Evleneli iki yıl oldu ben şu an istemiyorum soranlara ne demem gerek istemiyorum şu an diyorum anlamıyorlar 😏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermek zorunda değilsin çocuk yapmak zorunda değilsin hamile kalmak ya da kalmamak sen de biten bir şey sen ne zaman hazır hissedersen o zaman korunmayı bırakırsın ve hamile kalırsın zaten insanlar karar vermeyecek buna sen karar vereceksin çünkü sen büyüteceksin onlar değil.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durumda en doğru cevabınız sana ne demek olacaktır.
Bu milletin çocuk takıntısını anlamıyorum, daha evlendiğimiz 2 hafta olmamıştı eşim arabayla işten gelirken mahalleden bir teyze arabanın önüne atlayıp çocuk var mı diye sormuştu.
Sana ne sen mi doğuracaksın, sen mi bakacaksın cevabını verin ki bir daha sormaya cesaretleri olmasın.03 Yorumla- +1 yıl
bu tip insanlara bende sevmiyorum evliyim çocuğum yok ama bi konuda haklılık payları var çocuk evliliği ayakta tutuyor, çcocuk yapmayan her 10 çiften dokuzu boşanıyor maalesef
- +1 yıl
@devletbaba34 Boşanma konusuna bir şey diyemem ama millet söylerken karşısındakini de düşünmeli, benim hemen çocuğum olmamıştı ve dışarıda konuşan insanlara cevap veriyordum ama eve gelince döktüğüm göz yaşlarını bir ben bilirim. O yüzden kimsenin hayatı bizi, bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez.
- +1 yıl
Bizimde çocuğumuz olmuyor çocuk yoksa boşanma yüzde doksan çocuk varsa boşanma yüzde on
+1 yılBir cevap vermek zorunda değilsin ki? Bazı şeyleri eski düşüncelerden atmak lazım. Bu zaman ile 40 yıl öncesi aynı durumlar yok aynı şartlar yok aynı ekonomik durumlar yok. İnsanların psikolojisi bile tamamen değişmiş iken bu anlamsız sorulara cevap hiç verme. Siz nasıl rahatsanız öyle devam edin. Kimse kimsenin hayatına müdahale edemez ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefonla arayıp bile. diyolar sinir bozucu
- +1 yıl
Merak etme sen istediğin gibi devam et istediğini söyle en sonunda bıkıyorlar emin ol...
- +1 yıl
bu tip insanlara bende sevmiyorum evliyim çocuğum yok ama bi konuda haklılık payları var çocuk evliliği ayakta tutuyor, çcocuk yapmayan her 10 çiften dokuzu boşanıyor maalesef
Öncelikle şunu söylemek isterim millete göre hayat yaşama millet evden diyorsa sen evlenmek istemiyorsan evlenme millet çocuk yap diyorsan çocuk yapmak istemiyorsan çocuk yapma gerçekten bakabileceğine inanıyorsan bu şekilde çocuk yap millete göre hayat yaşama.
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle. dusunuyorum ama kaynananm yap diyor ne cevap veriyim bıktım
- +1 yıl
Kocan çocuk istemiyorsa kaynanayi sallama torun sevmese ölmez
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
152Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılNe istiyorsanız onu diyin kendiniz karar verebilirsiniz buna.
00 Yorumla
+1 yıl''Siz bakacaksanız yapayım, maması, okulu her şeyi sizden olacak ama, yok kabul etmeyecekseniz sizi alakadar etmeyen işlerle uğraşmayın'' diyebilirsin
Bu milletin genci, bu ''aile yapısı'' ve ''Ahlak anlayışı'' yüzünden ne bir hayat yaşayabiliyor ne istediği gibi bir hayat yönetebiliyor.
Bekarken ''Aman adı çıkmadan evlensin, ters yola sapmasın'' diye evlenme baskısı yaparlar, evlenince ''Aman çocuğu olmuyor demesinler, hem çocuk olunca boşanmazlar'' diye bu sefer çocuk baskısı yaparlar
Ama günün sonunda, evli çiftin başına kalır her şey.
67 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@devletbaba34 Evliliği ayakta tutacağım diye çocuk yapacak insan hiç çocuk yapmasın zaten.
