlık yapmayacaksanız niye evlendiniz.
@Ayça8786 teşekkür ederim
Böyle kocayı buldun da şikayet mi ediyorsun? Pes? Öpüp başına koy.. Vay bee doğruymuş. Senin şikayet ettiğin bir başkasının hayali olabilir. M
haksızsın. o senin uşağın mı da çalışıp paranı veriyo? ev hanımıysan yemek hazır olmak zorunda
güncellemeye bak. demek ki senin ananı da başka kadınların kocaları... etmiş ki sen de kişi kendinden bilir işi. kendi kocanı paylaşıyorsun başka kadınlarla bu kadar gevşeksin yani :))
eğer sen güncellemeyi umuma yaparsan burada herkes de cevabını verme hakkına sahiptir üstüne alınma meselesi değil bu. kişi kendinden bilir işi aşko aynı şekilde anneleri de aynı biliyosun herhalde :))
Bana bunu diyen kadını sümüklü mendil gibi babasının evinin önüne atarım.
Babası da seni atar
Kusura bakma en basit haklarından istemiş , artık kadınlar gittikçe batılaşıyor yazıkkk
AAA yapma yarım erkek doku her yer adam Gigi para getiren erkek mi var.
Heee trol
Oda yorulup geliyor yazık adama yemek yapmak çok bişi değilki ben 1 saate 2 çeşit yemek yapıyorum yetiyor yine dinleniyorum bu hizmetçilik değil sende yiyosun sonuçta o yemekten
Ben seni haksız buldum sebebi ise ev hanımıyım demem, çalışan kadın değilsin nihayetinde
Haksızsin adama sıcak yemek yapıp kapıyı acmayacaksan 2 çocuk vermeyeceksen niye evlensinki ailesiyle yaşar hiç değilse sıcak yemek yer
kesinlikle
Haksızsın net!!! Ev hanımı im diyosun istedikleri şeylerde atla deve değil
Atla deve
Yazık o zaman bu değer vermektir eşine aslında iş olarak görmemen lazım
Ben zaten yaparım. Ama bana gelip iş buyurması acı
Adam sana ben böyle gördüm diyor güler yüzlü karşılamak önüne yemek koymak zaten ev hanımı olarak senin görevin. Çalışsan kimse sana eve geldim yemek hazır değil demez
Görevimm mi anayasaya göre erkek eve para getirmek zorunda ama kadın temizlik yapmak zorunda değil. Ayrıca ben ondan bir şey isterken al et demiyorum hayatım paran varsa alır mısın diyorum bu kalp kırmak
O zaman onunla otur konuş önce ne ekersen onu biçeceğini söyle
Baktın yine yapmıyor anlamıyor o zamn hiç bişey haketmiyor demektir
Sağol
baksen beyefendiue oldu olacak sen bide bu adamla cinsel ilişkiye gir çocuk yap hatta vay ahlaksız adam
Eğer ev hanımı isen senin görevin yemek yapmak çocuk bakmak vs yani biraz haksizsin adam okadar çalışıyor sıcak bir yemek çok mu 😊
Bu adamın en normal hakklarından biri zaten. Ha bunu emir verirmişcesine diyorsa, o zaman olay değişir.
Haksızsın tabi hem çalışma hem iş yapma nerde müşterek hayat
Eğer çalışmıyorsanız en azından gündüzleri yemeği yapabilirsiniz. Haklı yani eşiniz kendisine göre.
Çalışmıyor san bi yemeği de hazır ediver elin kalmaz 😀
Ev hanimiysan haksizsin. Sadece gorevini yapman gerektigini hatirlatmis
Burada Sen haksız değil direk sopalıksın eğer kocan çalışan biriyse burada haklı.
Adam çalışıyorsa dışarıda, senin en asli görevin bu. Akıllı olun ayıp ayıp.