- +1 yıl
evlililerin yüzde doksanı çocuk var diye boşanmıyor çocuksuz evlililerin yüzde doksanı da hazır çocuk yok iken boşanalım diyor
- +1 yıl
@devletbaba34 Çocuk varken boşananlar ne ayak? Bir çocuğa böyle bir anlam yüklemek her şeyden öte ahlaksızlıktır bana kalırsa.
- +1 yıl
çocuk varken boşanan minimum düzeyde çocuk yok iken boşanan had safhada oranlayınca
- +1 yıl
@devletbaba34 Boşanırsa boşansın kardeşim, bu ne demek? Çocuk varken kimse boşanan insan olmak istemiyor ve hasbelkader evli kalıyor demek.
Ondan sonra bu millet niye kadın düşkünü, niye herkes sürekli birbirini aldatıyor, neden çocuklar aşırı baskı görüyor, niye anne babalar çocuklarının hayatını saçma sapan ısrarlarla mahvediyor
Bir tane çocuk için zorla evli kalan insan, çocuğunun okuduğu okulda da, sevgilisinde de, her şeyinde arıza çıkarır. Bir tane velet için kendini yakmış bir de hayatını seçme hürriyeti mi verecek?
Ondan sonra niye ülkede bu kadar çok ruh hastası yetişiyor diye merak ederiz
+1 yılKendileri mi taşıyacak 9 ay? Kendileri mi uykusuz kalacak geceleri? Bez mi alacaklar çocuğa? İki sevip gidecekler diye çocuk mu yapacağız millete. :D İnsan ne zaman isterse o zaman çocuk yapmalı. Bu millet ne zaman böyle arsızlığı, hadsizliği bırakacak çok merak ediyorum.
51 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSoran olursa de onlara.. Bu sizi ilgilendirmiyor çocuk yapıp yapmamam. Ben istersem yaparım istersem yapmam. Siz bana karışamazsınız..
Eğer onlar evliyse, çocukları yoksa ya da bekarsalar o zaman de onlara siz niye çocuk yapman da bana durmadan söylen. Çocukluk mu yapan bana.
21 Yorumla- +1 yıl
Neden sorarlar, bebek doğunca tüm masrafı bunlar mı? karşılayacak yoksa çocuğu olmayan çiftleri taciz ederek üzmekten zevk mi? Alıyorlar amaçları çözülememiş insanlardır. Genelde konuşacak bir şeyi olmayan densizler böyle laf olsun torba dolsun diye konuşurlar. Sen mi? bakacaksın deyip sektir etmek lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl
henüz ev kirasını bile zar zor denkleştiren bir asgari ücretli çalışansanız yapmanız gereken en mantıklı hareket.
şimdi çıkıp "ama çocuk sahibi olmak herkesin hakkı bıdı bıdı" diyenler olacak. çocuk sahibi olmak senin hakkınsa, insan gibi yaşamak da o çocuğun hakkı. sen çocuk sevgini gidereceksin diye çocuğunu iki lokma ekmeğe muhtaç etmek çocuk sevgisi değil.
gel de bu bilinci insanların zihnine yerleştir kolaysa.13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk evliliği ayakta tutmaz
- +1 yıl
evlililerin yüzde doksanı çocuk var diye boşanmıyor çocuksuz evlililerin yüzde doksanı da hazır çocuk yok iken boşanalım diyor
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Eve gelenlerin ilk anda görecekleri yere ilan asmak harika olur. Şöyle yazacak: "Bundan sonra, her "çocuk yap" diyenden, dediği cümle başına 1000 lira ceza parası alacağız. İban." Anında susarlar. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀20 YorumlaTaka taka buna mı taktın ya "sen mi doğurup büyüteceksin " cevabı bu kadar zor olmamalı ağzı olan konuşuyor herkesin dediğine göre yaşayacaksan bu hayatı sen hiç yaşama zaten hamilelik sancısı doktor kontrolü ilacı doğum sancısı emzirmesi osu busu anneden sorumluysa bu kararı da tamamen anne vermeli başkası değil !!
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk yoksa boşanma oranı yüzde doksan varsa çocuk boşanma oranı yüzde on
+1 yılOnlara neymiş? Belki maddi manevi yönden hazır değilsiniz, belki hiç istemiyorsunuz. İnsanımız bayılıyor her şeye burnunu sokmaya ya. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Herkes haddini bilsin. Ben olsam çok güzel laf sokardım bir daha konusunu bile açamazlardı. Sen yine saygını bozmak istemiyorsan henüz hazır değiliz de geçiştir. İlla cevap istiyorlarsa alsınlar işte cevaplarını.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇocuk dünyanın en güzel şeyi tabiki ama şu an daha erken ikiniz için de o yüzden şu an lık düşünmüyoruz desen yeter daha 2 sene olmuş daha beraber yapacağınız çok şey var çocuk olduğunda öyle olmuyor özellikle bir anne için yani derim ki şu an çok erken çocuk için
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Şöyle bir şey var @devletbaba34 haklısın ama daha çok erken çocuk için ama çocuk şart tabiki evin neşesi huzuru onlar
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen öyle anlasamayinca gerçekten olmuyor ama
- +1 yıl
evlililerin yüzde doksanı çocuk var diye boşanmıyor çocuksuz evlililerin yüzde doksanı da hazır çocuk yok iken boşanalım diyor..
+1 yılÖncelikle merhaba,
Eğer siz kendinizi anne baba olmaya hazır hissetmiyorsanız Kimin ne dediğini asla umursamayın çünkü çocuk bakmak çok büyük sorumluluk gerektiriyor. Sürekli çocuk yaptı diyenlere de ben doğursam sen mi bakacaksın diyerek cevap verin kimse sorumluluğunu almayacağı işe karışmasın Bu da saygısızlıktır yani.13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çocuk evliliği ayakta tutmaz mutsuz, kargaşa, kavga içinde büyüyen çocuklar çoğalır çocuklar büyüyünce boşanırlar bu sefer de kaçış yok
- +1 yıl
Çocuk evliliğin teminati çocuk yoksa boşanma yüzde doksan çocuk varsa yüzde on
+1 yılBu eşimle beni ilgilendiren konular bizim hayatımız sonuçta gibi gibi şeyler. İnsanlar çok patavatsız sizene kardeşim sizene belki bir sorun var belki istemiyorlar belki başka bir nedeni var ben her şeyi düşünüp insanlara böyle bir soru yöneltmiyorum kesinlikle ama insanlar çok düşüncesiz
10 Yorumla
+1 yılBana da herkes evlen diyor yaşım 37 daha bu güne kadar ne kimsenin evliliğini merak ettim nede boşanmışlığını ne çoluğunu çocuğunu nede torunu tombalağını buna ilkokul arkadaşlarım da dahil insanlar bir başkasının özel hayatına müdahale yetkisini kendinde nasıl bulur anlamış değilim kimseye bunu açıklamak zorunda deyil sin canım öyle istiyor de yürü geç git
10 Yorumla
+1 yılBu işler öyle. Kimseye göre hayatınızı yaşamayın. Çocuk olunca birbirimize vakit ayıramaz olduk. Karı koca hayatımız bitme seviyesine geldi. Dışarı çıkıp bir yemek yememiz 3 sene sonra oldu. Kimseyi takmayın. Evliliğin tadını çıkarın.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılBiz 7. Yılda yaptık çocuk... Millet kudurdu kudurdu.. Neden yapmıyoruz? Olmuyor mu? Hahha deli bu millet. Ya bak keyfine kuzum. Ben çocuksuz dönemlerini de sevdim çocuklu dönemlerini de seviyorum. Keyif benim değil mi size ne de..