Haksız sin adam akşama kadar ailesi için çalışıyor yemeği hazır olacak tabi sabah kahvaltısı hazır olacak güler yüzle uğurlayacak sin yanlış anlama ama suc sende yakında boşar seni
Böyle devam nasıl alışırsa öyle gider ne bulursa yesin
Helal olsun kız, aksam geldiginde disardan yemekte iste tamam :)
Haksızsın adam normal bisey istemiş ne var bunda yani
Gelmeden önce aramıyorsa sen haklısın da
O seni memnun edebiliyormu peki
Bi kap yemekte yapamıyorsa ne yapıtın pardon
He haklısın.. çakma prensesi
AAA kırma beni
ev hanımıysan yapcan tabi o zaman evlenmeseydin
Trol soru nasil belli ya az biraz inandirici olun
Neyinmkafasını yaşıyon sen ya :jsmdmd
sence normal değil mi bu isteği?
Yani hasta sökel değilsen yapman gerekir tabi
sen biliyorsun bu sorunun cevabını :)
Böyle trol sorular güzel görüş alıyor 😀
her zaman istediği olmayabilir
Haksızsın daha onlarıda yapmayacaksın neye evlendin acaba
Olmasi gereken şeyler bunlar zaten
Ev hanımı isen haksizsin
Gider de Ukraynalı bir Uşak tutarsa ağlarsın ama
😂😂
Ula başka ne işin var 🙄
Ben olsam ne derse yaparım kocam sonuçta hem dinimizde de itaat etmelisin
Bu mantığa göre sen de onun çalıştığı paradan almamalısın getirdiklerini yeme eğer ev hanımlığı yapmıcaksan
Çok haklısınız.
Bir erkek maddi durumu yettiğince karısına yardımcı tutmalıdır. Bu Hz peygamberin hadisi şerifi İslam dinine göre kadının sorumlulukları: güzelliğini eşine sunmak. Kocasının evini korumak kocasından izinsiz eve kimseyi almamak. Ve eşinden izinsiz dışarı çıkmamak... Ha dine gelirsek bir kadın ben bebeğimi emzirmek istemiyorum diyebilir. Eşi de süt anne tutmak zorundadır dine göre bebeği emzirmek zorunda değildir. Hadi buna da uyalım bunu duysan vijdansız dersin o kadına! Evet bir kadın evdeyse eşine yemek hazırlamalı tabiki. ama eşi bunu ben geldiğimde hazır olsun gibi emir kipi ile kullanmamalı.
@Kocasındansikayerçi tabiki diyiş tarzı önemli güzellikle derse kadın daha iyi hisseder kendini
Tabiki ben yorumları okudum kadın diyor ki ben her gün zaten yemeğimi yapıyporum ama k deyişi emir cümlesi kırdı beni
@Kocasındansikayerçi kadın bunları belirtmediği için yanlış anlaşıldı
@Kocasındansikayerçi ne kadar dindarsınız. Maddiyata bağlı hiçbiriyle dinimizde gücü yetmeyene zorunlu değil. Sizden duyan hepsi zorunlu anlar.
Toplu yaşamanın gereği herkesin üstüne düşen görevi yerine getirmeli örneğin benim abim çalışır ben de ona istediği yemeği yaparım ben de çalışsaydım eğer ondan yardım beklerdim açıkçası ev işlerinde ama ben çalışmıyorum hem öyle daha mutlu oluyor erkekler
👍👍
@Vrucutokmakkk bende gücü yetene demiştim aslında :) ayrıca bebeğinizi eşiniz emzirmediği zaman böyle saygı duyun dediğim gibi ben çalışan bir kadınım evliyim ve bir evladım var. Ben doğum İznine ayrıldığım zaman eşime her gün yemek yaptım. Hiç gocundmadan kahvaltı sını koydum gömleğini ütüledim körpe bir bebeğim olmasına rağmen eşimde bana sıcak olsun yemek hazır olsun demek yerine Allah razı olsun ama kendini yorma bebek zaten gece seni yoruluyor derdi. evlilikte Üslüp çok önemli.
Bu arada kullanıcı adım kocasından şikayetçi yazıyor ama onu goy goyuna yazdım yanlış anlamayın
@Kocasındansikayerçi muhakkak katılıyorum hepsine. Hayat müşterek
@Kocasındansikayerçi 😂😅belli o zaten
Yine KS'nin trol sorusu
Ne haklısın ne de haksız.
Seni o evde tutup besleyende hata
Neden haklı olduğunu düşünüyorsun
Normal olan bir durum değil mi bu zaten 🤷🏻
Senden bi cacık olmaz. dusman başına
Yav he he. bster ol emi. sana aciyanin aklını dikiiyymm