22 Yorumla- +1 yıl
Bu arada dönemlerimi olacak 👍
+1 yılmaalesef doğru söylüyorlar arkadaşım evliyim 3 yıldırlı çocuğumuz yok boşanma aşamasındayız insanlar biliyor çünkü bilhassa büyüklerimiz çocuk olursa herkes çocuga yönelir yoksa boşanıp gidersiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Evlilere çocuk yap, çocuk düşünmüyor musunuz gibi şeyler söylemek yapabileceğiniz en edepsiz en ahlaksız şeylerdendir. Bunlar gibi mahlukatları en sert şekilde bozmanız gerekir ki bir daha ağzını açamasınlar.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYapman gerekenler şu: Onlara toplumsal normları, cinsiyet rollerinin ne olduğunu anlat. Çocuğu ben istersem yaparım ben sizin gibi toplumsal baskıları pek umursamıyorum de bak bakalım bir daha he diyebiliyorlar mı... . d
00 YorumlaDüşünmüyorum de kestir at çünkü uzatınca da anlamiycak uxatmayinca da en iyisi kendini yormaman çocuk işi kolay değil hazır olunup yapılabilecek sorumluluk gerektirecek bir şey düşünmüyorum şu an diyip başka konu aç bencr
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl"Yaparsam siz mi büyüyeceksiniz? Sorduğunuza göre." dersin ben insanları anlamıyorum ulan doğurup büyüteceğim çocuktan sanane hadi 1,2 der kabul muhabbet diye kabul edersin de bunun ısrarında bulunanları anlamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇocuk istemek ya da istememek senin tercihin o ayrı fakat şöyle bir durum var ileriki yıllarda çocuk yapmaya karar verirsen bu kez çocuk sahibi olamama riskin var bunu da unutma...
10 YorumlaBu konuyu konuşmak istemiyorum de. Umursamiyorlarsa başka bir şeyle ilgilen yanlarında veya konuyu değiştir. Bu tip insanların ben değişeceğini veya empati kuracağını ben çok düşünmüyorum
10 YorumlaBende 2 yıllık evliyim Geçen komşu gelmişti bize Çocuk var mı dedi yok dedim düşünmüyor musun dedi Şu anlık düşünmüyoruz nasip dedim bak ileride olmaz sonra dedi Ona siz mi karar veriyorsunuz dedim şok oldu 10 dakika geçti tekrardan Konuyu açtı dedim ki bunlar özel meseleler size alakadar etmez yani hiçbir şekilde anlamıyorlar ve şu an ben 24 yaşındayım eşim 25 yaşında kiradayız maddiyattan yana da durumumuz yok geldde anlat işte
00 Yorumla
+1 yılAslında çocuk herşeyin neşesi, düşünsene senden bir parça, ve büyüyor. İstekleri var arzuları var. senin yaşına gelince sende ondan isteyeceksin artık çocuk yapın diyeceksin...
00 Yorumla
+1 yılÇocuğumun ilk beş yıllık bakım, temizlik, mama, sağlık ve hastane masraflarına yardım ederseniz yaparım de.
Bir anda herkes sus pus olup lafı başka yere getiriyor.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@devletbaba34 ufak at da civcivler yesin. Her gün kavganın, gürültünün, hakaret ve tartışmanın olduğu o evlilikler yürüyor ama o çocukların dünyasının da içine ediyor.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın da epey var fazla erteleme 2 sene geçmiş, evlilikte sıkıntı olmaz kolay kolay artık. En son ideal doğurma yaşı 28. İstemiyorsan istemiyorum daha de ekstra bahaneye gerek yok.
06 Yorumla- +1 yıl
Şu filmin başlangıçtaki yapamazsın, yaparım repliği aklıma geldi 😀
https://m.youtube.com/watch?v=qFUrCvq1c_4 - +1 yıl
Vay arkadaş, birileri kadınların ne zaman doğuracağına da karışıyor. İlginç valla. Neye göre belirledin 28 yaşın ideal olduğunu?
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bir jinekologdan duydum tv'de. Ben sağlıkçıyım zaten sordum 2 jinekoloğa evet doğru dedi. Yumurtalıkla alakalı sürekli yaşlanıyor.
- +1 yıl
Yav bırak, millet 38 yaşında çocuk yapıyor.
Televizyona çıkan doktorumsuları umursamayı yasaklaması lazım bu ülkenin
Bu mantıkla en sağlıklı genomlar 20 yaşındayken oluyor, yapabildiği kadar erken çocuk yapsın insanlar
Bu meselelerin sadece fizyolojik olmadığını dahi anlamayıp cahil cahil konuşan insanlar nasıl doktor oluyor bu ülkede mk ya? - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok optimum yaş dedim ben menapoz 53 civarı olur o zamana kadar olur bir şekilde. Zaten tüp bebek de var. Elbette psikolojik vs faktör de var. Eskiden erken evliliğe çok karşıydım, artık erken evlilik daha mantıklı geliyor bana. En verimli libidolu yaşlar heba oluyor.
- +1 yıl
+1 yıl🤦 haddiniz olmayan konularda fikir vermeyin, lazım olunca ben size haber veririm neyseki kafanız kendiniz dışında herkes için çalışıyor devreye girersiniz, diyelim 😌
00 YorumlaBiz henüz düşünmüyoruz ve bu kararımız sizi ilgilendirmez bu konuda konuşmaya devam ettikçe gerçekten zor sabrediyorum. Saygısızlık yapmak istemiyorum fakat bana saygısızlık yapanlara karşı bunu düşünüyorum. Ben bu kadar düşünceli davranmaya özen gösterirken siz hiç mi konuşmanın yol yordamını bilmezsiniz? İnsanlar ne zaman sevişip üreyeceklerini size mi soracaklar? Bu benim hayatım ve benim kararım size asla laf düşmez. Deseniz aslında misler gibi rahatlarsınız
00 Yorumla
+1 yılYoruldun cevap vermekten biliyorum ama yorulma kendini cevap vermeye mecbur hissetme. İstemiyorum de dinliyormuş gibi yap geç. Yoksa psikolojini bozarlar
00 Yorumla
+1 yılBiz henüz çocuk düşünmüyoruz çünkü biraz eşimle birbirimize zaman ayırmayı vakit geçirmeyi daha çok seviyoruz. İllerdeki yıllarda nasipse olur de geç
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim ve bende cocuk yapmıyorum. Herkes bana da baskı yapıyor cocuk yap diye. Eskiden takardım şimdi takmıyorum cocuk yap diyene önce sen yap diyorum 😂
00 YorumlaElalem ne der putundan kurtulmak lazım. Lise biter üniversite kazandın mı derler üniversite biter atandın mı sonra evlendin mi sonra çocuk var mı... Elalemin derdi hiç bitmez.
00 Yorumla
+1 yılBiz şu an düşünmüyoruz çocuğum olursa ben bakıcam ve şu an buna hazır değilim zamanı gelince olur inşaalah anne/baba de çok saçma ya bu ladar üstüne düşülmesi
00 Yorumlaİnsanlara bir şey anlatmak zorunda değilsin. İstemiyorsan söyle. Gerisi onlara kalmış. Salla geç.
10 Yorumla
+1 yılKardeş motor benim piston beni hayırdır?
12 Yorumla- +1 yıl
Bayılırım knk
+1 yılHerkes yap diyorda, bunun yükü seni ilgilendirecek sonuçta. Sen herkese her denilene bakarsan, işin içinden çıkamazsın. Hayırlısı de geç.
10 Yorumla
+1 yılHayatına karışmasına izin verme. O sizin özeliniz kimse bir şey demeye, sıkboğaz etmeye hakkı yok. Gerekirse reaksiyon gösterebilirsin.
10 YorumlaKimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Biri bir daha öyle bir şey derse lafı ağzına tık ki herkese ders olsun
10 YorumlaYani eğer yaşın 30 a yakın ise bir bildikleri var ondan diyorlar. Ama değilse biraz daha zamanın olabilir tabi.
10 YorumlaÇocuğu bakacak olan sensin. Ne zaman kendini hazır hissedersen ozaman yap. Yoksa istediğin verimi veremezsin çocuğa.
10 YorumlaEvlenirken de elalemin dayatmasıyla evlendin, evliyken de çocuğu elalemin dayatmasıyla yapacaksın. Bu işler böyle yavrum
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir yorum
+1 yılKim çocuk isterse yapsın de ben daha kendimi hazır hissetmiyorum keyfi bilir kim ne zaman çocuk sahibi olucak
10 Yorumla
+1 yılZamanı gelince yaparız, şu an planlarımız dahilinde değil. Hayatımıza müdahalede bulunmazsanız seviniriz teşekkürler.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılHiç cevap verme sessiz kal çünkü cevap verdikçe konu uzayacak. ya da konuyu değiştir yine cevapsız ol...
20 Yorumla Niye yapmıyon🤣🤣🤣 of bende kararsızım. Hem olsun istiyorum hem uykudan feragat etmek maddi sıkıntı çekmek istemiyorum
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Sonuçta çocuğa siz bakacaksınız onlar değil. O yüzden çocuğu yapıp yapmayacaginiza siz karar verin bir zahmet
00 YorumlaBu bizim özelimiz şu an düşünmüyoruz bebek olunca hepinizin haberi olur zaten de😂 yani şu işe bile karışan insanlar var ya şaşkınlıkla izliyorum
00 Yorumla
+1 yılçocuğu yapınca onlar mı bakıcak uykusuz kalınca sen yat ben bakarım demicekleri için hiö kulak asma dediklerine
00 YorumlaSorsaydın siz mi büyüteceksiniz diye? Sen istemiyorsan salla hiç bişey yapmak zorunda değilsin, git kendi yaşamını kur.
00 YorumlaEn sonunda sizi ilgilendirmez diyebilirsin. Her şeye burunlarını sokan insanlardan aşırı irrite oluyorum gerçekten...
00 Yorumla
+1 yılsizi ilgilendirmez demek bu kadar mı zor? size mi yapcam çocuğu? ya da siz mi bakıcaksınız? bisürü cevap var. doğrudan sanane derim ben olsam.
00 YorumlaSanane de geç uğraşılmaz. Ya da ben yapmayı bilmiyor muyum istesem yaparım sana ne oluyor de. Bak birde diyor mu
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey söylemene gerek yok bırak millet ne diyorsa desin. İster yaparsın ister yapmazsın kimse keyfine karışamaz kardeşim
00 Yorumla
+1 yılBi ziktirn gidin hayat bizim sizene mınakym de planlarımızda çocuk yok şu an milletin işi gücü yok insanların hayatına müdahale sürekli yaaa
10 Yorumlaşimdi olmazsa sonra olsun diye çok gezersiniz doktor doktor
028 Yorumla
Soran+1 yılNeden ku
Soran+1 yılİlaç kullanmıyorum niye olmasın sonra
- +1 yıl
tüp bebek yapar ya da evlatlık alır o zaman
- +1 yıl
çok istiyorsa evet eder
- +1 yıl
yani çokta zor değil çocuk mu çocuk işte daha ne
- +1 yıl
o zaman amacı çocukta değil
- +1 yıl
asıl çocukla olmuyor yalnız bile kalamıyorlar evlilik bitiyor sadece tek rol oluyor
- +1 yıl
sonra boşanmak isteseler bile boşanamıyorlar zaten bahane ediyorlar çocuğu
- +1 yıl
genel olarak çocuk herşeye engel ve masraf
- +1 yıl
erkekler zaten çocukla ilgilenmiyor bile ve kadınların çoğu hamileyken aldatılıyor
- +1 yıl
Allah rızık verseydi kimse fakir olmazdı hiç bi çocuk açlıktan bakımsızlıktan ölmezdi aç artık gözlerini
- +1 yıl
fakir olmak kötüdür ölsen kimse bakmaz sana her şey para bakamıycağın çocuğu yapmakta günah
- +1 yıl
para yoksa tedavi de yok ama
- +1 yıl
sırf bu yüzden kaç kiçi ölüyor
- +1 yıl
evet bi zahmet yapmasınlar da çocukların da hayatını zehir etmesinler
- +1 yıl
bende bu yüzden evlatlık verildim mesela benden sonra tekrar çocuk yaptı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kaynanam da çok üstüme geliyordu en son yaptım sonra ağzıma sıçtular zorla kocasının ismini koydurttu oğluna. Hiç bir şekilde yardımcı olmadılar bana zaten doğumdan sonra sen gerçekten tek başına göze alabiliyorsan istiyorsan, yap. Zor bir süreç çünkü.
10 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim şey insanlar başkalarının hayatına karışmaya neden bu kadar bayılıyor ki.
20 YorumlaSen boş ver o canım çevrenin ne dediğine takılma kendi bildiğin gibi yaşa hayatı
10 YorumlaÇocuk yapsam doğum masraflarını karşılayacak mısın de neden bu kadar meraklısın de
10 Yorumla
+1 yılKimse anlamaz cocugumuz olmuyor de bir daha sormazlar
10 Yorumla- Devamını Gör (220)
Devamını Gör(265)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evleneli 2 yıl oldu, herkes çocuk yap diyor. Ne cevap vereyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler